Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O widzę że będziecie świętować :)mnie czekają urodziny moje i męża we wrześniu a potem chłopców w październiku i potem to już z górki do grudnia:)
Na
Ana cieszę się że już lepiej, jak musisz jeździć to nic nie poradzisz ale ja na prawdę znam kilka kobiet które niemal do końca zasuwały na rowerach i dzieciaki.zdrowe ja. ryby się urodziły.
Ja dzisiaj miałam kiepski dzień. Zły humor sama ze sobą nie mogłam wytrzymać dobrze że już się kończy.to może jutro wstawanie zacznę od prawej nogi.
Dobranoc kochane wyspijcie się. Ja coś ostatnio na bezsenność.cierpię i może stąd ten kiepski humor -
Dorcia no musi być co jeść u nas nawet nie wie ile osób ale zaraz policzę, u mnie 14 osób dorosłych a dzieci 4 chyba, ale dzieci osobno usiądą.
Wymyślimy jak zawsze coś na ostatnią chwilę, ale nie pieczenie ciast wyjątkowo:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
hej laseczki piszę z rana bo po południu zazwyczaj dopadają mnie "poranne mdłości" i trzymają do wieczora
widzę że wrzesień zapowiada się imprezowo
u nas we wrześniu 11 rocznica ślubu - rety kiedy to zleciało
ale odkąd mieszkam za granicą nie muszę robić imprez - nie mam komu
dynamiczna jak dziś nastrój?
eve przy takiej ilości osób wow to niezła impreza
lithe u nas jest Hero Factory i Lego chima - zazdroszczę myszki minnie
weronika - no to problem z głowy
aga just wow obiad kolacja..... nie no twoi goście mieli super, u nas zawsze tylko kolacja była, masz rację omiń obiad, nikt się nie pogniewa a tobie będzie lżej
-
Kas właśnie co u Ciebie?
Ana nie ma mowy o obiedzie, o nie tym razem
W ogóle paź-list wprowadzamy się do nowego domu. Teściowa ostatnio do mnie z tekstem, że na nowym domu, takim dużym stole na 16 osób jaki będziemy mieli to akurat na wigilię. Od razu powiedziałam, że niech nie liczy na mnie w tym roku. Ona, że oczywiście, że każdy by coś zrobił, że nie wszytstko ja itp. Na co ja stanowczo, że mimo wszystko ja się nie zgadzam na organizowanie wigilii u siebie. Ludzie jakieś 2 tyg po porodzie?????? Zaje.isty pomysł!weronika86, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kas właśnie co u Ciebie?
Ana nie ma mowy o obiedzie, o nie tym razem
W ogóle paź-list wprowadzamy się do nowego domu. Teściowa ostatnio do mnie z tekstem, że na nowym domu, takim dużym stole na 16 osób jaki będziemy mieli to akurat na wigilię. Od razu powiedziałam, że niech nie liczy na mnie w tym roku. Ona, że oczywiście, że każdy by coś zrobił, że nie wszytstko ja itp. Na co ja stanowczo, że mimo wszystko ja się nie zgadzam na organizowanie wigilii u siebie. Ludzie jakieś 2 tyg po porodzie?????? Zaje.isty pomysł! -
To najbliższa rodzina:)
Jej 2 tygodnie po porodzie wigilia, dziękuję bardzo wolałabym spędzić z mężem i dziećmi tylko. U nas po śmierci babci, wigilię robi moja mama także wiadomo, że będziemy zaproszeni. Ale jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w drugi dzień chrzcimy Olka.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dzien dobry
Dokladnie Aga nie ma co sie zgadzac. Ja na swieta jade do Gniezna do rodzicow na wigilie a potem do tesciow i tam zostaje do porodu. Bo czasami z mojej wioski jak by sniegu nasypalo to bym mogla nie dojechac do szpitala
Maz zrobil przemeblowanie, teraz ojciec chrzestny od kolezanki kupi lozeczko. A my szukamy komody, ale ciezko znalezc coa porzadnego w miare taniego i szerokiego, zeby weszlo troche w te szuflady
A w tygodniu male porzadki w wielkim pokoju. Pomoze mi przyjaciolka, bo sama nie dam rady.
No i synkowi tornister do pierwszej klasy kupiony.
Dzis 5 urodzinki chrzesnkaka meza. Kupilismy zabawke duzego kombajna. A za dwa miesiace 6 urodzinki mego pimpkatylko kawa i ciasto, szalu nie robimy
-
Bogusia no wlasnie my tez jestesmy na etapie poszukiwania komody do pokoju dzieciecego i lozeczka dla starszego synka. I ciezko wlasnie dostac niedroga i z pakownymi szufladami, a na to bardzo zwracam uwage bo my do siebie do pokoju kupilismy bardzo ladna z zewnatrz ale prawie nic nie da sie tam wlozyc.
No i dzisiaj przejrzalam wszystkie ubranka po synku. Do rozmiaru 74 naszykowalam do wyprania. Jak tylko kupimy komode i bedzie ladna pogoda to zaczne pracI wtedy wozek wyciagniemy i fotelik wypierzemy
Tyle tych rzeczy jest, wiec troche prania bedzie.
-
A ja dzisiaj zamówiłam tort dla Szymona, jednak będzie stacyjkowo na fali w tym roku:) Także jedno z głowy, jakbym nie daj Boże musiała iśc do szpitala to niech dziecko ma urodziny. Ale mam nadzieję, że Olek grzecznie posiedzi chociaż do 8-10 pażdziernika, na razie nie napiera, ale staram się nie dzigać, bo jakoś nie leże specjalnie itp.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️