Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina w koncu dzidzius sie ujawnil Ja bardzo sie ciesze ze mam dwoch synow, fajnie sie bawia razem a kiedys beda mieli wspolne tematy takze gratuluje drugiego synka
Napisz skad jestes, ile masz lat, jak poprzedni porod
Ja dzis kiepsko sie czuje. Boli mnie brzuch i plecy wiec musialam wziac nospe i boli mnie zab a dentystka do ktorej mam zaufanie jest na zwolnieniu lek i nie wiem gdzie sie teraz udacMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmm kochane okolice wadowic mam 22 lata pierwszy porod naturalny. Powiem szczerze że bardzo się ciesze na drugiego synka
dorcia kochana oj wiem jak to jest z tymi zębami a ile twoi chlopcy maja lat jaks roznica wieku ja właśnie chcialam tak zeby jeszcze się dogadywali syn w styczniu konczy 3 latka a teraz na grudzień termin zobaczymy co to bedziie 3 latka roznicy bez jednego miesiąca -
Miedzy chlopcami jest niecale 3,5 roku roznicy i fajnie sie bawia choc oczywiscie nie obywa sie bez klotni Kubus zaraz konczy 5 lat a Natus ma ponad 1,5 roku. Teraz miedzy Natankiem a mala bedzie niecale 2 lata roznicy wiec mysle ze tez sie dogadaja. Kubus juz nie moze sie doczekac siostry
Witaj kataloza Rozgosc sie i napisz cos wiecej o sobie. Jak siostra zareagowala na dzidziusia?
U nas male remonty. Malowanie i przemeblowanie wiec mam pelne rece roboty. Trzeba kupic szafe i biurko dla Kubusia a komode oproznic dla malej. Do tego zlozyc nasza szafe i posprzatac we wszystkich szafkach, mycie plytek i okien. Dobrze ze moj P mi pomoze bo przy moim tempie to nie wiem kiedy bym skonczyla.
A co u Was slychac? -
nick nieaktualnykataloza hej super
dorcia to fajnie ty pewnie się cieszysz na córcie
ja tez zaraz dopijam kawkę i trzeba sprzatac he niestety ja sobie musze wszystko sama moj od rana do wieczora w pracy ale szczerze mówiąc lepiej mi jak się ruszam bo synus na siedzenie nie pozwala starszy broi a ten w brzuszku wbija mi glowle pod zebra -
No bardzo sie ciesze ze bedzie corcia ale bardziej chyba moj P. Dla mnie najwazniejsze zeby zdrowe sie urodzilo. Choc nie ukrywam ze juz czekam na zakonczenie remontow i rozpoczecie zabawy z malymi rozowymi ubrankami
Oj ja przy swoich chlopcach tez nie posiedzeMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam 34 lata.....pracuję w szpitalu...obecnie na L4:-) Córka ucieszyła się że będzie mieć rodzeństwo...bo tyle lat sama.....chociaż im bliżej porodu tym bardziej się martwi że przestanę Ją kochać i że nie będę mieć dla Niej mniej czasu.....staram się Jej wszystko tłumaczyć i angażuję Ją w przygotowania do przyjścia dzidziusia.....Zawsze najpierw Jej pytam o zdanie jeśli mam problem z wyborem ubranka,koloru czy wózka:-) Tu głos decydujący ma córka ...Ona ma wybrać wózek ja nawet nie pojadę do sklepu:) trochę mam obawy..... ale co by nie wybrała to tylko wózek....:-)Zamierzamy kupić prezent od dzidziusia dla starszej siostry .... chcemy aby nie czułą się odrzucona ale żeby poczułą się starszą odpowiedzialną siostrą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:54
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduulina dla niego to jeszcze trochę taka abstrakcja, wie, że mama ma dzidziusia w brzuszku ale chyba nie do końca to rozumie.
Jedyne co mnie martwi to to, że nie chce słyszeć o siostrze, ma być brat i koniec.
Tłumaczymy, mówimy mu , że na to nie mamy wpływu ale on nie chcę nawet z nami rozmawiać....ktoś miał podobnie?Magduullina lubi tę wiadomość