Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanna wrote:Dziś w 20dpt nie wytrzymała i poszlam do Pani doktor jest tylko pęcherzyk nic więcej nie widać p Doktor powiedziała zeby przyjść na USG nie wczesniej niż 26 pójdę po 30 żeby juz zalapac się na serduszko serduszka, ale Kochane czy jesli miałyby być bliźniaki to nie powinno być dwóch pęcherzyków ??
Sanna lubi tę wiadomość
-
Sanna nie martw sie ze jest jeden bo ja w poprzedniej ciazy blizniaczej poszlam chyba w 5tc i byl tylko jeden pecherzyk i oswoilam sie z mysla ciazy i poszlam za 2 tyg. Na kolejna a tam dwa pecherzyki i dwa zarodki takze sie nie stresuj bo wczesnie poszlas do lekarza
A w tej ciazy odrazu byly dwa pecherzyki i tylko cialka zolte bylo widac a na kolejnej juz zarodki i bijace serduszkaSanna lubi tę wiadomość
-
Ewela87 wrote:Sylika to Ty podwójną bliźniaczą mamą będziesz? Jasny gwint, żywa skarbnica wiedzy z Ciebie
-
Ewela87 wrote:Sylika to Ty podwójną bliźniaczą mamą będziesz? Jasny gwint, żywa skarbnica wiedzy z Ciebie
-
darijka wrote:Hej kobietki.ponawiam pytanie czy ktos jest zainteresowany wozkiem baby jogger city select mam do sprzedania kolor czerwony.w zestawie gontole spacerowki.pozdrawiam
-
Sylika wybacz jeśli sprawiłam Ci przykrość, jednocześnie bardzo Ci kibicuję, żeby tym razem wszystko skończyło się pomyślnie Znów podglądałam Twoje maluchy w galerii, niestety moim mój gin nie chce robić już zdjęć bo są ogromne i widać tylko wnętrze głowy lub brzucha
Sylika lubi tę wiadomość
-
Ewela87 wrote:Sylika wybacz jeśli sprawiłam Ci przykrość, jednocześnie bardzo Ci kibicuję, żeby tym razem wszystko skończyło się pomyślnie Znów podglądałam Twoje maluchy w galerii, niestety moim mój gin nie chce robić już zdjęć bo są ogromne i widać tylko wnętrze głowy lub brzucha
Ewela87, pragnaca dzidziusia, Muszelka75, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Sanna wrote:Dziś w 20dpt nie wytrzymała i poszlam do Pani doktor jest tylko pęcherzyk nic więcej nie widać p Doktor powiedziała zeby przyjść na USG nie wczesniej niż 26 pójdę po 30 żeby juz zalapac się na serduszko serduszka, ale Kochane czy jesli miałyby być bliźniaki to nie powinno być dwóch pęcherzyków ??
pragnaca dzidziusia, Sanna lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Sylika wrote:nie nie sprawiłaś już mam na tyle sił by o tym mówić ze spokojem wiadomo czasami sobie popłacze z powodu ich braku i rany się nie goją ale czas pozwala z tym żyć i o tym mówić .. mój lekarz też mówi że są duże ale w razie co to zmniejszy obraz by było coś widać mam nadzieje że zgarne jeszcze kilka fotek łapek czy buźki
Ech Twój doktorek chyba bardziej przestudiował instrukcję obsługi swego usgSylika lubi tę wiadomość
-
mi lekarz sprawdzał szyjkę na początku chyba w 9tc mówił że zamknięta ale średnio twarda i powiedział że nie będzie sprawdzał często żeby jej nie zruszyć a mam długą na każdym usg ogląda i mówi że długa więc tu nie po powodu do obaw póki co .
Ewela to chya zależy od chęci lekarza żeby trochę pokombinować ..mój póki co chce więc się ciesze a i maluszki małe więc mniejszy z tym problem.