Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana błagam Cię! Biorąc pod uwagę, że już coś się działo, że plamiłaś nie boisz się jeździć rowerem?? To wg mnie duże ryzyko.
Dorota śmigaj do gina po tabletki. Mnie gin opierniczył, że nie przyszłam ze swędzeniem i pieczeniem od razu tylko czekałam do wizyty.. Grzybki często są w ciąży, ale trzeba natychmiast leczyć.
Eve oszczędzaj sięA jaką miałaś szyjkę na początku/przed ciążą? Dużo Ci się skróciła?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie mnie tez cos zaczelo swedziec i rozdrapuje to cholera w nocy, nigdy nie mialam grzybka, ale wlasnie czytalam ze to bardzo czeste bo organizm oslabiony...ja nie mam mozliwosci szybciej, mam polozna dopiero 22ego, ale ona moze poradzic tylko jakis produkt z apteki bez recepty, a gina mam 24ego dopiero, na razie sie przemywalm rumiankiem. ale swedzi jak cholera!
-
Wercia to ja wczoraj popoludniu i na wieczor podmylam sie tym srodkiem tantum rosa, na poczatku troche szczypalo ale dzisiaj jak reka odjal, prawie nic nie czuje juz
Pozniej zadzw do gina to zobacze co jeszcze mi poradzi. Moze w takim razie idz do apteki i niech Ci cos poleca bez recepty?
-
hej kobietki ja też na początku miałam grzybka i przepisał mi gynazol czy coś w tym rodzaju świetny środek to taki krem w takim dużym aplikatorze. Stosuje się go jeden raz na noc i następnego dnia już po kłopocie. Natomiast teraz miałam bakterie w moczu i przepisał mi saszetkę do rozpuszczenia w wodzie i wypicia przed snem zasada ta sama następnego dnia po kłopocie wspaniała sprawa
Ana co do jazdy na rowerze to nie jest zabroniona zatem proszę mi tu Any nie wpędzać w poczucie winy !! Faktem jest że brzuszek się trochę przy tym napina ale uważam że nie to ma wpływ na Twoje plamienia. Dla świętego spokoju jak chcesz to odłóż rower. Jeżeli jest to czas Twojej kolejnej miesiączki to bardzo możliwe że te plamienia są z tego właśnie. Ja tak właśnie miałam. Nie stresuj się proszę
-
Ja w ciazy nie jezdze rowerem bo wole nie ryzykowac ale nikogo kto jezdzi nie krytykuje. Po prostu martwie sie o ane i moim zdaniem przy plamieniach lepiej bardziej na siebie uwazac.
Kobietki ja jestem teraz na etapie planowania 3 urodzin synka i rozgladania sie za mebelkami do pokoju dzieciecego. Jak macie jakies fajne przepisy na taka uroczystosc to z checia poprosze bo chciala bym zrobic cos innego a nie to samo co roku.aga.just lubi tę wiadomość
-
hej kobietki, dziś wpadłam na chwilę bo po pracy od razu wskoczyłam zapobiegawczo do łóżka.
przepraszam czuję się winna że nie wiem co u was ale jak nabiorę sił to nadrobię.
dziś czuję się znacznie lepiej, kupiłam wczoraj magnez forte i już wieczorem brzuch przestał boleć, plamienia ustały, także mam nadzieję że będzie dobrze.
co do rowerku to nie mam wyjścia jak mąż ma pracę do 21 to bierze auto więc ja muszę rowerować, ale jadę na 1 przerzutce aby się nie męczyć. Po drodze zawożę Tiago do niani bo teraz ma wakacje, a on nie chce chodzić na pieszo więc nie mamy wyjścia -
aga.just wrote:Ana błagam Cię! Biorąc pod uwagę, że już coś się działo, że plamiłaś nie boisz się jeździć rowerem?? To wg mnie duże ryzyko.
Dorota śmigaj do gina po tabletki. Mnie gin opierniczył, że nie przyszłam ze swędzeniem i pieczeniem od razu tylko czekałam do wizyty.. Grzybki często są w ciąży, ale trzeba natychmiast leczyć.
Eve oszczędzaj sięA jaką miałaś szyjkę na początku/przed ciążą? Dużo Ci się skróciła?
Sporo niestety, teraz ma 23 mm dzis mierzyłam i brak roz3warcia wewnętrznego dzięki Bogu, a startowałam od ok 40, w 22 tygodniu miała 31. No nic kolejna kontrola 25 sierpnia a do tego czasu oszczędny tryb życia i luteina.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ana Ty niczym sie nie przejmuj tylko wypoczywaj nam w spokoju!!
Eve to bedzie bardzo mi milo jak napiszesz jakies danie
Ja tez niedlugo biore sie za przegladanie, sortowanie i pranie ciuszkow. Ojj jak ja sie nie moge juz doczekac tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 20:10
-
Pogoda się popsuła, nie ma takiego ciepła w tej chwili, więc czekam na kolejny cieły bardzo dzień i muszę wyprać pokrycie z gondoli i tapicerkę z fotelika, bo to tak poważniej schnie.
Dania,sama mysle.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
w poniedziałek przede wszystkim musze iśc i rozejrzeć się w tortach, najlepiejnżeby był ze Stacyjkowo albo Świnką Peppą
A nie będę piekła sama, jakoś nie mam obecnie weny.
dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dorocia u nas zeby,chodzenie,roczek wiec ciągle cos..poza,tym na obu taki balagan ze wiedzialam tylko tu w watku Po narodzinach
mamy Tam,swoja,paczkę ;-)staranka odlozone na minimum rok
stwierdzilam ze,za,szybko czas leci,Kacper rosnie i chce sie nim jeszcze nacieszyć
na,roczek robilam sakiewki z ciasta,francuskiego z,dwoma nadzieniami.b.dobre i w sumie latwe i szybkie.pelno przepisow na necie
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Eve ja tez torta zamawiam, mamy sprawdzona i niedroga cukiernie i tam tez kupie troche ciasta bo pieczenie ciast nie jest moja mocna strona. Do tego na slodko planuje zrobic galaretke i pociac ja w kostki i tzw owocowe szaszlyki z roznych owocow. Nie wiem jeszcze jakie przekaski, salatki i mieska zrobic.
-
Ja zamawiam torta, głownie dlatego żeby nie stać w tej kuchni tyle, poza tym przed urodzinami mam to usg szyjki i później gina to może nie być czasu, ajakby szyjka się rozwierałą to trzeba będzie leżeć.
Ja kupię trochę wędliny, zrobie może jakąs sałatke, na ciepło roladki z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami.
A ciasto jedno upiecze mi babcia bo ją poprosiłam jużdorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️