Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny.
Ja mam szpital w domu,Leon pierwszy raz na antybiotyku... ( no ale przygoda żłobkowa wiedziałam,ze kiedyś to nastąpi...
M tez chory,mnie dziś w nocy zaczęło boleć gardło.
Byłam w piątek u gina Mała ma juz głowę na dole mam sie oszczędzać bo szyjka miękka .waga ok.2kg...
-
karolyn u mnie córka też czeka na siostrę i mimo tego iż wie że będzie brat liczy że coś się zmieni......też boję się jak zareaguje na brata......teraz coraz częsciej mówi że cieszy się ze brata mieć bedzie ale zobaczymy co z tego wyniknie:-) ja staram sie być dobrej myśli:-)
-
Witajcie. U nas remonty sie skonczyly. Wczoraj wyprawialismy 5 urodzinki Kubusia i byla mala imprezka a dzis jeszcze sprzatanie. Od jutra zwalniam tempo bo bardzo mnie plecy bola, brzuch i nospe musialam brac ostatnio. Chlopcy byli chorzy, Kubus tylko kaszel i troche zagoraczkowal a Natus niestety zapalenie krtani i na antybiotyku jeszcze ale juz jest lepiej. Mala szaleje w brzuchu, zebra juz mialam pokopane We wtorek wizyta u gina i zobaczymy jak wyniki glukozy.
A u nas znow cisza. -
Dada u nas tez choroby odpuscily. Ja teraz przytylam 1.5kg w 3 tyg i stwierdzilam ze jednak ograniczam slodycze. Choc latwo nie bedzie bo w dwie kolejne soboty mamy imprezy urodzinowe Ale tak jak pisze kolezanka po ciazy zgubimy wage no i Twoj maluszek szybko rosnie teraz.
Mamo Ali jezeli nie masz skierowania od lekarza to zaplacisz za bete ale raczej nie jest to jakas wielka kwota. Rano zglos sie do punktu pobran i zrobia Ci badanie. -
Dziękuje za miłe przyjęcie
Mieszkam w Norwegii od 4,5 roku, mam 24 lata jestem mamą uroczej księżniczki, która za moment kończy 8 miesięcy.
O córkę staralismy sie 3 lata, 4 ciąże straciłam. Mam endometriozę. Zaszłam w ciąże miesiąc przed wizyta mająca przygotowywać nas do IVF także Emma to nasz kochany cud. Lekarz powiedział ze jesli chcemy zajść w drugą ciąże bez wielu lat starań, problemów i pomocy kliniki to radzi spróbować JUŻ! I udało sie mam nadzieje na szczęśliwy koniec
22 października mamy 5 rocznice ślubu wiec wybierzemy sie ba pierwsze usg z tej okazji
Porod choc trudny to było dla mnie naprawde piękne doświadczenie rodziłam SN, od regularnych skurczów co 5 minut trwał 17 h. Bez znieczulenia córka 4,15 kg wiec było cieżko ale nie zmieniłabym niczego
Mam nadzieje rodzic po raz kolejny siłami natury i bez znieczulenia.
Przyznam, jestem pełna obaw zarówno jak ja sobie poradzę z niemowlakiem w ciazy, ale i boje sie o organizacje życia potem... ale myśle ze wszystko jest do ogarnięcia. Jesli to miałaby byc nasza jedyna szansa na dziecko to nie liczą sie żadne trudności