Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to dobrze to znaczy że przeprowadzka tuż tuż a co za tym idzie Twój spokój jest już za rogiem
Ja też skłaniam się ku sowom ale moje dzieci wolałby żyrafy mi z kolei kojarzy się ta kolorystyka z żyrafami z firmą pampers więc chyba nie posłucham ichWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:13
-
żyrafy też fajne, ale ja jakoś ostatnio jestem za sowami:) I sama jakbym wybierała to właśnie taką
Na razie mamy rożek w sowy:) A pościel jeszcze nie kupiona bo niepotrzebna do kosza:)
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Sama się zastanowię nad tymi sowami:) bo chyba mnie tak ujęły, że Olkowi też kupię
Zbieram się zaraz do przedszkola, ciekawe jak tam dzisiaj było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:34
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
hej dziewczyny pościele super:) moja córka odkąd wróciła z przedszkola cały czas maluje
mamy dzisiaj 5 rocznice ślubu ale maż w pracy wróci dopiero wieczorem a jutro ma znowu dyżur w pracy
a w niedziele idziemy na obiad do teściowej bo ma imieniny! u nas szaro buro i pochmurno a rano była taka mgła że nie widziałam domu naprzeciwko!
-
Superowe są te sowy:)
Ja sama w domu, Szymon został u Dziadków na noc, M w pracy, a ja wróciłam właśnie z długiego spaceru z psem, pogoda jesienna jest ciepło ale pada dosyć mocno, ale czasami lubię sobie pochodzić w taką pogodę i posłuchać muzyki.Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️