X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)

nie miałam ostatnio czasu zajrzeć, bo m ma wolne i jeździmy z Dzieciakami ile się da :) bo kupiśmy samochód juuuupi :)

eve odpoczywaj niech Olek się nie wygłupia :) u Mamusi ma najlepiej :)

ana plamienia ustały ? mam nadzieję, że tak :)

swędzenia i pieczenia ja bym leciała do lekarza, bo moj od pytania o to zaczyna każdą wizytę :)

ja 13 miałam wizytę byliśmy cała Rodzinką :) uśmialiśmy się do łez :) masakra lekarz też płakał ;) zarąbisty gin, a oprócz tego dobry lekarz specjalista :) Dzidzia dalej większa niż czas wskazuje :) także jak na nsastępnej wizycie dalej tak będzie to się szykuje Dzidziuś po Mężu ;) 4200 i 62cm to wymiary mojego m przy porodzie :) zobaczymy, ale powiem Wam, że zaczynam się bać porodu po raz pierwszy.... ehhhh ale wszyscy mówia, że trzecie samo się rodzi, więc tego sie trzymam ;)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota tylko serio nie mam miejsca i jestem w kropce. Ale muszę, muszę, muszę coś wygrzebać i już!

Kas a co u Was tak wesoło na wizycie było? Opowiadaj co i jak. I jaki duży teraz jest maluch?

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie wyciągam ubranek muszę rozłożyć łóżeczko i wtedy, bo i tak na początku wszystko w łóżeczku trzymamy :)

właśnie nie wiem jaki Maluszek duży, bo z teho wszystkiego zapomniałam zapytać także muszę czekać do następnej wizyty masakra.... wiem tylko, że jest większy niż czas pokazuje, bo tyle się zapytać udało ;) m żartował z Dzieciakami, że jak Pan doktor by się uczył to by miał kolorowy telewizor, a nie czarno-biały (wiadomo USG) ;) gin popłakany ;) gin pokazuje, że tutaj jest oko, a tutaj ucho, a mój m mówi, że myślał na odwrót, a gin mówi: Pan to chyba nigdy nic nie widział nie ? bo mój m w poprzednich ciążach był na każdej wizycie :) i ogólnie sytuacyjne śmiechawki ;) później gin już się śmiał z tego jak Dzieciaki się słodko śmieją ;) ja brzuchem tak trzęsłam, że nie wiem jakim cudem udało się mu coś zmierzyć ;) Dzidzia wogóle miała stopę w buzi więc długość całkowita nie do zmierzenia dokładnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 12:18

qbxwkvq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane z ciężkim sercem opuszczam fioletową stronę.
    dzisiejsze badanie nie dało mi powodów do radości

u mnie ciąża 9/10 tydzień zarodek 6/7 tydzień - serduszka brak - jutro idę na ginekologię mają podać mi tabletkę poronną :(

mocno trzymam za was kciuki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ana tak bardzo mi przykro, tak mocno Cie tule... Musisz sie mocno trzymac i walczyc dalej, niebawem na pewno sie uda. Nie opuszczam Cie i nadal bede Cie wspierac i kibicowac.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana tak mi przykro :( brak mi słów.... trzymaj się Kochana... przykro mi.....

qbxwkvq.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro!! Wracaj do nas szybko!!

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [*][*] Ana wiem co przechodzisz trzymaj się mimo wszystko w końcu wyjdzie słońce...tulę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:22

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• aga.just Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [*] Ana <3

• karola88 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie znad morza :) doczytam po powrocie ale z tego co narazie zobaczylam to lezki leca. Ana jestem z toba, z wami . Kochana trzymajcie sie cieplutko

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po glukozie nie było tak źle jak myślałam pozwolili mi wcisnąć cytrynkę i jakoś to przełknęłam i udało mi się przetrwać te dwie godziny :-) dziś dostałam kolejną paczkę z małymi ciuszkami już chyba oszalałam na punkcie tych małych cudeniek :-)

relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobietki. No ja juz czekam kiedy kupimy ta komode i biore sie za pranie tych slicznych malenkich ciuszkow :D Nie moge sie cholernie doczekac :) Nie drogie i porzadne komody znalezlismy w ikea. Dzis bylam u gina. Badania w porzadku, teraz mam wizyte 9 wrzesnia. No i nie moge namowic mojego, zeby mi w koncu wozek wyciagnal.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wszystko w workach próżniowych :) ale powiem Wam, że czas leci 10 września na następnej wizycie już będę w 3 trymestrze ;) my musimy przynieść łóżeczko i wtedy będzie miejsce na ciuszki, bo ja zawsze i tak na zewnątrz miałam jakiś czas, ale w garderobie muszę znaleźć miejsce :) oj ciężko tak dzieciaki mają ciuchów ;) ale już nie mogę się doczekać oglądania tych cudeniek :) a oprócz tego kupię komplecik jak zawsze maluszkowi na pamiątkę :) coś co będę dla nich trzymać :)

qbxwkvq.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj wymyłam komode po Szymku i już tam poukładam to co wyprane (jak wyprasuje), teraz czekam na pogodę, żeby wyprać grubsze rzeczy, bo fajnie jak wyschna na słoneczku:)

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie niestety nie zapowiada się na sloneczko narazie :( pada i pada i 14 stopni :( brrrr nadchodzi jesień :(

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie u mnie tez pogoda do du.. Dzis od rana pada i zimno :( Ciekawe kiedy sie poprawi i troche sloneczka blysnie.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie we wrześniu jak to zwykle bywa dla dzieciaków co idą do szkoły ;) ja sama pamiętam, że zazwyczaj wtedy nagle się ciepło robiło ;)

qbxwkvq.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wrzesień często jest piękny, a u nas dzisiaj pogoda w kratkę, chłodno, ale i słońce przebłyskuje między deszczami.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam co tu tak cicho ??
    u nas słoneczko było wczoraj dziś pochmurno ale nie pada:) Dostałam dzisiaj od sąsiadki całą górę ciuchów w tak kapitalnym stanie że aż jestem zaskoczona :) Bardzo się cieszę bo okazuję się że nie muszę nic kupić :)

A tak z gorszych wiadomości chwyciło mnie przeziębienie. Już w środę jak byłam na wizycie to lekarz do mnie mów czy nie czuję się przeziębiona bo z wyników krwi wynika jakaś infekcja ja ze nie że czuję się świetnie i dziś rano masz babo placek obudziłam się z bólem gardła i głowy i z łamaniem w kościach :( piję herbatę z cytryną na wieczór zrobię sobie mleko z miodem i czosnkiem i mam nadzieję że bez leków się obędzie poczekam na rozwój wydarzeń do poniedziałku .

relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna trzymaj się zdrowo :) trzymam.kciuki za zdrówko... a mleko mi przypomniało dzieciństwo, jak mi mama zawsze dawała ;)

ja mam ciuszki po moich i męskie i damskie ;) ja się jeszcze powstrzymuje przed wyciąganiem, bo narazie nie mam gdzie dać ;) ale już bym chętnie te maleńkie cudeńdka pooglądała :) z dzieciakami będzie zabawa :)

qbxwkvq.png
‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ