X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam u nas syn czeka na rodzeństwo w styczniu będzie miał 3 latka ... a w brzuszku nie wiadomo kto mieszka nic nie wiem poki co nie chce się ujawnic.

olka30 lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Magduullina :) Jak mozesz to napisz cos wiecej o sobie. Czyli dzidzia chce zrobic niespodzianke ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co by dorcia napisac o sobie :)
    wczoraj byłam u lekarza i moj Daniel będzie mial braciszka z czego bardzo się cieszy oczywiście tatus również :)

kataloza lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina w koncu dzidzius sie ujawnil :) Ja bardzo sie ciesze ze mam dwoch synow, fajnie sie bawia razem a kiedys beda mieli wspolne tematy takze gratuluje drugiego synka :)
    Napisz skad jestes, ile masz lat, jak poprzedni porod :)

Ja dzis kiepsko sie czuje. Boli mnie brzuch i plecy wiec musialam wziac nospe i boli mnie zab a dentystka do ktorej mam zaufanie jest na zwolnieniu lek i nie wiem gdzie sie teraz udac :/

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, witaj :-) gratuluje drugiego synka!

Dorocia, wspolczuje zeba... Mnie bolały żeby po porodzie przez pierwszych kilka tyg. Myślałam, ze oszaleje...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm kochane okolice wadowic mam 22 lata pierwszy porod naturalny. Powiem szczerze że bardzo się ciesze na drugiego synka ;)
    dorcia kochana oj wiem jak to jest z tymi zębami a ile twoi chlopcy maja lat jaks roznica wieku ja właśnie chcialam tak zeby jeszcze się dogadywali syn w styczniu konczy 3 latka a teraz na grudzień termin zobaczymy co to bedziie 3 latka roznicy bez jednego miesiąca

• kataloza Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kobietki!!
    U mnie w brzuchu Wojciech Jerzy:-)
    A czeka na niego siostra 11 lat:-)

Magduullina, ewwiel lubią tę wiadomość

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miedzy chlopcami jest niecale 3,5 roku roznicy i fajnie sie bawia choc oczywiscie nie obywa sie bez klotni ;) Kubus zaraz konczy 5 lat a Natus ma ponad 1,5 roku. Teraz miedzy Natankiem a mala bedzie niecale 2 lata roznicy wiec mysle ze tez sie dogadaja. Kubus juz nie moze sie doczekac siostry :)

Witaj kataloza :) Rozgosc sie i napisz cos wiecej o sobie. Jak siostra zareagowala na dzidziusia?

U nas male remonty. Malowanie i przemeblowanie wiec mam pelne rece roboty. Trzeba kupic szafe i biurko dla Kubusia a komode oproznic dla malej. Do tego zlozyc nasza szafe i posprzatac we wszystkich szafkach, mycie plytek i okien. Dobrze ze moj P mi pomoze bo przy moim tempie to nie wiem kiedy bym skonczyla.

A co u Was slychac?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kataloza hej super :)
    dorcia to fajnie ty pewnie się cieszysz na córcie :)
    ja tez zaraz dopijam kawkę i trzeba sprzatac he niestety ja sobie musze wszystko sama moj od rana do wieczora w pracy ale szczerze mówiąc lepiej mi jak się ruszam bo synus na siedzenie nie pozwala starszy broi a ten w brzuszku wbija mi glowle pod zebra :)

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bardzo sie ciesze ze bedzie corcia ale bardziej chyba moj P. Dla mnie najwazniejsze zeby zdrowe sie urodzilo. Choc nie ukrywam ze juz czekam na zakonczenie remontow i rozpoczecie zabawy z malymi rozowymi ubrankami :)

Oj ja przy swoich chlopcach tez nie posiedze ;)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia tak jest zdrowie najważniejsze ja to się boje tego początku jak wrócę do domu z małym jak będzie mlody reagowal choć jest bardzo czuły i delikatny do malych dzieci co mnie w ogóle dziwi z jego charakterem :)

• kataloza Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 34 lata.....pracuję w szpitalu...obecnie na L4:-) Córka ucieszyła się że będzie mieć rodzeństwo...bo tyle lat sama.....chociaż im bliżej porodu tym bardziej się martwi że przestanę Ją kochać i że nie będę mieć dla Niej mniej czasu.....staram się Jej wszystko tłumaczyć i angażuję Ją w przygotowania do przyjścia dzidziusia.....Zawsze najpierw Jej pytam o zdanie jeśli mam problem z wyborem ubranka,koloru czy wózka:-) Tu głos decydujący ma córka ...Ona ma wybrać wózek ja nawet nie pojadę do sklepu:) trochę mam obawy..... ale co by nie wybrała to tylko wózek....:-)Zamierzamy kupić prezent od dzidziusia dla starszej siostry ....:-) chcemy aby nie czułą się odrzucona ale żeby poczułą się starszą odpowiedzialną siostrą:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:54

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza, witaj ! U mnie jest 8 lat różnicy i starsza siostra bardzo dobrze przyjęła młodsza. Nie byla jakoś bardzo zazdrosna.

kataloza, Magduullina lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pochwale się, ze Ala zrobiła dzisiaj pierwsze samodzielne kroczki :-)

kataloza, Magduullina lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kataloza kochana córcia napewno będzie dla Ciebie wsparciem i dużo Ci pomoze wiem bo ja jestem właśnie taka starsza siostra ktora czekala dlugo na rodzeństwo i 11lat różnicy między mną a siostra :)

kataloza lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel wspaniale teeaz oczy dookoła głowy ;) hihi kolejny ważny krok w życiu :)

ewwiel lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel gratulacje dla Alusi :) Teraz to juz bedzie smigala :)

ewwiel, Magduullina lubią tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:) u mnie od jutra zaczyna się 10 tc a w domu na rodzeństwo czeka 4-letni synek:)
    Będzie różnica dokładnie 4 lata i 8 miesięcy :)

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj karolyn super tez juz dziecie ci będzie pomagac prxy maleństwie :) a zadowolony ze będzie starszym bratem?

• karolyn Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulina dla niego to jeszcze trochę taka abstrakcja, wie, że mama ma dzidziusia w brzuszku ale chyba nie do końca to rozumie.
    Jedyne co mnie martwi to to, że nie chce słyszeć o siostrze, ma być brat i koniec.
    Tłumaczymy, mówimy mu , że na to nie mamy wpływu ale on nie chcę nawet z nami rozmawiać....ktoś miał podobnie?

q5Anp2.pngT2kLp2.png
‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ