Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam jutro do lekarza na razie jeszcze nikomu nic nie mówiliśmy!ale jutro po wizycie pójdę do szefowej i będę musiała jej powiedzieć szczerze mówiąc troch się boję! w pracy ostatnio napięta atmosfera a ona o wszystko się czepia a że mam dość ciężką pracę fizyczną to chyba raczej od razu pójdę na zwolnienie. ostatno to jestem taka zmęczona, tylko bym spała
Kasandra, Eve, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Tak super też się uśmiałam a tu jest link do całego artykułu super zabawne podejście mężczyzn do ciąży naprawdę polecam lektura bardzo przyjemna
http://tatapad.pl/zdrowie/zrozumiec-kobiete/10-przykazan-ciezarowca/
Eve lubi tę wiadomość
-
Tak, tak ja tez na poczatku ciazy tylko bym spala.
U mnie okazalo sie, ze ta dwojka jest do leczenia kanalowego. Dostalam znieczulenie, pogrzebala mi w kanale i w zebie i wlozyla lekarstwo i za tydz kolejna wizyta.
Co do noszenia to od tamtego dzwigniecia mlodego przy chodzenia boli mnie i ciagnie w dole brzucha. Wzielam sobie nospe dzis. No niestety czasami cos sie robi odruchowo i bez pomyslenia i pozniej tak jest. Mam nadzieje, ze mi przejdzie bo sie martwie. -
A w kwestii spania,moj Szymon nie spi juz od 4, nie wiem juz co mam z nim robic tak mu sie rozregulowalo spanie ( jak wrocil po wakacjach do przedszkola). Dodatkowo jestem wsciekla bo jeszcze ide z nim na 16.30 do lekarza-chyba bede musiala go sila zaciagnac:-(i👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Witam siedź ranka. Coś czuje że kolejny kiepski dzień przede mną. Mam ostatnio straszne huśtawki nastrojów sama już powoli tego nie ogarniam:-(
Mama Hani nic się nie przejmuj 5tydz to na pewno za wcześnie dużo zależy też od sprzętu i umiejscowienia pęcherzyka zatem no stres i trochę cierpliwości.