Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez trzymam za was kciuki dziewczyny,każda z nas ma w tej ciąży jakies większe czy mniejsze problemy,ale mam nadzieję ze wszystkie szczęśliwie przez to przebrniemy i tuląc nasze skarby będziemy się uśmiechac na myśl jak to wszystko mocno przeżywałyśmy.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, donoszę, ze w 30 tygodniu, w niedziele o16 przez cc przyszli na swiat moi chłopcy. W nocy dosc gwaltownie odeszly mi wody. Dzieciaczki urodzily sie z waga 1080 i 1600 gram, stwierdzony ttts - u mniejszego praktycznie brak wod. Chlopaki sa w inkubatorach, wiekszy mial przez 2 dni respirator ale teraz juz cepap. Maly super radzi sobie sam. Mnie jutro wypisuja, trzymajcie kciuki za Adriana i Ignacego
pirelka, Fairuza, ewa84, Misty87, Zetzet, Dzierzba, gigsa, Dea28, Linka05, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Nietupska właśnie o Tobie pomyślałam... Zabawne
Gratuluję!
Dużo zdrówka dla chłopców!
Widzę różnica wagowa spora. Ale ważne że już pod opieką są i mniejszy teraz szybciej nadrobi!
Edit: zabawne że akurat pomyślałam o Tobie...
Kiedy planują wypisać chłopców?
Będziesz mogła ich odwiedzać codziennie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 18:36
-
nick nieaktualnyNikt nie jest w stanie powiedziec kiedy ich wypisza, teraz najwazniejsza jest kwestia samodzielnego oddychania a potem pewnie do jakiejs konkretnej wagi ich potrzymaja. Będę u nich codziennie, odciagam juz mleko. Maly co dziwne i w sumie pocieszajace radzi sobie lepiej.
-
nick nieaktualny
-
Nietupska GRATULACJE ☺ Bardzo mocno trzymam kciuki za chłopaków? Na pewno sobie poradzą. U mnie też mniejszy był silniejszy i lepiej sobie radził. Gdzie leżą chłopcy? Usk czy Warszawska?
Co do wypisu to chłopcy muszą osiągnąć magiczne 2000 g, oddychać sami, nie łapać bezdechów i ładnie jeść z butelki. Utrzymywać ciepłotę ciała, koordynować ssanie i połykanie z oddychaniem no i oczywiście mieć zadowalające wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 08:00
-
Nietupska zycze sily dla maluszkow! A mniejsze bąble z reguly silniejsze!! Dadza rade
Waga to nie do konca wyznacznik. Glownie muszą sami jesc. Moi mieli 2560 i 2750 jak wyszli. Dlugo nie chcieli zalapac ssania.
-
nick nieaktualny
-
nietupska wrote:Gigsa na warszawskiej, nie jest tu zle
Pozwolili Wam już dotknąć chłopców? U nas minęło trochę czasu zanim mogliśmy ich dotykać, a i to tylko na chwilę. Michał radził sobie lepiej i to jego mogliśmy wziąć na ręce jako pierwszego. Niestety nie ma tam warunków na kangurowanie z prawdziwego zdarzenia, ale na pewno będziecie mogli brać chłopców na ręce.
Jak będziesz chciała coś wiedzieć to pisz na priv. Bardzo mocno trzymam kciuki za Adriana i Ignacego ✊✊✊✊✊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny