Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie problemy z pokarmem, tak jakby powoli zanikal. Pije femaltiker, inke, karmi, przystawiam malego dodatkowo kolo 10 i o 15 po owocku a z drugiej piersi odciagam. Wczoraj udalo mi sie odciagnac 10ml. Dzis o 10 przystawilam Natanka do dwoch piersi. Czy moze tak sie dziac od przemeczenia? A moze od tego ze ostatnio troche mniej jem ale przeciez teraz juz nie trzeba dostarczac tyle kalorii na kp.
-
No fakt ze ostatnio troche mniej pije ale i tak sporo wypijam. Mimo wszystko musze pamietac o czestszym piciu. Ostatnio nie jem kolacji bo jem obiad kolo 18 dosc spory wiec na kolacje wypijam kawe inke lub femaltiker i tyle. W poniedzialek mam do lekarza to moze tez cos sie wyjasni z moim zdrowiem.
-
Wyniki mam dobre. Jestem po prostu przemeczona. Schudlam kolejny kg.
Maly ostatnie dwie noce znow czeste pobudki co 1-1,5godz wiec jestem padnieta. Teraz udalo mi sie godz przespac bo moj P jest w domu ale to i tak malo. Zeby sie wyspac to nie wiem ile musialabym spac. -
pewnie po prostu jestes przemeczona widze ze naszym watku mało sie dzieje wszyscy przygotowuja sie do świat
my w sobote mielismy swiniaczka robilismy z mezem kaszanke i kiełobaske swojską jutro mam rozmowe o pracę trzymajcie kciuki bo to juz 3 w tym miesiacu -
Witam się troszkę zmęczona, praca już jednak daje mi się we znaki ale mam nadzieję że do stycznia jeszcze dam radę
Ojej a czemuż to natus tak kiepsko śpi.
Dorocia obyś miała więcej okazji do odpoczynku, a tak na marginesie to w planachdo kiedy miałaś kamirmic?
Mama hani oczywiście będę trzymać.
Ja mam teraz młyn, w piątek lecimy do polski na święta i trochę spraw się nazbierało do pozalatwiania. -
Dlaczego Natan tak czesto budzi sie w nocy? Nie mam pojecia. Chec possania, zeby, brzuch? Tak na prawde od samego poczatku budzi sie co 1-2godz. Bylo tylko kilka nocy kiedy przespal 4-5godz.
Do roku bede karmic a jezeli te noce nadal beda takie to bedziemy sie odstawiac od cyca bo ja nie dam rady tak funkcjonowac. Myslalam ze pokarmimy sie nawet dluzej (1,5 roku) ale na zasadzie cyc przed spaniem, z raz w nocy i rano po wstaniu a nie tak czesto w nocy.
Powiem szczerze ze Natan ogolnie daje popalic. Jak nie zeby to brzuch, to znow co innego. Duzo marudzi, jak wpadnie w placz to nie mozna go uspokoic. Dzis np wstawilam tylko pranie, zjedlismy sniadanie i umylam glowe i ciagle marudzi, musze z nim chodzic na rekach. Takze na razie odechcialo mi sie kolejnych dzieci.
A w ogole to od jakiegos czasu boli mnie brzuch, jakby jajniki, czuje sie tak jakbym zaraz miala dostac okres i sluzu mam duzo, musze zakladac wkladki i ciagle latam do lazienki patrzec czy nie ma okresu. Moze jajniki zaczynaja pracowac? -
To nie jest kwestia nie najadania sie bo juz sprawdzalam to podajac mu w nocy butle z moim mlekiem z kaszka i bylo to samo. Moim zdaniem po prostu taki jest. Z reszta o 21 dostaje miske kaszki na gesto a 23 juz wstaje na cyca.
Przed 14 dalam malemu espumisan, cyca, posmarowalam dziaselka i usnal bo plakal bardzo i nie chcial kaszki ani wody. Oj jestem dzis padnieta. -
Poprostu lubi się przytulać nic innego nie pozostaje jak przeczekać
Jedziemy na całe 10 dni, ostatnio byłam w maju na trzy a mój mąż ostatnio był 14 miesięcy temu...
No i nie ma to jak święta w Polsce, tu nie ma tego klimatu... Niby wszystko pięknie poustrajane ale jak brakuje rodziny to nie będzie fajnie nawet w pięknej szacie.... -
to prawda anstazja ja nie jestem zbyt siwateczna i rodzinna , co prawda ustarajmy dom i wogóle ale jakos tak weny brak pewnie przez zawirowania rodzinne. niestety z rozmowy kwalifikacyjniej nic nie wynikło troche sie podlamalam ale to nic złozyłam dzis kolejne podanie moze w koncu cos sie trafi
Dorocia wspólczuje ci tego wstawania pamietam jak hanka tak potrafila w nicy wstawac maskra jakas była na szczescie helenka potrfai juz przespac cala noc od 20 do 7 bez żadnej pobutki a z soboty na niedzile spała od 20 do 8.35 tylko o 6 wstala na jedzenie. szczerze mówiąc nie wierzyłam ze takie grzeczne dziecko mi sie trafi a jednka -
Pewnie ana ze najlepiej z rodzina w swieta. Tak samemu to smutno.
Mamo hani za prace kciuki caly czas trzymam.
No te nocne pobudki sa ciezkie ale ostatnio Natan spi z nami to troche lepiej sie wysypiam. Od wczoraj duzo kupek Natus robi i ewidentnie brzuch go boli. Mam nadzieje ze nie zalapal jelitowki od mojego P.