Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe123 tak ze stycznia. Jak sobie radzi Twoja mała? o i widzę że u Ciebie też niewielka róznica wieku, 2 lata i 3msc? u mnie będzie 15 msc...uuuu...mam trochę stracha jak to będzie ale przecież sama chciałam;)
dorocia mam prawie 36 lat, mieszkam w UK, co do porodu to ne było łatwo. W skrócie wody zaczęły mi się sączyć 14-tego nad ranem, 15-tego rano wywołanie porodu, Juleńka przyszła ma świat o 5:37 16-tego stycznia.
Anastazjaaa już coraz bliżej, a za mleko bananowe dziękuję
Pisałyście wcześniej o planowaniu płci dziecka. Od siebie dodam, ze moja siostra z mężem "planowali" (starali się) o dziewczynkę, wyszło...dwóch chłopców;)(bliźniacy) więc nigdy nie ma 100% pewnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:28
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny witaj ivi! moja Hanka tez ze stycznia dzisiaj ma 5 urodziny!!!dumna dzisiaj załozyla sukienke i poszła dzisiaj z torba słodyczy do przedszkola jak wróci to bedzie tort a helenka własnie szaleje na bujaka próbuje z niego wyjsc. u mnie znowy jelitówka 3 dzien oszalec idzie
ivi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ivi, spokojnie dasz rade. Mi wręcz z 2 łatwiej niż z jedna. Fakt ze szybko przestałam prasować, no i porządku w domu to nie mam. Ale ogólnie to mam wiecej czasu
Mama_hani dajesz probiotyki? U nas na szczęście brzuszki całkowicie wróciły do normy.katarzyna_d witajivi, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Wczoraj dalam Natankowi kaszke z mm na kolacje bo ta bez mi sie skonczyla a mam ze 3 z mm bo dostalismy na swieta. Nie bardzo mu smakowala ale jakos zjadl. Niestety w nocy bolal go brzuszek po tej kaszce z mm i na pewno wiecej jej nie podam. Nie spalam do 1 w nocy bo co chwile sie budzil, krecil, puszczal baczki. Musialam lulac albo dawac smoka. Za to jak o 2 zjadl to dopiero obudzil sie na jedzonko o 5.30 ale i tak jestem niewyspana.
Ostatnio mamy taki problem z Natanem ze nie chce byc na rekach u mojego P. Jak mnie nie ma to moze go ululac itd. Ale jak tylko ja jestem to nie ma mowy zeby P go uspil albo uspokoil, bedzie sie wykrecal do mnie, plakal, darl sie dopoki go nie wezme. Dzis w nocy bylo to samo. Jak moj P wzial go na rece to placz straszny i nosil go, spiewal, dawal smoczka i nic. Ja wstalam tylko wzielam go na rece i juz cisza i dziecko spi. Z Kuba tak nie mielismy. Czy tez tak macie/mialyscie? Czy popelnilismy jakis blad z P? Czy to przez kp? A moze przez to ze moj P malo robi przy malym i jest przyzwyczajony do mnie? -
mama hani wszystkiego najlepszego dla starszej córci a powrotu do zdrowia dla młodszej
katarzyna_d gratuluje synka. Widzę ze będzie taka sama różnica wieku między Twoimi synami jak między mną i moją siostrą
lithe123 dzięki za słowa otuchy
Z moją małą coś się dzieje ostatnio. Od czasu gdy miała ok 4-5 msc mamy stały plan dnia, ładnie śpi w nocy i drzemki też ma unormowane. Do spania odkładałam ją do łóżeczka z przytulanką, troszkę się powierciła, posiedziała,postała (oststnimi czasy) i po 10-20 min zasypiała. Od 4 dni jak ją odkładam do łóżeczka zaczyna płakać i to strasznie żałośnie. Wystarczy,ze się odezwę i usiądę w przedpokoju ale tak ze mnie widzi i się uspokaja. Poharcuje po swojemu i zasypia. Rozumiecie coś ztego?katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mama hani wrote:czesc dziewczyny witaj ivi! moja Hanka tez ze stycznia dzisiaj ma 5 urodziny!!!dumna dzisiaj załozyla sukienke i poszła dzisiaj z torba słodyczy do przedszkola jak wróci to bedzie tort a helenka własnie szaleje na bujaka próbuje z niego wyjsc. u mnie znowy jelitówka 3 dzien oszalec idzie
Ja dziś miałam przyjęcie urodzinowe mojego syna dla kolegów, padam na pysk, ledwo żyję.... -
ładany brzuszek ana
u nas chorób czesc dalsza hanka załapała grupe żołądkową całą noc wymiotowała i pół dnia pózniej Helena a mnie bolała żołądek i biegunka. dzisiaj dopiero nas odpusciło. no i na dodatek wszystkich w koło pozarazalismy siostrzenca jego mame ciotke i sisotre z dziecmi. wiec błedne koło. -
To i ja sie przywitam jestem lutowka z 2015 i teraz wychodzi sierpniowka (cc) widze ze sa tu tez mamy z mala roznica wieku co mnie cieszy bo z checia dowiem sie jak to jest zarowno na finishu ciazy z takim dzieciaczkiem jak i potem z noworodkiem i niemowlakiem..dodam ze maz plywa wiec ciut trudniejsza sytuacja... pozdrawiam;)
ivi lubi tę wiadomość
-
Ana bardzo ladny zgrabniutki brzusio
Mamo hani zdrowka dla calej rodzinki. Najgorzej jak sie cos takiego przyplacza a pozniej to juz lancuszek, jedno zaraza drugie
Bella witaj
Dorocia jesli moge zapytac... Natus to zdrobnienie jakiego imienia?
U nas problemow ze spaniem ciag dalszy. Przy kazdym odlozenui do lozeczka bunt i placz...juz nie wiem co mam robic -
witam nowe dziewczyny
nasza hanka w przedszkolu mąż w pracy a helenka dopiero wstała. wczoraj byłam z hanka w kinie na bella i sebastian 2 bardzo ładny film ale raczej dla starszych dzieci/ ale kupiłysmy hinczyka i wczoraj całe popołudnie grałyśmy. jutro mam kolejna rozmowe o prace moze cos sie uda