Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti no to ladne przeboje mialas. Widze, ze synek pcha sie na swiat i koniec! Niech czeka jak najdluzej w brzuszku. A cc to ze wzgledow ulozenia dziecka czy masz po prostu wskazania do cc? Kochana jak najwiecej lez, odpoczywaj i sie nie stresuj, zeby dzidzia jak najdluzej poczekala do wyjscia na swiat. Przesylam duzo pozytywnej energii
-
Dorota cudne zdjęcie malucha, a brzuszek jaki fajnie wydęty
Ana kurcze nie wiem co napisać. Mam nadzieję, że to nic złego. Myśl pozytywnie, myśl pozytywnie! Nie możesz jakoś na czarnym rynku załatwić jakiegoś progesteronu?
A co do temp - zobacz u mnie też spadła i to znacznie i było ok.
Ps. jaki Ty masz rowerek w notatkach przy tych plamieniach teraz i tych wcześniejszych???????????????????????????????Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 19:04
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie tez mialam zapytac ana o ten rowerek??
No moj brzuch to jescze bardziej wzdety jest niz urosnietyBo rano jak wstaje to prawie plaska jestem. No i juz czuje delikatnie mojego ufoludka w brzuszku
A powiedzcie mi dziewczyny bo do mnie znow jakis grzybek albo zapalenie sie przyplatalo bo strasznie mnie pipula szczypie, boli i swedzi. Podmylam sie dzis tantum rosa i jest troche lepiej tylko nie wiem co dalej. Czy Wy uzywacie jakis zeli do higieny intymnej czy nie i jak temu zapobiegac a teraz wyleczyc? -
Śliczne fotki, dzidziuś ślodki!!
Ja byłam dzisiaj na wizycie, szyjka moja jest z natury krótka, ale teraz ma 1,5 do 2,0 cmLipa troszkę, bo boję się, że będzie powtórka z rozrywki z pierwszej ciąży dokładnie w tym samym okresie. Te moje chłopaki śpieszą się na świat niemiłosiernie. Dostałam luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki dopochwowo, oszczedny tryb życia, ale nie leżenie, bo mimo wszystko jest ona twarda. 25 sierpnia idę na kontrolę szyjki przez usg i dokąłdny pomiar z wykluczneiem lub potwierdzeniem robienia się wewnętrznego rozwarcia a 27 do gina i jakby było rozwarcie wew to szpital, sterydy na płucka i szew lub pessar. Na dzień dzisiejszy rozwarcia dzięki Bogu brak i ktg bez skurczy.
dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve no to kolejny dzidzius pcha sie za szybko na swiat. Niech spokojnie czeka u mamusi w brzuszku bo jeszcze za szybko na przywitanie swiata.
Kurcze ana mi nie za bardzo podoba sie ta jazda rowerem w ciazy. Oczywiscie nie wiem czy mozna czy nie ale ja wole nie ryzykowac. A nie mozesz jakos inaczej docierac do pracy? Nawet spacerkiem, moze to bylo by lepsze??