X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo hani kino super :) Ja juz nie pamietam kiedy bylam.

Wszystkiego dobrego w mikolajki kobietki :) :)

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja lubie kino człowiek wtedy troche odpocznie :) a musze sie pochwalic ze zaczełam biegac :)
    wszystkiego najlepszego w mikołajki "_
    p.s. nasz watek ostatnio cichy

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cichutko sie zrobilo na watku. Mamy po porodzie zajete maluszkami, my cos o tym wiemy Mamo hani. Ale szkoda ze mamy z brzuszkami wiecej nie pisza.

Odnosnie ogladania filmow to przypomnialam sobie jak kiedys a nawet i w ciazy z Natankiem praktycznie co wieczor wlaczalismy jakis film na necie. A teraz nawet przelotem seriale ogladam.

A ja sie dzis mierzylam i ubylo cm w pasie, biodrach i udach :)

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no gratulacje dorocia :) ja w sumie schudłam 7 kg. tak jak kiedys miala wielkie piersi tak teraz musiałam wymienic wszystkie biustonosze. w spodniach luz kurtka zimowa za duza wybieram sie na zakupy bo u nas przeceny

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak sie ostatnio wazylam to mam 2 kg mniej niz przed ciaza. Tez mam ciuchy, plaszcz zimowy i staniki w obwodzie za luzne ale ja bede zmieniala ubrania na wiosne. Teraz przechodze w tym co mam, bede dalej cwiczyc wiec mam nadzieje na zmniejszenie jeszcze cm i ujedrnienie ciala. A o piersiach to juz nie wspomne bo mimo kp sa juz malutkie.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel kochana kalendarze srednio. nie sa zle ale jakies takie smutne kolory. zauwazalnie inna jakosc w porownaniu do tych ktore zawsze zamawialam ale tez nie takie zle by ich nie dac w prezencie. bralam ze strony uwolnijkolory.pl

lezaczek tiny love jestem bardzo zadowolona. przede wszystkim dlatego ze jest swietny dla pleckow.

my swieta w gorach ale nie u nas bo w okresie zimowym tylko w jednym pokoju jest cieplo wiec musielibysmy spac przedzieleni cienka scianka od tesciow a ja potrzebuje cisze i spokoj przy malym dziecku. za to moja rodzina (mama babcia dziadek ciocia wujek kuzyn i jego dziewczyna i jego dziadkowie) trzeci rok z rzedu wynajmuja goralski dom 10 min drogi od naszego wiec dolaczamy sie do nich. tam kazdy ma swoj pokoj i lazienke tylko kuchnia i salon wspolny. beda fajne swieta :)

ale ciezko mi tu wpadac!

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Hani ja też już nie pamięta kiedy w kinie bylam...
    Dorocia gratuluje postępów w zrzucaniu kg. Mi póki co kg idą w gore przy tym karmieniu, bo mam taki apetyt. Później będę zrzucać, bo teraz chce mieć wartościowy pokarm i jem na co mam ochotę;-)

Mala Czarna dzieki za info. Zamowilam tez kalendarze, ale u kogo innego.

Powiem Wam, ze od wczoraj Ala jest strasznie marudna. Ciągle przy cycu. Nie daje się odłożyć. Spi po max pól godz. Dobrze, ze chociaż w nocy spala (2 pobudki mialam). Raczej to nie wzdrcia, bo brzuszek miękki, baczki puszcza, kupke robi raz dziennie.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala czarna to fajne swieta bedziecie miec. Zazdraszczam :) :)

Ja na poczatku nic nie chudlam i tez sporo podjadalam. W koncu waga i cm poszly w dol. Teraz jem regularnie, nie podjadam na noc i cwicze. Jeszcze tylko zeby ta skora zrobila sie jedrniejsza ale to powoli.

U nas ostatnie 2 nocki lepiej ze spaniem. Budzi sie co 2 godz. Jak sie obudzi po godz to lulamy i potem potrafi 2godz przespac wiec czasem je co 3godz. To mi daje nadzieje :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Dorocia. Oby kazda kolejna nocka byla lepsza ;-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny witam się serdecznie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ana!! Jak dobrze Cie widziec kochana :) Czesto o Tobie myslalam tylko czasu malo na pisanie. Jejku juz 21 tydz :) :) Pisz co slychac, jak ciaza, wiadomo jaka plec?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża dobrze przebiega na początku miałam przeboje krwotoki, plamienia ale na szczęście się uspokoiło.
    Płeć już znana, będzie chłopczyk :) ja i tiago zadowoleni, tata potrzebował jednego dnia aby ta informacja do niego dotarła bo liczył na córkę

Jestem w szóstym miesiącu ciąży a dopiero z dwa tygodnie tdmu skończyły mi się wymioty i mdłości, szok jak długo mnie meczylo. Ale staram się nie narzekac i iść z uśmiechem orzez każdy dzień, tak długo czekałam na tego maluszka

mama hani, dorocia2324, Beata83 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gratuluje synka :) To tak jak u mnie bedziesz miala dwoch chlopcow i moj P tez liczyl na core ;) Czyli na poczatku znow sie nastresowalas ale cale szczescie jest wszystko w porzadku. I dobrze ze mdlosci odpuscily. Super, bardzo sie ciesze :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja przyznam sie ze szukałam cie ana na innym watku i sledziłam twoje losy :) bardzo sie ciesze twoim szczesciem :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

A co u was i waszych maluchów?

Przygotowania do świąt pełna para?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana gratuluje co cudowne co piszesz :)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety nie mam dobrych wieści moja kruszynka z brzuszka odeszła... walczymy dalej o to by Wojtuś był starszym bratem .

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej dynamiczna wspolczuje. Duzo sil dla Was i trzymam kciuki za starania. Caluje. I wszystkiego najlepszego dla Wojtusia z okazji skonczonego roczku!!

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa gratulacje !!! Teraz to już Ci szybko zleci ta druga połowa ciąży :-)

Dynamiczna przykro mi... Mam nadzieję, że się jakoś trzymasz i szybko wrócicie do starań o maleńkie Szczęście :-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ