X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ladnie ten czas leci, juz stodnioweczka :) :) Ja chetnie sie napije mleczka bananowego :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • ivi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lithe123 tak ze stycznia. Jak sobie radzi Twoja mała? o i widzę że u Ciebie też niewielka róznica wieku, 2 lata i 3msc? u mnie będzie 15 msc...uuuu...mam trochę stracha jak to będzie ale przecież sama chciałam;)

dorocia mam prawie 36 lat, mieszkam w UK, co do porodu to ne było łatwo. W skrócie wody zaczęły mi się sączyć 14-tego nad ranem, 15-tego rano wywołanie porodu, Juleńka przyszła ma świat o 5:37 16-tego stycznia.

Anastazjaaa już coraz bliżej, a za mleko bananowe dziękuję;)

Pisałyście wcześniej o planowaniu płci dziecka. Od siebie dodam, ze moja siostra z mężem "planowali" (starali się) o dziewczynkę, wyszło...dwóch chłopców;)(bliźniacy) więc nigdy nie ma 100% pewnosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:28

• mama hani Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny witaj ivi! moja Hanka tez ze stycznia dzisiaj ma 5 urodziny!!!dumna dzisiaj załozyla sukienke i poszła dzisiaj z torba słodyczy do przedszkola jak wróci to bedzie tort :) a helenka własnie szaleje na bujaka próbuje z niego wyjsc. u mnie znowy jelitówka 3 dzien oszalec idzie :(

ivi lubi tę wiadomość

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, już kiedyś pisałam do was, ale jeszcze nie znaliśmy lokatora w naszym brzuszku :)

Na suwaczku jest Filip :) w lutym skończy 7 lat i z niecierpliwością czeka na braciszka Mikołaja :)

Pozdrawiam :*

ewwiel, ivi lubią tę wiadomość

• lithe123 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivi, spokojnie dasz rade. Mi wręcz z 2 łatwiej niż z jedna. Fakt ze szybko przestałam prasować, no i porządku w domu to nie mam. Ale ogólnie to mam wiecej czasu :)
    Mama_hani dajesz probiotyki? U nas na szczęście brzuszki całkowicie wróciły do normy.katarzyna_d witaj :)

ivi, katarzyna_d lubią tę wiadomość

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj dalam Natankowi kaszke z mm na kolacje bo ta bez mi sie skonczyla a mam ze 3 z mm bo dostalismy na swieta. Nie bardzo mu smakowala ale jakos zjadl. Niestety w nocy bolal go brzuszek po tej kaszce z mm i na pewno wiecej jej nie podam. Nie spalam do 1 w nocy bo co chwile sie budzil, krecil, puszczal baczki. Musialam lulac albo dawac smoka. Za to jak o 2 zjadl to dopiero obudzil sie na jedzonko o 5.30 ale i tak jestem niewyspana.

Ostatnio mamy taki problem z Natanem ze nie chce byc na rekach u mojego P. Jak mnie nie ma to moze go ululac itd. Ale jak tylko ja jestem to nie ma mowy zeby P go uspil albo uspokoil, bedzie sie wykrecal do mnie, plakal, darl sie dopoki go nie wezme. Dzis w nocy bylo to samo. Jak moj P wzial go na rece to placz straszny i nosil go, spiewal, dawal smoczka i nic. Ja wstalam tylko wzielam go na rece i juz cisza i dziecko spi. Z Kuba tak nie mielismy. Czy tez tak macie/mialyscie? Czy popelnilismy jakis blad z P? Czy to przez kp? A moze przez to ze moj P malo robi przy malym i jest przyzwyczajony do mnie?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna gratuluje drugiego synka :) :)

Wszystkiego najlepszego dla Hani :) :)

katarzyna_d lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama hani wszystkiego najlepszego dla starszej córci a powrotu do zdrowia dla młodszej

katarzyna_d gratuluje synka. Widzę ze będzie taka sama różnica wieku między Twoimi synami jak między mną i moją siostrą

lithe123 dzięki za słowa otuchy

Z moją małą coś się dzieje ostatnio. Od czasu gdy miała ok 4-5 msc mamy stały plan dnia, ładnie śpi w nocy i drzemki też ma unormowane. Do spania odkładałam ją do łóżeczka z przytulanką, troszkę się powierciła, posiedziała,postała (oststnimi czasy) i po 10-20 min zasypiała. Od 4 dni jak ją odkładam do łóżeczka zaczyna płakać i to strasznie żałośnie. Wystarczy,ze się odezwę i usiądę w przedpokoju ale tak ze mnie widzi i się uspokaja. Poharcuje po swojemu i zasypia. Rozumiecie coś ztego?

katarzyna_d lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No troche będzie roznica :D ale starszy brat będzie sprawował opiekę nad młodszym. :P 2lata sie staraliśmy tak ze za drugim razem sie udało. Skombinować rodzeństwo :P

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivi moze poprostu to lek separacyjny albo potrzebuje waszej bliskosci.

Moje dziecko dzis troche marudne. Albo to brzuch jeszcze trzyma albo zabki znow daja o sobie znac.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama hani wrote:
    czesc dziewczyny witaj ivi! moja Hanka tez ze stycznia dzisiaj ma 5 urodziny!!!dumna dzisiaj załozyla sukienke i poszła dzisiaj z torba słodyczy do przedszkola jak wróci to bedzie tort :) a helenka własnie szaleje na bujaka próbuje z niego wyjsc. u mnie znowy jelitówka 3 dzien oszalec idzie :(
    Wszystkiego najlepszego

Ja dziś miałam przyjęcie urodzinowe mojego syna dla kolegów, padam na pysk, ledwo żyję....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie,
    a co tu taka cisza?
    wczoraj zaczęłam 7 miesiąc ciąży

a tak wyglądamy ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50a04c19b4cc.jpg

katarzyna_d, ivi lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładany brzuszek ana :)
    u nas chorób czesc dalsza :/ hanka załapała grupe żołądkową całą noc wymiotowała i pół dnia pózniej Helena a mnie bolała żołądek i biegunka. dzisiaj dopiero nas odpusciło. no i na dodatek wszystkich w koło pozarazalismy siostrzenca jego mame ciotke i sisotre z dziecmi. wiec błedne koło.

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj współczuję musi być wam ciężko, oby Szybko przeszło to cholerstwo.

Ja już czuję się jak wieloryb a co to dopiero będzie za trzy miesiące :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo hani wspolczuje choroby i zycze zdrowka. Ze tez ta jelitowka sie was tak trzyma :(

Moi chlopcy teraz wariuja :)

Ana bardzo ladny brzuszek :) Ehh kiedy to bylo ;)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie przywitam ;) jestem lutowka z 2015 i teraz wychodzi sierpniowka (cc) ;) widze ze sa tu tez mamy z mala roznica wieku co mnie cieszy bo z checia dowiem sie jak to jest zarowno na finishu ciazy z takim dzieciaczkiem jak i potem z noworodkiem i niemowlakiem..dodam ze maz plywa wiec ciut trudniejsza sytuacja...;) pozdrawiam;)

ivi lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj bella :) :) Zapraszamy :)

bella84 lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj bella

bella84 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana bardzo ladny zgrabniutki brzusio

Mamo hani zdrowka dla calej rodzinki. Najgorzej jak sie cos takiego przyplacza a pozniej to juz lancuszek, jedno zaraza drugie

Bella witaj

Dorocia jesli moge zapytac... Natus to zdrobnienie jakiego imienia?

U nas problemow ze spaniem ciag dalszy. Przy kazdym odlozenui do lozeczka bunt i placz...juz nie wiem co mam robic

• mama hani Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe dziewczyny :)
    nasza hanka w przedszkolu mąż w pracy a helenka dopiero wstała. wczoraj byłam z hanka w kinie na bella i sebastian 2 bardzo ładny film ale raczej dla starszych dzieci/ ale kupiłysmy hinczyka i wczoraj całe popołudnie grałyśmy. jutro mam kolejna rozmowe o prace moze cos sie uda

‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ