Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
nie miałam ostatnio czasu zajrzeć, bo m ma wolne i jeździmy z Dzieciakami ile się dabo kupiśmy samochód juuuupi
eve odpoczywaj niech Olek się nie wygłupiau Mamusi ma najlepiej
ana plamienia ustały ? mam nadzieję, że tak
swędzenia i pieczenia ja bym leciała do lekarza, bo moj od pytania o to zaczyna każdą wizytę
ja 13 miałam wizytę byliśmy cała Rodzinkąuśmialiśmy się do łez
masakra lekarz też płakał
zarąbisty gin, a oprócz tego dobry lekarz specjalista
Dzidzia dalej większa niż czas wskazuje
także jak na nsastępnej wizycie dalej tak będzie to się szykuje Dzidziuś po Mężu
4200 i 62cm to wymiary mojego m przy porodzie
zobaczymy, ale powiem Wam, że zaczynam się bać porodu po raz pierwszy.... ehhhh ale wszyscy mówia, że trzecie samo się rodzi, więc tego sie trzymam
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze nie wyciągam ubranek muszę rozłożyć łóżeczko i wtedy, bo i tak na początku wszystko w łóżeczku trzymamy
właśnie nie wiem jaki Maluszek duży, bo z teho wszystkiego zapomniałam zapytać także muszę czekać do następnej wizyty masakra.... wiem tylko, że jest większy niż czas pokazuje, bo tyle się zapytać udałom żartował z Dzieciakami, że jak Pan doktor by się uczył to by miał kolorowy telewizor, a nie czarno-biały (wiadomo USG)
gin popłakany
gin pokazuje, że tutaj jest oko, a tutaj ucho, a mój m mówi, że myślał na odwrót, a gin mówi: Pan to chyba nigdy nic nie widział nie ? bo mój m w poprzednich ciążach był na każdej wizycie
i ogólnie sytuacyjne śmiechawki
później gin już się śmiał z tego jak Dzieciaki się słodko śmieją
ja brzuchem tak trzęsłam, że nie wiem jakim cudem udało się mu coś zmierzyć
Dzidzia wogóle miała stopę w buzi więc długość całkowita nie do zmierzenia dokładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 12:18
-
hej kochane z ciężkim sercem opuszczam fioletową stronę.
dzisiejsze badanie nie dało mi powodów do radości
u mnie ciąża 9/10 tydzień zarodek 6/7 tydzień - serduszka brak - jutro idę na ginekologię mają podać mi tabletkę poronną
mocno trzymam za was kciuki -
Jestem już po glukozie nie było tak źle jak myślałam pozwolili mi wcisnąć cytrynkę i jakoś to przełknęłam i udało mi się przetrwać te dwie godziny
dziś dostałam kolejną paczkę z małymi ciuszkami już chyba oszalałam na punkcie tych małych cudeniek
-
Czesc kobietki. No ja juz czekam kiedy kupimy ta komode i biore sie za pranie tych slicznych malenkich ciuszkow
Nie moge sie cholernie doczekac
Nie drogie i porzadne komody znalezlismy w ikea. Dzis bylam u gina. Badania w porzadku, teraz mam wizyte 9 wrzesnia. No i nie moge namowic mojego, zeby mi w koncu wozek wyciagnal.
-
ja mam wszystko w workach próżniowych
ale powiem Wam, że czas leci 10 września na następnej wizycie już będę w 3 trymestrze
my musimy przynieść łóżeczko i wtedy będzie miejsce na ciuszki, bo ja zawsze i tak na zewnątrz miałam jakiś czas, ale w garderobie muszę znaleźć miejsce
oj ciężko tak dzieciaki mają ciuchów
ale już nie mogę się doczekać oglądania tych cudeniek
a oprócz tego kupię komplecik jak zawsze maluszkowi na pamiątkę
coś co będę dla nich trzymać
-
Witam co tu tak cicho ??
u nas słoneczko było wczoraj dziś pochmurno ale nie pada:) Dostałam dzisiaj od sąsiadki całą górę ciuchów w tak kapitalnym stanie że aż jestem zaskoczonaBardzo się cieszę bo okazuję się że nie muszę nic kupić
A tak z gorszych wiadomości chwyciło mnie przeziębienie. Już w środę jak byłam na wizycie to lekarz do mnie mów czy nie czuję się przeziębiona bo z wyników krwi wynika jakaś infekcja ja ze nie że czuję się świetnie i dziś rano masz babo placek obudziłam się z bólem gardła i głowy i z łamaniem w kościachpiję herbatę z cytryną na wieczór zrobię sobie mleko z miodem i czosnkiem i mam nadzieję że bez leków się obędzie poczekam na rozwój wydarzeń do poniedziałku .
-
dynamiczna trzymaj się zdrowo
trzymam.kciuki za zdrówko... a mleko mi przypomniało dzieciństwo, jak mi mama zawsze dawała
ja mam ciuszki po moich i męskie i damskieja się jeszcze powstrzymuje przed wyciąganiem, bo narazie nie mam gdzie dać
ale już bym chętnie te maleńkie cudeńdka pooglądała
z dzieciakami będzie zabawa