Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz o mnie
Byłam na badaniach prenatalnych wszystko w normie także dzidziuś najprawdopodobniej zdrowy. Za dwa tygodnie jeszcze tylko wyniki PAPPA i po strachu No i okazało się ze od Grudnia będziemy jak RODZINKA.PL bo będzie trzeci synek No i piękne zdjęcie
http://wrzucaj.net/images/2014/05/29/1401347729210.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/05/29/1401347752917.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/05/29/1401347762441.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:49
Niespodzianek:), Kasandra, Eve, madziad, FeliceGatto, aga.just, kark, anka_a, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Dziewczyny - pytanie mam
Od owu do pozytywnego testu brałam 2x1 duphaston. Po pozytywnym teście 3x1. Teraz lekarz zalecił odstawić. I to z dnia na dzień.
Wg Was ok?
Za to badanie genetyczne ok Junior ma 5,5 cm
aga ja brałam du...on w dwóch pierwszych ciążach 2x1 i z dnia na dzień odstawiałam choć też się bałam i nic się nie działo jak lekarz kazał to jest to jak najbardziej ok -
serdecznie Ci gratuluje kochana, gdyby mój syn miał 2 braci był by najszczęśliwszy na świecie hmm jeszcze wszystko przed nami cieszę się strasznie że wszystko ok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 12:27
-
dziękuję Wam dziewczyny:)
Musze się Wam pożalić:
Dziś z radości że wszystko jest ok wrzuciłam zdjęcie mojego synka ( USG) na Facebooka i co i od rana mam telefony od znajomych których nie widziałam kilka lat niby z gratulacjami kończącymi się zdaniem "...co wpadliście ??"
Żałosne
Czy w dzisiejszych czasach chęc posiadania trójki dzieci to patologiczna anomalia? -
Dynamiczna, idiotów nie brakuje.
U nas było to samo, bo różnica wieku 14 lat.... no przecież to trzeba być kompletnym ciulem, żeby puszczać takie teksty. Co zrobić....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:45
anka_a, sara_nar lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Tak bo przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie mając 100 tyś oszczędności , willi z basenem i siedmioosobowego samochodu nie planuje trzeciego dziecka , a po za tym jak masz już odchowane dzieci to po co znów pchasz się w pieluchy ??? oj jacy Ci ludzie są ubodzy emocjonalnie widząc tylko finanse i problemy wynikające z macierzyństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:10
anka_a lubi tę wiadomość
-
Noooo jak ja sobie dzisiaj pomyślałam, że będę znowu czuła kopniaczki malucha a później ( mam nadzieje ) będę karmiła piersią to już nie mogę się doczekać grudnia i to jest niesamowite jak się kocha takiego małego kropka jeszcze jak jest w brzuchu:) roztkliwiłam się
anka_a lubi tę wiadomość
-
ja sie od swzgierki dowiedzialam ze zazdroscimi im blizniakow co sie 7 listopada urodzily i dlatego sobie dziecko strzelilsmy tylko nie wiezla tego pod uwage ze my sie dlugo staralismy i nawet mialam w sierpniu 2013 pozamaciczna i usuneli mi jajowod a my chcielismy miec 2 dziecko bo jedno to tak smutasnie nie bedzie mialo sie do kogo odezwac a tak bedziemy miec parke sa ludzie i parapety na tym swiecie ze tak oceniaja
FeliceGatto, anka_a, sara_nar lubią tę wiadomość
-
dynamiczna piękne foty chłopak rosnie szybko!
lepiej nie sluchac tych, ktorzy nam zle zycza...ludzie czesto i bez uzasadnionych powodów sa zawistni i niezyczliwi...
skupmy sie na dobrych aspektach naszego zycia, ciąż...myślmy pozytywnie i takimi też ludzmi sie otaczajmy...
życie jest za krotkie aby dać je sobie zasmucić....
pozdrawiam Was serdecznie i przypominam sie Wam jednoczesnie...
milego dnia -
hej
Cykam się z tym dupkiem. Będę powoli odstawiać. Mam te leki, a uch nadmiar mi nie zaszkodzi. A jakoś się boję ....
Dynamiczna wow tak szybko Ci powiedział? Piękne zdjęcia Mi lekarz powiedział, że 18-22 tydz dowiem się co i jak. Amelkę wiedziałam w 15 tyg i teraz też w tym terminie pójdę do innego gina zaczerpnąć informacji
Dba mam identyczne zdanie co do fb.
-
nick nieaktualnyDynamiczna, super Sama chciałabym mieć jednopłciowe dzieci
U mnie teściowa urodziła 5 synów i dopiero wtedy się załamała
Ja też nie daję zdjęć na facebooka, ostatnio jedna znajoma się przez przypadek od męża dowiedziała i była w szoku, bo to już 26 tydzień, widzi mnie w mieście raz na tydzień, dwa, a tu niby ciąża
U nas chyba większość myśli, że wpadka była. Tylko kilka osób ze znajomych i rodziny wie, że pół roku się staraliśmy