Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fairuza: mam nadzieję że wszystko się poukłada!
I dzieciaczki ładnie rosną
Nie wiem o co chodzi z tym ciśnieniem Ale po wizycie miałam 135/94 więc nadal cyrk, ale bolały mnie plecy bardzo od ciężaru brzucha chyba :p generalnie trochę ruchu też chyba mogło podnieść ciśnienie? Tymbardziej że leżę non stop.
Zmierzyłam w domu i niskie... Chyba wstrzymam się do wieczora z tymi lekami na nadciśnienie.
Gdyby nie ciąża to bym po samopoczuciu odruchowo kawy się napila:p
Pirelka: Bardzo aktywna jesteś
Szalona.
Jedz teraz później może byc różnie.krzywe cukrowe przed nami:p
Moja koleżanka jadła normalnie a dziecko jakieś alergie ma i do czasu aż chce karmić musi rezygnować z wielu rzeczy.
Nawet nie wiem jak to się dzieje, moja siostra 3 tyg po porodzie zjadła pizzę i młodemu nic nie było.
-
A widzisz,właśnie tak było z ciśnieniem u mnie-stres + szybki spacer a jeszcze w klinice po schodach,to tez mi skoczyło do 150/80.Dlatego nie stresuj się,a jeśli czasem możesz pozwolić sobie na spacer,to tak delikatnie,aby się nie przeforsować.Mnie plecy też bolą jeśli za dużo siedzę,a brzuch mam bardzo do przodu.Naciąga się skóra i mięśnie też .
No,Pirelka nie usiedzi spokojnie,ciagle gdzies musi biegac
Ja tez boje się o glukozę,badanie jeszcze przede mną,ale już wcześniej we krwi wynik miałąm nieco podwyższony.A ja po prostu taka słodka jestem
Tak,z tym jedzeniem to tylko teraz możemy sobie pofolgować,potem trzeba będzie bardzo uważac. -
Hej. Ja po usg. TTTS nie ma Chłopaki ważą równo 576 i 592 g Mam cztery stopy celujące w wątrobę. Prawy leży główkowo a lewy poprzecznie nad pępkiem i stykają się stópkami. Nic dziwnego, że mnie w prawym boku wszystko boli.
ewa84, Zetzet, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też po usg, moje maluszki ważą 461g i 473g oczywiście nic wiele nie widziałam, ale nie widać żadnych nieprawidłowości więc tylko się cieszyć
Odebrałam okularki i na reszcie słońce mnie razić nie będzie
Też boję się krzywej, mam mieć po 24 tc.. oby nic nie wyszło.
Dzierzba super wieściewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:Pirelka może tak być, że teraz grzeczne a po porodzie będą wariowały. Taka gra pozorów
Fairuza może się zmęczą teraz i później będzie spokój
Zobaczymy zobaczymy....Póki co u mnie córa chyba zmieniła pozycję na podłużną i czuję okopywanie tuz pod biustem.. -
nick nieaktualny