Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Pragnaca dzidziusia gratuluje trojaczkow! Bardzo rzadko sie to zdarza. Ja co prawda nie jestem w ciazy mnogiej ale z czerwcowych mamus i widze pi suwaczku ze ty chyba tez masz termin na czerwiec?
Dziekuje
Termin wedlug USG mam na 29 maja ale wiadomo jak to przy ciazy trojaczej rozwiazanie bedzie duzo wczesniej .Lekarz powiedzial ze beda sie starali przetrzymac mnie do 32-34 tc oczywiscie jesli maluszki nie zadecyduja inaczej. Jak dobrze pojdzie bedziemy mieli zajaczki Wielkanocne
Tobie rowniez Gratuluje, zdrowo rosnijcieKourtney, Kasia24, Nanatasza, Ewela87, Sylika, jenny88, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Pragnąca dzidziusia zapraszam Cie na corum majóweczki 2016 skoro masz termin na maj i cajny suwaczek sobie ustawiłaś takie słodkie 3 groszki
pragnaca dzidziusia, Magenta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Sanna a kiedy masz wizyte usg? Wiem, ze jedna juz miałaś, ale bylo za wcześniej. Ja pierwsza miałam w 8 tc i wtedy to dowiedzieliśmy sie o naszym potrojnym szczęściu
Drugą wizytę mam w 6 tyg i chyba to będzie 4 dzień po cichu liczę na serduszko/kapragnaca dzidziusia, Sylika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak tak na majóweczkach nie można się nudzić zawsze fajnie i wesoło
Sanna u mnie w 6t4d było już widać więc powodzenia a tydzień wcześnie tylko pęcherzyki i ciałka żółte.Sanna, pragnaca dzidziusia, Magenta lubią tę wiadomość
-
Wizyta udana
Wszystko dobrze z maluchami i tym razem stres przed badaniem był niepotrzebny
Najprawdopodobniej będzie to parka aaaaaaale sie cieszępragnaca dzidziusia, Misty87, Nelus, Nanatasza, Ewela87, Kasia24, Sylika, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie czy Was też ciągle coś kłuje lub ciągnie albo boli. Czuje ze wszystko mnie cisnie: jelita, pęcherz a teraz doszedł bol w kroczu. Jak bym 3 dni konno jeździła. Na dodatek mam taki humor że płacze na reklamie allegro. To już 12 tc powinno być chyba lepiej... Albo coś ze mną nie tak i za bardzo wsluchuje się w organizm.
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Dziewczyny powiedzcie czy Was też ciągle coś kłuje lub ciągnie albo boli. Czuje ze wszystko mnie cisnie: jelita, pęcherz a teraz doszedł bol w kroczu. Jak bym 3 dni konno jeździła. Na dodatek mam taki humor że płacze na reklamie allegro. To już 12 tc powinno być chyba lepiej... Albo coś ze mną nie tak i za bardzo wsluchuje się w organizm.
Kochana u mnie w ikolicach 11 tc zaczelo sie wlasnie wszystko nasilac. Tak mnie ciagnie w pachwinach I podbrzuszu nawet jak siedze I nic nie robie. Wszystko nam sie " Tam" rozciaga I musi bolec to dobry znak -
nick nieaktualnyMagenta wrote:Wizyta udana
Wszystko dobrze z maluchami i tym razem stres przed badaniem był niepotrzebny
Najprawdopodobniej będzie to parka aaaaaaale sie cieszę
Extra ciekawe czy ja tez Bede miala takie szczescie I moje mikruski sie podziela plcia
Cudowne wiadomosci
W ktorym tc jestes kochana? -
Nanatasza witaj mamo jednojajowcow pozdrawia Cie mama 15 miesięcznych jednojajowych lobuzow
Zespol podkradania, tez sie bardzo balam, zdarza sie. Będąc na intensywnej z dziecmi po porodzie spotkalam taki przypadek, ale jesli jest dobry lekarz, to kontroluje przepływy na kazdej wizycie!
Nic sie nie stresuj, bedzie dobrze zobaczysz!
Pragnaca...cudny suwaczek! Ja cala ciaze szukalam jakiegoś blizniaczego i nie znalazlam ale to było ponad poltorej roku temu
Ja nie wiem dlaczego, ale mimo ciazy mnogiej nie mialam takich humorow, ze placze na byle czym hmmm
Co do boli miednicy,krocza, kregoslupa to juz norma. Ah jak sobie przypomne jak w nocy przy odwracaniu z boku na bok tak mi chrupala miednica ze szok!!
Ile lezec na plasko po zewnatrzoponowym? Bez ruchu glowa to jakos na początku z godzine, bo ponoc jak sie bedzie ruszało glowa to potem bedzie bolec bardzo. Ja lezalam na tej sali pod okiem 'cięciowej' od 8.30 do okolo 14. Ale wiadomo, jak juz zeszlo znieczulenie to mozna bylo sie poruszyć.pragnaca dzidziusia, Nanatasza, Ewela87 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Extra ciekawe czy ja tez Bede miala takie szczescie I moje mikruski sie podziela plcia
Cudowne wiadomosci
W ktorym tc jestes kochana?
Takanijaka co do bólu i innych niedogodności to zgadzam sie z tym co napisała wcześniej Pragnąca dzidziusia i Misty87.pragnaca dzidziusia, Nelus, Ewela87, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Misty87 dzięki za miłe słowa
Jak widzę po Twoich słodziakach, można sobie pięknie z bliźniakami radzić
lekarz dobry i już mi mówił, że będzie badał przepływy, wizyty póki co co 2 tyg
pragnąca_dzidziusia - nie zauważyłam wcześniej, że mamy prawie takie same suwaczki
Magenta, super, że parka, koleżanka ma parkę 3-latków - świetne dzieciaki!Magenta, pragnaca dzidziusia, Muszelka75 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Z blizniakami mozna sobie radzic lepiej i gorzej moi chlopcy sa grzeczni ale bardzo aktywni,na szczęście (poki co) nie bija sie, ale tlucze ich starszy o niespelna 2 mc kuzyn, ktory mieszka z nami rowniez. Jest wesoło
Ja mam do pomocy rodzicow,w szczegolnosci mame, ktora naprawdę jest dla nich jak druga matka. Szczerze to nie wiem jakbym dala rade będąc sama 24h. Maz zagranica i jest tylko weekendowo
Generalnie jest wiecej plusów 'posiadania' blizniakow ja bylam zszokowana i przerazona na poczatku a teraz niezmiernie sie ciesze,zwlaszcza ze zadne dziecko 'solo' nie zwraca takiej uwagi ludzi jak moje twixyMagenta, Nanatasza, Takanijaka, Kasia24, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość