X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam u nas syn czeka na rodzeństwo w styczniu będzie miał 3 latka ... a w brzuszku nie wiadomo kto mieszka nic nie wiem poki co nie chce się ujawnic.

olka30 lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Magduullina :) Jak mozesz to napisz cos wiecej o sobie. Czyli dzidzia chce zrobic niespodzianke ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co by dorcia napisac o sobie :)
    wczoraj byłam u lekarza i moj Daniel będzie mial braciszka z czego bardzo się cieszy oczywiście tatus również :)

kataloza lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina w koncu dzidzius sie ujawnil :) Ja bardzo sie ciesze ze mam dwoch synow, fajnie sie bawia razem a kiedys beda mieli wspolne tematy takze gratuluje drugiego synka :)
    Napisz skad jestes, ile masz lat, jak poprzedni porod :)

Ja dzis kiepsko sie czuje. Boli mnie brzuch i plecy wiec musialam wziac nospe i boli mnie zab a dentystka do ktorej mam zaufanie jest na zwolnieniu lek i nie wiem gdzie sie teraz udac :/

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, witaj :-) gratuluje drugiego synka!

Dorocia, wspolczuje zeba... Mnie bolały żeby po porodzie przez pierwszych kilka tyg. Myślałam, ze oszaleje...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm kochane okolice wadowic mam 22 lata pierwszy porod naturalny. Powiem szczerze że bardzo się ciesze na drugiego synka ;)
    dorcia kochana oj wiem jak to jest z tymi zębami a ile twoi chlopcy maja lat jaks roznica wieku ja właśnie chcialam tak zeby jeszcze się dogadywali syn w styczniu konczy 3 latka a teraz na grudzień termin zobaczymy co to bedziie 3 latka roznicy bez jednego miesiąca

• kataloza Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kobietki!!
    U mnie w brzuchu Wojciech Jerzy:-)
    A czeka na niego siostra 11 lat:-)

Magduullina, ewwiel lubią tę wiadomość

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miedzy chlopcami jest niecale 3,5 roku roznicy i fajnie sie bawia choc oczywiscie nie obywa sie bez klotni ;) Kubus zaraz konczy 5 lat a Natus ma ponad 1,5 roku. Teraz miedzy Natankiem a mala bedzie niecale 2 lata roznicy wiec mysle ze tez sie dogadaja. Kubus juz nie moze sie doczekac siostry :)

Witaj kataloza :) Rozgosc sie i napisz cos wiecej o sobie. Jak siostra zareagowala na dzidziusia?

U nas male remonty. Malowanie i przemeblowanie wiec mam pelne rece roboty. Trzeba kupic szafe i biurko dla Kubusia a komode oproznic dla malej. Do tego zlozyc nasza szafe i posprzatac we wszystkich szafkach, mycie plytek i okien. Dobrze ze moj P mi pomoze bo przy moim tempie to nie wiem kiedy bym skonczyla.

A co u Was slychac?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kataloza hej super :)
    dorcia to fajnie ty pewnie się cieszysz na córcie :)
    ja tez zaraz dopijam kawkę i trzeba sprzatac he niestety ja sobie musze wszystko sama moj od rana do wieczora w pracy ale szczerze mówiąc lepiej mi jak się ruszam bo synus na siedzenie nie pozwala starszy broi a ten w brzuszku wbija mi glowle pod zebra :)

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bardzo sie ciesze ze bedzie corcia ale bardziej chyba moj P. Dla mnie najwazniejsze zeby zdrowe sie urodzilo. Choc nie ukrywam ze juz czekam na zakonczenie remontow i rozpoczecie zabawy z malymi rozowymi ubrankami :)

Oj ja przy swoich chlopcach tez nie posiedze ;)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia tak jest zdrowie najważniejsze ja to się boje tego początku jak wrócę do domu z małym jak będzie mlody reagowal choć jest bardzo czuły i delikatny do malych dzieci co mnie w ogóle dziwi z jego charakterem :)

• kataloza Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 34 lata.....pracuję w szpitalu...obecnie na L4:-) Córka ucieszyła się że będzie mieć rodzeństwo...bo tyle lat sama.....chociaż im bliżej porodu tym bardziej się martwi że przestanę Ją kochać i że nie będę mieć dla Niej mniej czasu.....staram się Jej wszystko tłumaczyć i angażuję Ją w przygotowania do przyjścia dzidziusia.....Zawsze najpierw Jej pytam o zdanie jeśli mam problem z wyborem ubranka,koloru czy wózka:-) Tu głos decydujący ma córka ...Ona ma wybrać wózek ja nawet nie pojadę do sklepu:) trochę mam obawy..... ale co by nie wybrała to tylko wózek....:-)Zamierzamy kupić prezent od dzidziusia dla starszej siostry ....:-) chcemy aby nie czułą się odrzucona ale żeby poczułą się starszą odpowiedzialną siostrą:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:54

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza, witaj ! U mnie jest 8 lat różnicy i starsza siostra bardzo dobrze przyjęła młodsza. Nie byla jakoś bardzo zazdrosna.

kataloza, Magduullina lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pochwale się, ze Ala zrobiła dzisiaj pierwsze samodzielne kroczki :-)

kataloza, Magduullina lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kataloza kochana córcia napewno będzie dla Ciebie wsparciem i dużo Ci pomoze wiem bo ja jestem właśnie taka starsza siostra ktora czekala dlugo na rodzeństwo i 11lat różnicy między mną a siostra :)

kataloza lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel wspaniale teeaz oczy dookoła głowy ;) hihi kolejny ważny krok w życiu :)

ewwiel lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel gratulacje dla Alusi :) Teraz to juz bedzie smigala :)

ewwiel, Magduullina lubią tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:) u mnie od jutra zaczyna się 10 tc a w domu na rodzeństwo czeka 4-letni synek:)
    Będzie różnica dokładnie 4 lata i 8 miesięcy :)

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj karolyn super tez juz dziecie ci będzie pomagac prxy maleństwie :) a zadowolony ze będzie starszym bratem?

• karolyn Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulina dla niego to jeszcze trochę taka abstrakcja, wie, że mama ma dzidziusia w brzuszku ale chyba nie do końca to rozumie.
    Jedyne co mnie martwi to to, że nie chce słyszeć o siostrze, ma być brat i koniec.
    Tłumaczymy, mówimy mu , że na to nie mamy wpływu ale on nie chcę nawet z nami rozmawiać....ktoś miał podobnie?

q5Anp2.pngT2kLp2.png
‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ