Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:Witam dziewczyny
Widze że udana noc za wami
Mnie wieczorem głowa rozbolala, w nocy brałam apap bo myślałam że mi oko wyskoczy, później niby spałam, ale obudziłam się nadal z lekkim bólem
Cisnienie trochę wyższe ale bez szału no zobaczymy, tabletkę wzięłam.
Pirelka masz rację niby drobiazgi a się uzbiera.
Kupujecie smoczki? Ja mojej bratanicy że smoczkiem nigdy nie widziałam, ale ona na cycu w 100% chowana, nie wie co to mleko modyfikowane :p
Ewa to pewnie przez to podwyższone ciśnienie bolała cie głowa.A jak się czujesz teraz?jakie masz to ciśnienie?
Ja dzisiaj mam w planach się lenic,bo we wtorek znowu do dentysty a w środe do dermatologa i może na ta sesję ,jeśli dam rade.Potem znowu umówiłabym się do dentysty na piatek.Chciałabym zrobić sobie zęby jak najszybciej,bo potem to niczym mnie tam nie dopchają Pirelka,a jak u ciebie?Czujesz te kanałowe?
-
nick nieaktualnyewa, ja po smoczku też jednym na razie kupiłam, zobaczymy czy się spiszą.
Fairuza, tak czuję kanałowy ale nie do tego stopnia co wtedy. Zobaczymy co znowu będzie po wypełnieniu. Ja też mam dentystę w środę i robimy 2 kolejne na jednym znieczuleniu, żeby było z głowy. Potem tylko kończymy znowu kanałowy tzn. zamykamy go i to by było na tyle.. chyba, że coś się wydarzy..oby nie.
Kupiliśmy ten fotelik, nie zachwyca stanem jak pierwszy, ale jest ok, dodatkowo ma jeszcze gwarancję. Także z głowy
Byliśmy też na krótkim spacerze nad morzem.
I znowu męczy mnie zgaga od śniadaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 13:27
-
Fajnie,że udało ci się kupic fotelik z gwarancją.
Szczęsciara z ciebie ,że możesz tak sobie spacerować nad morzem...
A zgagę wczoraj miałam po truskawkach
Co do dentysty to tez zapytam czy mogę 2 naraz,iostatnio nic niebolało wiec mogłabym to wykorzystać.. -
nick nieaktualny
-
Hej już ok, ból głowy ustąpił na szczęście.
Ciśnienie spadło 115/58 w nocy miałam140/78 i wcześniej z takim normalnie funkcjonowałam i dobrze się czułam nawet :p
Pirelka: czyli najpoważniejsze zakupy za Tobą
Cisza tu dzis...
Ja znowu ledwo żywa przez tą pogodę i moje dziewczyny też śpią cały dzień, co je obudze to zaraz cisza, pewnie w nocy sobie odbija :p -
Ewa świetnie,że ciśnienie spadło.
U mnie cieplutko a pozwoliłam sobie dzisiaj na krotki spacer,ależ sie tym moim mazurskim powietrzem. Nie pomyslalabyn,że tak mnie ucieszy taki maly spacerekewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
FAIRUZA: tak mieszkam w pieknych rejonach
U mnie dzisiaj pochmurno,ale deszczu by sie przydalo. Od polowy tyg ma byc juz 30st.
A ja sie zastanawiam gdzie jest jedne moje dziecko jedne czuje aktywne po lewej str brzucha a corka to nie wiem gdzie sie kryje,bo synka czuje pod reka z lewej str a prawa strona brzucha jakby "pusta" -
Cześć dziewczyny!Dea,ubiegła cie już Izabela za to Pirelka dziś zaspała chyba
Izabela,u mnie podobnie z tymi dziecmi,córe po prawej czuję ciągle jak się przeciąga itd. a syn jest schowany bardziej za nia i po lewej,więc tylko kiedy mi okopuje jelita,to go czuję,no i czasem przy pępku ale wtedy nie wiem czy to on czy ona.. -
nick nieaktualnyHej !
Wstałam już o 7, ale umyłam włosy, zrobiłam mężowi kanapki, sobie śniadanie i jem. Skoczę sobie po truskawki z rana potem z mężem skoczę na rozmowę o pracę, to będzie mu raźniej, a że autem to luzik
Śniły mi się znowu zęby, okazało się że dół ma dwa rzędy i wszystkie z tyłu mam do roboty bo czarne. Ale mi ulżyło jak się obudziłam
Potem śniły mi się dzieci, ale nie widziałam ich buzi..
Dea najlepiej przejdź się po sklepach i pooglądajcie, choć mało bliźniaczych jest na żywo
My jak zobaczyliśmy Nasz nie chcieliśmy innego Na forum bliźniaczych Mam pytałam o wózki, dziewczyny piszą jakie mają, dają zdjęcia i odpowiadają jak się sprawują. Jak chcesz link to podeślę to grupy. Zresztą chyba dawałam go kilka str. wcześniej
Moje dzieci ostatnio takie spokojne.. czuję je, ale są takie delikatne, że ciężko wyczuć kopniaki
Jedną i tak od początku mocniej czuję, więcej się rusza pewnie jak Mama a druga skryta i spokojna jak Tatuś -
pirelka u mnie w mieście znaleźliśmy aż jeden bliźniaczy wózek ale jakoś mnie nie przekonał. jeśli nie wybierzemy sie gdzieś dalej to pewnie zdecydujemy sie zamówić na allegro któryś już jestem na tym forum co podawałaś czytałam troche o wózkach ale praktycznie nic w moim typie, albo mega drogie
-
nick nieaktualnyDea28 wrote:pirelka u mnie w mieście znaleźliśmy aż jeden bliźniaczy wózek ale jakoś mnie nie przekonał. jeśli nie wybierzemy sie gdzieś dalej to pewnie zdecydujemy sie zamówić na allegro któryś już jestem na tym forum co podawałaś czytałam troche o wózkach ale praktycznie nic w moim typie, albo mega drogie
A jaki jest z Twoim typie? Za jakim typem się rozglądasz?
Ja też początkowo miałam inne na oku, ale odpadły w przedbiegach, jak popatrzyłam na żywo. Online ja bałabym się zamawiać bez wcześniejszego spróbowania, bo wiele z tych, które próbowałam nie dało się prowadzić swobodnie i tylko bym się męczyła i wkurzała