Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie często i bardzo bolały więzadła tak na dole właśnie i po prawej i po lewej stronie
może u Ciebie to też tak... ale ja zawsze mówię, jak coś niepokoi trzeba iść do gina.... ja sama idę zawsze jak coś dziwnego się dzieje i wolę wyjść na dziwaka i panikarę
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
No ja w piątek byłam z M na kolacji na mieście i oczywiście jak to ja łamaga jedna zachczylam palcami o krawężniki i o mały figiel nie wywinelam orła jak długa,ratując się przed upadkiem naciagłam sobie pachwiny i spijenie i tak wczoraj w ogóle nie umiałam chodzić. Dzisiaj już się czuję dobrze ale mówię wam jeszcze potem w nocy dostałam skurczy i myślałam że na porodówkę pojadę.
Na szczęście się wyciszyło.
-
No pewnie sie przemeczylam bo dzis juz tak nie boli. Mysle, ze spokojnie poczekam do srody, wtedy przed USG poprosze, zeby mnie zbadal dodatkowo.
Dynamiczna no to ladna mialas sytuacje. Cale szczescie, ze nic sie nie stalo choc na pewno musialas byc wystraszona. -
hej
Po 13 ciężkich dniach spędzonych w szpitalu, od środy jesteśmy w domu.
Dochodzimy do siebie.
Ciężko pogodzić się, że z tym, że stało się to tak nagle, niespodziewanie, że jednak cc (gdzie po raz kolejny marzyłam o cudownym porodzie sn).
Ale ważne, że wszystko skończyło się dobrze.
Jakiś szybki skrót mogę prosić ?Ktoś urodził?
Kasandra, mama hani lubią tę wiadomość
-
No jak fajnie aga ze sie na reszcie odezwalas
Na pewno przeszliscie swoje w szpitalu i przez to cale cc. Ja tez bardzo chcialabym rodzic sn ale niestety zawsze trzeba brac cc pod uwage. Najwazniejsze, ze z Toba i synkiem wszystko w porzadku i ze juz jestescie w domu. Jak bedziesz miala czas to napisz cos wiecej, jak karmienie, jak sie czujesz itd. Pozdrawiamy!!
aga.just lubi tę wiadomość
-
aga jak to dobrze, że jesteście już z Maluszkiem w domku.... cc nie jest fajna, ale czasem niezbędna i w Twoim przypadku tak właśnie było.... ważne, że macie to już za sobą, a teraz byle do przodu
trzymam kciuki i jak dorocia również czekam na więści szczegółowe
aga.just lubi tę wiadomość
-
aga najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło!
ja odwiozłam córkę do przedszkola i teraz lezę później mam wizyte u dentysty ale już innego i wyrwe tego zęba, bo sama czuje ze dalej cos tam sie dziej moge umyc zeby a za 5 minut znowu mam nieświeży oddech masakra jakaś!mąż teraz 2 ni w pracy dopiero w srode wroci to bedziemy z córka sie nudziły!aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej melduje się mam w domciu 8,5 letnią córkę a wg belly termin na maj.
mama hani, na_cik lubią tę wiadomość
-
Witamy Cie nadulek
Dlugo sie staraliscie o drugie dzieciatko? I jak corka zareagowala na rodzenstwo?
Mi dzis tak sie spac chce, ze ledwo wytrzymuje. Do tego mam tyle rzeczy do zrobienia a wiekszosc dnia walczylam z piecem bo sie co chwile kopciloMasakra jakas.
-
ja byłam u dentysty i wyrwałam zęba i dobrze że to zrobiłam bo na jednym korzeniu juz robiła się cysta no i jestem o 150 zł lżejsza
narazie znieczulenie działa więc dziąsło nie boli ale to już inna kwestia!. córka dziś taka niedobra że masakra
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
witajcie nowe Mamusie
czas bardzo szybko leci
mama_hani dobrze zrobiłaś i powodzenia z bólem, ale ważne, że z dnia na dzień będzie tylko coraz lepieji tego się trzymajmy
ja nadal w dwupaku, a ostatnie dni są super, więc latam, ale już zaczynam czuć, że jutro będę za to płacić jak ja to nazywam "zmęczonym" brzuchem
w czwartek następna wizyta już nie mogę się doczekaćchoć lekarz mi życzył, żebyśmy się już nie spotkali przed porodem, więc się uśmieje ze mnie jak mnie zobaczy
twardy zawodnik
oj Kochane jak ten czas lecioj oj
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
mama hani wrote:ja byłam u dentysty i wyrwałam zęba i dobrze że to zrobiłam bo na jednym korzeniu juz robiła się cysta no i jestem o 150 zł lżejsza
narazie znieczulenie działa więc dziąsło nie boli ale to już inna kwestia!. córka dziś taka niedobra że masakra
ja Ci powiem mama_hani, że dzisiaj wogóle dziwny dzień... u mnie wszyscy prawie zaspali do przedszkola i jak em i Córa zawsze wcześniej wstają to dobudzić dzisiaj nie mogłam
może zmiana pogody tak zadziałała na Małą ? -
Kas no musze dawac rade ze wszystkim nie ma innego wyjscia. Choc czasem czlowiek wszystko by rzucil i usiadl albo wyszedl z domu no ale coz. Powiem szczerze, ze te male czlowieczki tak napedzaja do dzialania
Ja wlasnie piore pierwsza ture ciuszkowLozeczko dla starszaka zamowione i w srode kolejne zakupy z moim P. Musze jeszcze kilka rzeczy pozamawiac przez internet ale teraz pedze za obiad sie brac bo niedlugo P z pracy wraca.
Mama hani moj Kubus to ostatnio ma takie humorki, kazdego dnia z rana nie chce sie ubierac a za nim napale w piecu to na prawde jest zimno i w ogole, wiec nie martw sie. Mam nadzieje, ze to przejsciowe. No i dobrze, ze zrobilas porzadek z tym zebem. Ja to sie bardzo martwie o ta moja dwojke, zeby sie nic przez nia nie zadzialo.