Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meldun w dwupaku.
Ja sobie chyba taki tekst ustawie na forum i codziennie o tej porze bedzie sie wysylalo. Meldun w dwupaku haha.
W nocy byly 2 skurcze i cisza, dzis na 11 na ktg u badanie, sprobuje pogadac z lekarzem co i jak bo przeziebienie myslalam ze juz mnie wczoraj opuscilam a to bylo takie chwilowe zeby dzis ze zdwojona sila uderzyc.Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Kochana przyjdzie i na Ciebie czas
nic się nie martw w ciąży nie da się chodzić w nieskończoność. Mnie też się wydawało że jeszcze tydzień pochodzę a tu tak z nienacka mnie wzięło.
Uważaj na przeziębienie kuruj się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:04
-
Dynamiczna mam nadzieje bo juz mam dosc tego czekania.
Wczoraj tak zesmy mala wyganiali z lozka ostro ze myslalam ze wody mi w nocy leca bo co chwile lazilam siku i co... nic a teraz siedze na ktg i skurcze na poziomie 10% a najwiekszy 20 wrrrKasandra lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
witam,
karola dynamiczna ma rację wiecznie chodzić nie będziesz
a u nas w miarę spoko pokarm mam, mam nadzieję, że mała ruszy do góry choć troszkęchciałabym, żeby nie mieli się czego czepić jutro
crp ma zlecone na jutro rano, więc mam nadzieję, że po tylu dniach antybiotyku spadło
oby
ja przestałam pić herbatkę, bo bałam się, że to ona powoduje ból Jej brzuszka przez ten koper włoski... nie wiem samaale piję dużo wody, a Mała przełyka miarowo, więc mam nadzieję, że Jej starcza
i śpi ładnie więc chyba ok
kupek już też robi więcej, więc najgorszy etap chyba za nami
-
Kas jak są siuski i kupki znaczy że jest ok. A powiedz mi jak ja ważą to o jednej godzinie? Bo u nas ważą zawsze wieczorem i ja zawsze starałam się żeby był do ważenia po karmieniu. Spróbuj może uda Ci się tak wycyrklowac.
My idziemy do domu wszystkie wyniki dobrenareszcie bo juz się za moimi mężczyznami bardzo steskniłam.
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
U mnie po ktg nic cisza ale po badaniu stwierdzenie i decyzja dla mnie ze albo jade do szpitala i czekam na skurcze albo jade do domu i czekam ale moge nie zdazyc bo juz wszystko mam tak przygotowane i podobno mala ma duzo wloskow bo gin ja posmeral po glowce. Haha ciekawe narazie nic sie nie dzieje.
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Witam:)
Karola no to czekamy na malutka w takim razie i szybkiego porodu
Dynamiczna super, ze juz wracacie do domu bo w koncu sie unormujecie i w ogole.
Kas Ty tez lada moment bedziesz szykowac sie do powrotu do domu. Jeszcze chwile musisz wytrzymac. A mala zacznie przybierac, spokojnie. A koper wloski nie jest wlasnie na brzuszek dobry? Przeciez sa takie herbatki dla dzieci.
Ja dzis zrobilam badania, pozalatwialam troche spraw, zakupy, stol do przewijania kupilam i troche sie dzis nalazilam. Pod koniec to juz brzusio mnie ciagnal. Gardlo bardzo boli, katar okropny. Nic mi nie chce przejsc, masakra. Biore te leki, pije malinke z cytryna i miodkiem i nic. Oby szybko przeszlo.Kasandra lubi tę wiadomość
-
Melduję się z domu chłopcy wniebowzieci ciągle wiszą nad lożeczkiem
Mąż dostał opiekę od dnia porodu do 25 grudnia wprawdzie 80% płatne ale za to chwile z nami są bezcenne
Kas kciuków nie puszczam dawaj jutro szybko znać.Kasandra, dorocia2324, Ewelcia, Eve, na_cik lubią tę wiadomość
-
dorocia Ty uważaj na siebie Kochana
tak są takie herbatki z kopru włoskiego na kolki właśnie, ale ja już sama nie wiem... wiem, że pokarmu mam już dużo, więc jest super
byle do jutrzejszych wyników i oby były dobre... tak się boję, że nie będą.... -
Dynamiczna te chwile sa na prawde bezcenne, ja juz sie tego doczekac nie moge
Starszi bracia teraz pomagac musza mamie i tacie przy dzidziusiu i w ogole
Kas Ty jak cos to masz plakac ale ze szczesciaMusi byc dobrze i niech Aurelka juz zdrowa bedzie.
Kurna zauwazylam ropke na migdale lewym. Widze, ze musze ostrzej sie wziasc za siebie zeby nie doprowadzic sie do powazniejszego stanu. I zeby ominac antybiotyk ehhhhh...Kasandra lubi tę wiadomość
-
dzięki dorocia
uważaj na siebie bardzo, może do lekarza się wybierz niech coś poradzi...
a mnie zawiało w szpitalu i mam katar taki, że nie mogę oddychać normalnie... głowa zaczyna mnie boleć i generalnie koszmar.... leżę pod oknem i mimo, że są nowe to jednak ciągnie od nich.... a pierwsza noc po porodzie i proszę bardzo... coraz gorzej i gorzej.... -
W poniedzialek mam wizyte u gina, wiec jak do tego czasu mi nie przejdzie to mu powiem i albo niech mi cos przepisze albo do lekarza rodzinnego pojde.
Mam spray do psikania na gardlo, stosowac go mozna przy anginie, najwyzej dokupie jeszcze cos do ssania jutro i musze sie wygrzac tylko przy mlodym i innych obowiazkach domowych to nie bedzie takie proste niestety
Kas no Ty to lepiej sie nie przeziebiaj, maluszka teraz musisz karmic a nie leki brac. Oby szybko Ci przeszlo kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:32
-
Jestem w szpitalu.
Bylam na ktg rano i skurcze zadne sie nie pokazywaly, pozniej badanie i jak to gin powiedzial... dlugie dzidzia ma wloskimusial posmerac ja po glowce bo pozniej strasznie sie wiercila. Niby szyjka wysoko ale kazdy lekarz sra pod siebie bo 1 porod mialam bardzo szybki w 20 min i bali sie ze urodze w drodze.
Mialam podjac decyzje czy jade do domu i czekam na skurcze ale jak sie zacznie to nie zdaze albo jade do szpitala i tam bede pod opieka specjalistow. Wybralam opcje szpitala chociaz bardzo mi to nie na reke zostawiac dziecko w domu.Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Karola rozumiem, ze ciezko zostawiac dziecko w domu. Sama sie tego obawiam i chcialabym dostac skurczy w domu, szybko na porodowke, urodzic i do domu. Ale wiadomo jak to jest zycie pisze swoje scenariusze i musimy sie dostosowywac. Kciuki za szybki porod i powrot do domu.
-
karola dobrze, ze zostałaś w szpitalu, oby szybko się zadziało!!
Wiem wiem fotki, dodam jak wrzucę na kompa, a dziś padam na ryjek.
Byliśmy się dziś zważyć wyszło 4,83 kg, więc nie jest źle:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️