Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Każda inaczej tyje. Ja w pierwszej ciązy 12,5 kg, a teraz zobaczymy jak skończymy, ale raczej już nie przybędzie dużo chyba, że zacznę puchnąc przed porodem, ale to się nie liczy:)
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ja czuję się bdb, nie mam symptomów zbliżającego się porodu wcale... więc pewnie Olek jeszcze posiedzi. Ostatnio jedynie dużo stresów i nerwów, ale to z innych powodów. A z jakiś ciążowych dolegliwości to jedynie ta szyjka mnie boli nieprzyjemnie codziennie kilkakrotnie.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ja w pierwszej ciazy przytylam 13 kg tylko, ze wtedy mialam problem z przybywaniem. Tylko, ze krotko po porodzie wazylam 5 kg mniej niz przed ciaza tylko wtedy mialam meega stresy itd. Jestem zla bo nie oddali mi karty ciazy ze szpitala i nie moge teraz porownac jak to bylo wtedy. Tylko cos mi sie wydaje, ze teraz wiecej przytyje ale czas pokaze
Kasandra lubi tę wiadomość
-
tak wracając do kilogramów w ciąży to mam taką nadzieję, że jak się drugi maluch urodzi to będzie łatwiej zgubić, bo i karmienie piersią będzie i bieganie za starszą więc mam nadzieję , że kilogramy nie będą mnie długo męczyć
-
One szybko spadają. Ja doszłam po pierwszym do swojej wagi jakoś 1 - 1,5 po porodzie:)
Dziewczyny ile czasu może odchodzić czop śluzowy?? W ubiegłym tygodniu odeszła spora cześć, a od wczoraj znowu odchodzi.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ja eve nigdy nie widziałam czopa
ja zawsze wody sączące widziałam, bo to takie różowe zawsze ma wkładce higienicznej i wtedy widziałam, że to już
może opisać jak to wygląda, bo może teraz zauważę
a może teraz Kochana już się zbliża terminszyjka się znów rozwarła trochę i schodzi to co jeszcze zostało
a kiedy masz wizytę jakąś ?
Eve lubi tę wiadomość
-
No też tak czytałam, ale ja nie doświadczona w tej kwestii bo jak miałam szew to nie miłą jak wyjść ten czop.
Wygląda jak taka gilowata ciągnąca się galaretka u mnie lekko żółtawa. Możliwe, że się szyjka rozwiera, bo wcześniej strasznie zakuło, a Olek w nocy bardzo się wiercił i tam w okolicach cisnął.
Idę do gina w czwartek.Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Miałam nadzieję, że nie dochodzę, bo mi się już nie chce tam jechać i czekać na ktg i wizytę, ale muszę bo mam do czwartku zwolnienie
Ale nie zapowiada się na to, żebym wcześnie urodziła.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
No ciekawe eve kiedy Olus przywita sie ze swiatem i rodzicami
Ja juz nie moge sie doczekac kiedy sie dowiem, ze jedziesz na porodowke
A my teraz walczymy z przekletymi myszami. Wczoraj mlody nie chcial usnac u siebie w pokoju bo tak halasowaly i sie bal. Usnal w naszym lozku i musialam go przeniesc do jego. Ale tak nie moze byc bo sie odzwyczai od spania u siebie. -
hej dziewczyny ja w pierwszej ciąży przytyłam 7 kg, ale miałam straszne mdłości i na początku dużo schudłam więc waga się wyrownała. Ale wtedy też miałam więcej ruchu niz teraz codziennie chcodzilam z psem na spacery po 3-4 km. Teraz tez z nią chodze na spacery ale już krutsze bo zajęcie w domu córka jest a ona nie chce chodzić az tad długo zwlaszcza teraz gdy jest coraz chłodniej. A dzisiaj do przedszkola nie poszła bo wczoraj dzwonili z przedszkola ze gdy zasneła to zaczela kaszlec i zwróciła flegmą więc ja dzisiaj zostawiłam w domu. Ale dzisiaj już tyle rano kaszla i tylko trochę więc sama nie wiem co jest z tym jej kaszlem.