Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA zmieniając temat... macie już upatrzone lub kupione wózki dla bliźniaczków?
Ja biorę pod uwagę iCandy, ale nigdzie go nie można zobaczyć. Widziałam pojedynczy i chyba zamówię w ciemno podwójny po porodzie..
Macie jakieś doświadczenia z tą marką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 15:06
-
Linka ja też tobie życzę spokojnych świat i w dwupaku
Oraz wszystkim mamusiom świat w spokoju oraz bez zbędnych atrakcji
Co do wózka i Candy nigdy nie słyszałam i.nie widziałam takze w tym temacie nie mam nic do powiedzenia ja kupuje bebetto .Linka05, pragnaca dzidziusia, Misty87, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdrowych i Spokojnych Świąt oraz smacznego jajka
edit: Gdybyście miały chęć poczytać o naszej codzienności z 3 maluchów to zapraszam na priv po linka do blogaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 20:48
ewa84, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z Was (oprocz Ewy) spotkała się z taką sytuacją...mianowicie byłam w czwartek na pierwszym usg.Był pęcherzyk ciążowy a w nim 2 cialka żółtkowe,ale widać było tylko jeden zarodeczek.To był 5t6d ciąży.2 pecherzyk żółtkowy był mniejszy...caly czas myślę o drugim maluszku...jak myslicie,lub czy spotkalyscie się z taką sytuacją ,że ktoś właśnie tak miał,a na 2 wizycie już były 2 maluszki? Zdjecia są pod moim wykresem,jakby któraś była ciekawa.
POZDRAWIAM Was mamusie,z nadzieją że być może do Was dołączę ... -
pabelka88 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was (oprocz Ewy) spotkała się z taką sytuacją...mianowicie byłam w czwartek na pierwszym usg.Był pęcherzyk ciążowy a w nim 2 cialka żółtkowe,ale widać było tylko jeden zarodeczek.To był 5t6d ciąży.2 pecherzyk żółtkowy był mniejszy...caly czas myślę o drugim maluszku...jak myslicie,lub czy spotkalyscie się z taką sytuacją ,że ktoś właśnie tak miał,a na 2 wizycie już były 2 maluszki? Zdjecia są pod moim wykresem,jakby któraś była ciekawa.
POZDRAWIAM Was mamusie,z nadzieją że być może do Was dołączę ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 20:58
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was (oprocz Ewy) spotkała się z taką sytuacją...mianowicie byłam w czwartek na pierwszym usg.Był pęcherzyk ciążowy a w nim 2 cialka żółtkowe,ale widać było tylko jeden zarodeczek.To był 5t6d ciąży.2 pecherzyk żółtkowy był mniejszy...caly czas myślę o drugim maluszku...jak myslicie,lub czy spotkalyscie się z taką sytuacją ,że ktoś właśnie tak miał,a na 2 wizycie już były 2 maluszki? Zdjecia są pod moim wykresem,jakby któraś była ciekawa.
POZDRAWIAM Was mamusie,z nadzieją że być może do Was dołączę ...
Pabelka a kiedy masz 2 wizytę?Trzymam kciuki abys do nas dołączyła!
-
Fairuza wrote:Pabelka a kiedy masz 2 wizytę?Trzymam kciuki abys do nas dołączyła!
ewa84, Fairuza, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiejsza wizyta porażka konowaly je.... Nic nie doradzil nie skierował na żadną cc podsmiehujki sobie robił że blizniacza ciąża to nie wskazanie do cc moda wśród celebrytek a my bierzemy z nich przykład ze chcemy cc omawiamy termin i się stawiamy na wyznaczony termin .... Nie zbadał mnie pajac tylko rękoma po brzuchu pomacał i nic więcej stekal ze w karcie ciazy grypa krwi ojca dzieci nie wpisana a to że wynik usg mam już stary .... I w rezultacie nie wie co ze mną robić .... Jak pomacał brzuch to stwierdził że maluchy leżą odwrotnie i powiedział no cóż może mi zafunduja poród dwa w jednym to się go pytam jak ja mam w końcu rodzić ? A on ze nie wie jeszcze czas mówię że ty liczy się zdrowie moich dzieci a on się pyta czy mi brzucha nie szkoda ? że myślę on jakiś chyba nie dzisiejszy ..... Co to kur.... Za pytanie ! Oczywiście ze nie szkoda ! Odparlam ważne jest zdrowie moich dzieci mówię a nie brzuch ! Płakać mi się chciało więcej milczał jak mówił i idiotycznie żartował C o mnie wkurzylo i kazał mi się umówić na wizytę i uwaga ! Na 26 kwietnia i ma liczyć się ich usg więc uwaga na 21 kwietnia ! A ja kończę w piątek 34 tydzień !!! Wracając do domu zastanawiam się czy w ogóle pojadę jak dotrwam ! Jestem zła i nic więcej !