Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola, również trzymam kciuki. Co za wieści!
Pozostałym gratuluję dobrych wieści na wizytach 💓
MiMi wspaniale, że dzieciaczki się rozbrykały😘
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Rucola wrote:Hej! Melduję się ze szpitala! Przy przyjęciu spotkała mnie niespodzianka w postaci informacji o 3cm rozwarciu 😅 no nic, będę leżeć i zaciskać nogi choć mam nadzieję że dzieci są już gotowe i wszystko pójdzie sprawnie. Oby.
Maxi super wieści! Oby tak dalej!
MiMi gratuluję ruchów!
Forumowiczko extra! Przypomnij mi proszę który to u Ciebie TC ? Cały czas się gubię....
Rucola ale wieści!! Czyli dobrze że jednak trafiłaś do szpitala trzymaj się, z dzieciaczkami na pewno wszystko juz będzie ok no i będziemy czekać na wieści od Ciebie;)
-
Rucola, ale numer...powodzenia i kciuki za Waszą trójkę✊✊✊
Maxi, super wieści, piękna wagę już Maleństwa osiągnęły🥰
MiMi, super, że dziewczyny się uaktywnily, dadzą Ci teraz popalić🤭 ale będziesz spokojniejsza🤗
U mnie krwiak nadal siedzi, nieco mniejszy ale nadal jest, więc zalecenia się nie zmieniają, odpoczynek i czekamy aż dziad się wchłonie/ opróżni a błony przykleją. Z chłopakami wszystko dobrze, przepływy, serduszka ok i pięknie pozowali, więc podejrzałam ich w 3d, przystojniaczki🤩Elleen, Chica, Różyczka32, Rucola lubią tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Forumowiczko - gratuluję 2 siusiaków - tak tak ja nadal podtrzymuję moją teorię, że na starość synkowie będą Matkę rozpieszczać ))
Rucola - miałaś jeszcze troszkę poczekać i obie miałyśmy się rozpakować w okolicach Dnia Babci i Dziadka ... A tak na poważnie, dobrze że jesteście już pod opieką szpitala, trzymam mooocno kciuki, może uda się jeszcze przeciągnąć o kilka dni, tak czy tak oba Maluchy przekroczyły 2kg więc BĘDZIE DOBRZE!
Ja również wizytuję w czwartek, a dziś byłam na szczepionce przeciw krztuścowi. Wiem, że zdania są tu podzielone, ale porozmawiajcie o tym ze swoimi lekarzami - takie szczepienie wykonuje się w III trymestrze.
Forumowiczka lubi tę wiadomość
-
Jaksa no co za upierdliwy krwiak... Ważne że się zmniejsza a chłopcy rosną!!! Ja Ci ogromnie kibicuję, Twoi chłopcy są wojownikami od samego początku!!!
Chica ja jestem pro szczepionki ale mój prowadzący nic nie sugerował, nie wspominał... Jakoś tak brakło mi odwagi żeby samej podjąć decyzję...
Co do chłopców to ja też liczę że będą mnie rozpieszczać no i siostrę
Ja miałam ktg nad ranem i wyszło średnio, przed chwilą był obchód i za godzinę będę mieć znów. Dobrze że tu jestem....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, niewątpliwie spotkanie z dziećmi zbliża się wielkimi krokami🤗 uff jak dobrze, że jesteś w szpitalu i monitorują stan Twoich Skarbków. Z całego serca Ci życzę, żeby Maleństwa urodziły się w doskonałej formie i za niedługo mogły spotkać się z braciszkiem w domu🤞🤞
Maxi, oby boleści przeszły i okazały się ciążową fizjologią✊ to prawda, dzieci uczą się przez obserwacje i czerpią wzorce z domu rodzinnego, więc niech się Ci nasi mężowie starają😉😁Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Chica ty już też niedaleko. Jak się czujesz? Jak maluszki? Jakie duze?[/QUOTE]
Dziękuję, w sumie nie najgorzej oprócz tego że ciężko, ręce dretwieją a nogi puchną okrutnie - ale to przecież standard😉
Jeden z Maluszków mega ruchliwy, drugiego wyczuwam tylko sporadycznie, ale staram się nie nakręcac bo od początku tak było, ma łożysko na przedniej ścianie. Co do wag to mam nadzieję dowiedzieć się jutro.
Jeśli chodzi o szczepionki to w sumie mój lekarz też nigdy sam z siebie nie zaproponował, ale zawsze jak sama pytałam to zdecydowanie polecał i wypisywal recepty.
Rucola jesteśmy z Wami i czekamy na dobre wieści 🤞😘 -
Chica jestem bardzo ciekawa jak jutro z waga u Twoich maluszkow, wielkie kciuki z wizytę U mnie też (Tak mi się przynajmniej wydaje) jeden maluch zdecydowanie bardziej ruchliwy niż drugi. Mnie na szczęście nic nie puchnie póki co ale jelita tak zmuszone że nie mogę spać w nocy bo wszystko boli także u każdego co innego;) byle jeszcze trochę przetrwać;p
Chica lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamuska👋😀 Podbijam pytanie Perelki, jak znosisz podwójną ciążę?
Rucola, jak się macie? Trzymaj się dzielnie, wyobrażam sobie, że musi Ci być ciężko, strach o Maluszki w brzuchu i jeszcze wielka tęsknota za synkiem. U mnie też wcześniej czy później nadejdzie, znowu, moment, że będę musiała rozstać się z moją malusią córeczką. Oby ten czas hospitalizacji trwał jak najkrócej🤞
Chica, powodzenia na wizycie✊✊ napisz koniecznie co tam u Maluchów słychać 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 09:05
Chica lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Perełka nie jest najgorzej, ale w porównaniu z pierwsza ciąża to jest niebo a ziemia. W pierwszej dopiero w tym okresie poszłam na L4, a teraz nie wyobrażam sobie pracować. Początki do ok 13 tygodnia były okropne, miałam straszne mdłości, nie mogłam głowy z poduszki podnieść, teraz już mogę wszystko zrobić chociaż szybko się mecze. Koleżanki się śmieją, że już nie jestem taka młoda jak w pierwszej ciąży, więc nie ma co się dziwić 😅 Najważniejsze że dzieciaczki są zdrowe 🙂
-
Dziewczyny pisalyscie o jakiejś szczepionce, faktycznie jest jakaś polecana w ciąży , ale nie każdy lekarz o niej mówi? Powiedzcie czy któraś dziewczyna już z forum urodziła? Zastanawiam się w którym tygodniu w ciąży bliźniaczej może być konieczny poród. Nie mam żadnego doświadczenia i żadnych znajomych, ktorzy mają bliźniaki, więc tylko tyle ile wyczytam na internecie