Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Magenta wrote:Tak jest zwarta i gotowa wypatruje zbizajacych sie objawow porodu- narazie bez skutku brzuch jest wysoko, brak jakichkolwiek dolegliwosci i ogolnie high life mam nadzieje,ze pochodze jeszcze minimum tydzien z brzuszkiem zeby maluchy mogly troche wiecej cialka nabrac
W sumie to dobrze,że jeszcze nie chce im się wyjść na świat,nie ma to jak w brzuszku u mamy .przynajmniej jeszcze trochę podrosną i poćwiczą płucka ,żeby mogły bez problemu oddychać i dac znac krzykiem...a jak u nich wagowo?pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Nie było mnie kilka dni i tyle stron zaległych! Szok
Gratuluje Sylika!
Gratuluje Linka!
Wspaniale wiesci i takie duze bobasy. Niech sie chowaja zdrowo! Sylika dalas rade sn, nic lepszego
Ja jestem z gor, z Bialki Tatrzanskiej. A do Zakopca jezdzilam do gina. Nie wiem jak z cisnieniem, ja tu mieszkam ale np jak jade do rodziny 70 km w strone Krakowa to w polowie drogi zatykaja mi się uszy wiec roznica jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 19:38
Sylika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej !
W końcu pojawiły się wyniki moczu, niestety mam obecne leukocyty 10-20, nabłonki płaskie dość liczne, baterie liczne no i ślad ketonów.. ciekawe czy nie mam jakieś zapalenia pęcherza czy moczu dowiem się w piątek na wizycie, ale generalnie nie czuję jakbym miała, a nie raz w życiu miałam zapalenie pęcherza.
Kolejny powód żeby się martwić
Na 14 jadę do dentysty, a po 17 mam usg jamy brzusznej. -
nick nieaktualnyJak w skierowaniu na krew nie mamy nic związanego z cukrem to nie trzeba być na czczo, jedzenie nie wpływa na zawartość np krwinek czerwonych
Pirelka te bakterie i nabłonki to też mam zawsze w wynikach, ale byłam u urologa i pytałam o to, to podobno nic dziwnego w tym nie ma bo zawsze w trakcie siusiania do kubeczka jakaś część z tego co mamy na ciele się przedostaje. Także nie martw się na zapas
A usg jamy brzusznej to z jakiego powodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 10:40
-
nick nieaktualnynietupska wrote:Jak w skierowaniu na krew nie mamy nic związanego z cukrem to nie trzeba być na czczo, jedzenie nie wpływa na zawartość np krwinek czerwonych
Pirelka te bakterie i nabłonki to też mam zawsze w wynikach, ale byłam u urologa i pytałam o to, to podobno nic dziwnego w tym nie ma bo zawsze w trakcie siusiania do kubeczka jakaś część z tego co mamy na ciele się przedostaje. Także nie martw się na zapas
A usg jamy brzusznej to z jakiego powodu?
Moje leukocyty świadczą o zapaleniu dróg moczowych, ale zobaczę w piątek co powie i zaleci ginekolog. Chyba nie będzie za późno?! Na razie postaram się dużo pić wody i płynów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 10:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po dentyście, okazało się, że tragedia się tam nie dzieje, a leczony ząb może dawać takie odczucie, gdyż nie jest całkowicie zrobiony. Dzisiaj była krótka wizyta i drugi kanał udało się zrobić, na następnej mam godzinę i czas na najgorszy kanał, ponoć zakrzywiony..potem wypełnienie i jeden ząb z głowy.
Zabieramy się potem za następne z dziurami
Zbankrutuję..ale troszkę się uspokoiłam i mam nadzieję, że reszta nie będzie kanałowa już.
Po południu jadę na usg jamy brzusznej, a już mam dość tego jeżdżenia, w dodatku komunikacją -
nick nieaktualnyewa84 wrote:Pirelka: a może to być jakiś inny stan zapalny? Bo pęcherz faktycznie czuć
Ja dla odmiany muszę założyć pessar
I nakaz leżenia, nie myślałam że tak szybko mnie to czeka ale skoro muszę to będę leżeć
Moja koleżanka miała jakąś klamrę zakładaną, ale nie musiała leżeć. Może jednak to co innego.. ale jak mus to mus ! -
Linka gratuluję kochana !!! ale jakie duże maluszki super ! a jak się czujesz i jak sobie dajesz radę ?
Ja mam urwanie głowy wczoraj i dziś latanie z papierami i jutro też
Wczoraj też była położna i wszystko jest ok
A ja uczę się karmić na dwa cycki dupe ratuje rogal motherhood w ciąży spałam z nim a teraz ułatwia karmienie
I jak to z maluszkami co chwila pobudka , cyc, i kupa i tak w kółko
Dobrze ze jest z nami tatuś tydzień wziol tacierzynskiego to troche pomoże i chłopców do szkoły zaprowadzi a w nocy też wstaje tylko jest mega przewrazliwiony bez przerwy ich okrywa i misiu na rękach a co lepsze i przewija ale tak mu dłonie drżą dobrze ze chcę tylko ciekawe jak długoewa84, pirelka, Magenta, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Fairuza wrote:W sumie to dobrze,że jeszcze nie chce im się wyjść na świat,nie ma to jak w brzuszku u mamy .przynajmniej jeszcze trochę podrosną i poćwiczą płucka ,żeby mogły bez problemu oddychać i dac znac krzykiem...a jak u nich wagowo?