Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no aga czas starsznie szybko leci ja czułam ruchy w drugiej ciąży koło 16 tygodnia, więc mam nadzieję, że teraz też już niedługo coś poczuję
aga Ty też już 13 tydzień więc tak wiele się nie różnimy
dynamiczna trzymaj się podobno migreny potrafią być objawem zmian hormonalnych, może wybierz się do rodzinnego?
ja się czuję już lepiej i dobrze można powiedzieć ale czekam na ruchy, żeby wiedzieć na bieżąco że jest ok ale za 2 tygodnie już wizyta -
karola88 wrote:aga ja juz czuje motylki i takie male bulgoanie
od wczoraj mnie brzuchol boli tzn podbrzusze, wczoraj sie nachodzilam caly dzien i do tej pory to odczuwam ;/
Już???? Mega szybko. Ja czasem też coś czuję, ale to raczej nie TO wg mnie. -
ja napewno czuje ze to babel rozmawialam z kolesiem od usg powiedzial ze lozysko jest tak umiejscowione ze to prawdopodobne a i w 1 ciazy czulam ruchy w 16 tc wiec ogolnie jak mi moja gin powiedziala w 2 ciazy wszystko czesto idzie szybciej. ruchy oblicza sie od 2 tygodni do nawet 4 tygodni wczesniej. nie wierzylam bo przeciez maluch prawie nic nie wazy i jest malutki wiec co on moze miec za sile ale jak uslyszalam jak kopie w glowice usg a ppzniej w brzuchu to to na pewno
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Witajcie dziewczynki. Ja byłam dzisiaj na kolejnych badaniach różyczka hbs hiv morfologia i hcv no i wyniki jutro. Głowa trochę odpuściła Może dlatego że chyba ciśnienie się stabilizuje Jutro wizyta na 18 .
Co do ruchów to ja mogę z pełną świadomością powiedzieć że czuję nie zbyt często ale czasem tam się coś obije i już jestem pewna że to nie jelita -
dynamiczna ja dzis mam na 18, zjadlam wlasnie truskawki ze smietana i 4 kanapeczki z nutella a teraz sobie zajadam 2 kotlecika z piersi kurczaczka
ale mnie wzielo na jedzenie ;/Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Ja w czwartek idę na usg i może się dowiem kto tam siedzi w moim brzuchu, bo już synek strasznie pyta:)
Ogólnie dzisiaj też mam mega dzień głoda jakiś, zjadłam tonę truskawek i 2 miski grochówki. Ruchy w pierwszej ciąży poczułam w 17 tygodniu, teraz jakieś pojedyńcze już w 13 tygodniu, obecnie są coraz bardziej systematyczne, a na pewno jest ich coraz więcej.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ja tez czuje jakies takie pojedyncze pukniecia nie sa one regularne, raz na jakis czas cos tam mnie puknie.
a i dzis bylam na wizycie genetyczne usg, najprawdopodobniej kobitka tam sobie siedzi a uparta jak jej mama:Panka_a lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm