X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo hani kino super :) Ja juz nie pamietam kiedy bylam.

Wszystkiego dobrego w mikolajki kobietki :) :)

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja lubie kino człowiek wtedy troche odpocznie :) a musze sie pochwalic ze zaczełam biegac :)
    wszystkiego najlepszego w mikołajki "_
    p.s. nasz watek ostatnio cichy

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cichutko sie zrobilo na watku. Mamy po porodzie zajete maluszkami, my cos o tym wiemy Mamo hani. Ale szkoda ze mamy z brzuszkami wiecej nie pisza.

Odnosnie ogladania filmow to przypomnialam sobie jak kiedys a nawet i w ciazy z Natankiem praktycznie co wieczor wlaczalismy jakis film na necie. A teraz nawet przelotem seriale ogladam.

A ja sie dzis mierzylam i ubylo cm w pasie, biodrach i udach :)

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no gratulacje dorocia :) ja w sumie schudłam 7 kg. tak jak kiedys miala wielkie piersi tak teraz musiałam wymienic wszystkie biustonosze. w spodniach luz kurtka zimowa za duza wybieram sie na zakupy bo u nas przeceny

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak sie ostatnio wazylam to mam 2 kg mniej niz przed ciaza. Tez mam ciuchy, plaszcz zimowy i staniki w obwodzie za luzne ale ja bede zmieniala ubrania na wiosne. Teraz przechodze w tym co mam, bede dalej cwiczyc wiec mam nadzieje na zmniejszenie jeszcze cm i ujedrnienie ciala. A o piersiach to juz nie wspomne bo mimo kp sa juz malutkie.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel kochana kalendarze srednio. nie sa zle ale jakies takie smutne kolory. zauwazalnie inna jakosc w porownaniu do tych ktore zawsze zamawialam ale tez nie takie zle by ich nie dac w prezencie. bralam ze strony uwolnijkolory.pl

lezaczek tiny love jestem bardzo zadowolona. przede wszystkim dlatego ze jest swietny dla pleckow.

my swieta w gorach ale nie u nas bo w okresie zimowym tylko w jednym pokoju jest cieplo wiec musielibysmy spac przedzieleni cienka scianka od tesciow a ja potrzebuje cisze i spokoj przy malym dziecku. za to moja rodzina (mama babcia dziadek ciocia wujek kuzyn i jego dziewczyna i jego dziadkowie) trzeci rok z rzedu wynajmuja goralski dom 10 min drogi od naszego wiec dolaczamy sie do nich. tam kazdy ma swoj pokoj i lazienke tylko kuchnia i salon wspolny. beda fajne swieta :)

ale ciezko mi tu wpadac!

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Hani ja też już nie pamięta kiedy w kinie bylam...
    Dorocia gratuluje postępów w zrzucaniu kg. Mi póki co kg idą w gore przy tym karmieniu, bo mam taki apetyt. Później będę zrzucać, bo teraz chce mieć wartościowy pokarm i jem na co mam ochotę;-)

Mala Czarna dzieki za info. Zamowilam tez kalendarze, ale u kogo innego.

Powiem Wam, ze od wczoraj Ala jest strasznie marudna. Ciągle przy cycu. Nie daje się odłożyć. Spi po max pól godz. Dobrze, ze chociaż w nocy spala (2 pobudki mialam). Raczej to nie wzdrcia, bo brzuszek miękki, baczki puszcza, kupke robi raz dziennie.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala czarna to fajne swieta bedziecie miec. Zazdraszczam :) :)

Ja na poczatku nic nie chudlam i tez sporo podjadalam. W koncu waga i cm poszly w dol. Teraz jem regularnie, nie podjadam na noc i cwicze. Jeszcze tylko zeby ta skora zrobila sie jedrniejsza ale to powoli.

U nas ostatnie 2 nocki lepiej ze spaniem. Budzi sie co 2 godz. Jak sie obudzi po godz to lulamy i potem potrafi 2godz przespac wiec czasem je co 3godz. To mi daje nadzieje :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Dorocia. Oby kazda kolejna nocka byla lepsza ;-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny witam się serdecznie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ana!! Jak dobrze Cie widziec kochana :) Czesto o Tobie myslalam tylko czasu malo na pisanie. Jejku juz 21 tydz :) :) Pisz co slychac, jak ciaza, wiadomo jaka plec?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża dobrze przebiega na początku miałam przeboje krwotoki, plamienia ale na szczęście się uspokoiło.
    Płeć już znana, będzie chłopczyk :) ja i tiago zadowoleni, tata potrzebował jednego dnia aby ta informacja do niego dotarła bo liczył na córkę

Jestem w szóstym miesiącu ciąży a dopiero z dwa tygodnie tdmu skończyły mi się wymioty i mdłości, szok jak długo mnie meczylo. Ale staram się nie narzekac i iść z uśmiechem orzez każdy dzień, tak długo czekałam na tego maluszka

mama hani, dorocia2324, Beata83 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gratuluje synka :) To tak jak u mnie bedziesz miala dwoch chlopcow i moj P tez liczyl na core ;) Czyli na poczatku znow sie nastresowalas ale cale szczescie jest wszystko w porzadku. I dobrze ze mdlosci odpuscily. Super, bardzo sie ciesze :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja przyznam sie ze szukałam cie ana na innym watku i sledziłam twoje losy :) bardzo sie ciesze twoim szczesciem :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

A co u was i waszych maluchów?

Przygotowania do świąt pełna para?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana gratuluje co cudowne co piszesz :)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety nie mam dobrych wieści moja kruszynka z brzuszka odeszła... walczymy dalej o to by Wojtuś był starszym bratem .

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej dynamiczna wspolczuje. Duzo sil dla Was i trzymam kciuki za starania. Caluje. I wszystkiego najlepszego dla Wojtusia z okazji skonczonego roczku!!

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa gratulacje !!! Teraz to już Ci szybko zleci ta druga połowa ciąży :-)

Dynamiczna przykro mi... Mam nadzieję, że się jakoś trzymasz i szybko wrócicie do starań o maleńkie Szczęście :-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ