Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas dziękuję, czuję się wyśmienicie, ale jutro idę na usg sprawdzić tą moją szyjkę i mam nadzieję, że mimo, że skrócona to będzie zamknięta wewnatrz i na zawnątrz.
U nas podobna pogoda i prawie cały dzień pada deszcz. Ale jutro ma być już słonecznie.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Podobno może, wystarczy, że dziecko mniej na nią napiera. Ja czułam głowkę wkładając sobie luteinę, a teraz jej nie czuję, więc coś w tym jest. Mierzona była tak samo, na tym samym sprzęcie i przez takiego samego lekarza.
A nawet jak nie może to i tak się cieszę, że był fałszywy alarm:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve to super wieści
ja ostatnio cierpię na bezsenność i już nie wiem co mam na to poradzić wypijam już ciepłe mleko w nadziei że pomoże ale nic z tego:-( za to rano budzę się nie wyspana z bólem głowy i zmierzał tak że sama ze sobą wytrzymać nie mogę oj mam nadzieje że to minie niebawem.
-
Ja tak miałam z tą bezsennością z Szymonem, teraz kładę się do łóżka otulam kołdrą i zasypiam jak niemowlak. Śpie jak kamień, wstaje 1-2 razy na siku w nocy.
Kas, Aga - a Wasze dzieci idą od września do przedszkola?👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
idą idą
rozumiem stres chociaż ja Maleńką już 2 lata prowadzałam do domu kultury na 5 godzin na zajęcia, więc o Nią się już tak nie martwię
da radę z zerówką
Synek no cóżon jest wogóle specyficzny, ale to długo by pisać, w skrócie lubi się zanosić podczas płakania, a jak miał 21 dni to przestał oddychać u okulistu, na szczęście lekarka szybko Go zreanimowała i nie miał niedotlenienia, ale przez ten wypadek bardzo się boję jego zanoszenia
zobaczymy mam 7 minut w razie czego do niego
ale z sikaniem jeszcze raz lepiej raz gorzej chociaż raczej lepiej
ale boję się o Niego bardzo
-
co do bezzsenności to ja też zaczęłam gorzej sypiać teraz
znów nie mogę się ułożyć, a najlepiej zasypia mi się na prawym boku, a teraz nie mogę
staram się na lewym ile tylko mogę, ale i tak czasem muszę na prawy i już
Córcia od miesiąca przychodzi do nas spać nie wiem dlaczegotak po prostu, a już całe noce spała sama w pokoju od pół roku... a nie mamy dużego łoża
ona się rozpycha i jest masakra.... podobno to przejdzie samo, ale ja jestem nieprzytomna jak wstaje
a jeszcze czasem młody na ranem przejdzie i wtedy już wogóle jest masakra
-
Wiem jak sama martwiłam się rok temu, ale i teraz martwię się jak to będzie po wakacjach. Ale Dziewczyny odpoczniemy, będziemy miały te pare godzin, żeby zadbać o nasze Maluszki w brzuszkach a i dzieci spędzą czas miło, itp.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ja już pierwsze dni w przedszkolu przechodziłam dosyć dawno teraz czeka mnie pierwsza i czwarta klasa. Pierwszoklasista pełen energii chętny do nauki (wreszcie będzie taki jak brat) ale za to czwartoklasista wie już z czym to się je i tak entuzjastyczne nastawiony nie jest ale nie mogę narzekać bo reszta ambicji w nim jest zatem jak podmucham to może uda mi się ją rozpalić na nowo. Na razie motywuje go do czytania Akademia Pana Kleksa. I nawet mi się udaje trzy rozdziały za nami choć czytanie to pięta Achillesowa
Dzisiaj się wyspałam ale nie zapraszam bo to pierwsza noc od długiego czasu
. Pogoda nie rozpieszcza ciągle pochmurno i co chwila coś pada.
Mój starszy syn pojechał dzisiaj ściągnąć szwy,bo tydzień temu miał operowaną przepuklinę. Fajnie że udało się to zrobić w czasie wakacji.zabieg był tydzień temu a on już sprawnie chodzi w szkole nie będzie miał problemu.
Zabieram się do sprzątania bo dzisiaj przyjedzie pani z banku komórek macierzystych i podpisujemy umowę.przeanalizowaliśmy to i koszta choć początkowo wydają się olbrzymie po dokładnym zapoznaniu się wcale takie nie są (choć nie twierdzę że to groszowa sprawa)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 09:08
-
Czesc dziewczyny. U nas w sumie nic szczegolnego sie nie dzieje. Dopoki ja jestem w domu to synka nie puszczam do przedszkola. Zastanawialam sie tylko nad jakimis zajeciami dla niego ale nie wiem gdzie mozna 3 latka zapisac no i u nas jest problem bo mieszkamy mozna powiedziec na wsi, na razie jest tylko jedno auto a moj nim jezdzi i pracuje od rana do wieczora. No i synka nauczylam kosi kosi lapki i tak pieknie odroznia podstawowe kolory, jestem z niego dumna
Dzidziusia juz coraz mocniej czuje ale jeszcze nieregularnie czyli jak mu sie podoba to daje o sobie znac. Ja sie czuje o niebo lepiej, mam tyle energii na codzien tylko wieczory sa jeszcze gorsze.
Tez ide zaraz sprzatac