Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej
no 12 dni mi zostało....ja już bym chciała bo te ostatnie dni to już wegetacja ;)małe znowu mi sie przemieściły tak że już na bokach spać sie nie da, poza tym zeszły trochę w dół więc tym bardziej niewygodnie. ostatnio zauważyłam,że coraz mniej buszują, ale wiadomo- mało miejsca. teraz to już głównie boli- nawet jak przyłożę rękę do żęber to czuje jak mi je wygina! nie polecam....poza tym kłucia tak nisko nisko więc liczę na to że wyjdą niedługo ogólnie wszytko gotowe i pozostaje czekać.
no kochana i jak się maluchy wyrównały wagowo i bardzo fajnie,że udaje ci sie karmić a pokaż no cioci swoje kruszynki plisssssAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia to 13 już niedługo!! o mamuś ale atrakcji tutaj ostatnio
ja miałam jajeczkowanie stymulowane clo, poprzednie 2 ciąże były także stymulowane ale były pojedyncze, niestety zakończone zbyt szybko, a ta stymulowana ale już podwójnaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
hej ja nie miala stymulowanych cykli.wszystko natura . ja o ciazy blizniaczej dowiedzialam sie na 3 usg w 12 tygodniu
ulala w sobote moja siorka przyjedzie ze studiow i ja poprosze bo ma duzo zdjec na kompie.ok, zrobie jeszcze jakies nowe fotki i obiecuje ze w sobote bedą fotki.
a te 12 dni juz zleci w chwilke, trzymam kciuki za ciebie kochanaUlala, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia z tego co pamiętam to Karolcia też miała stymulowaną owulację- więc jakby ci sie udało to by było 2:2
ja się dowiedziałam bardzo szybko bo juz w 6 tygodniu ciąży więc miałam czasu,żeby się oswoić.
darijka no to czekam do weekendu na foteczki! mamuś ja już bym je chciała miec w rękach..te ostatnie dni będa się ciągnąć oj będą....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
A to moje, słodkie dzieciaczki
Poniżej przesyłam link do zdjęć, buziaki
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ccb12f46ebc87b42.htmlaiwlys, Margotka87, Tusia84, Ulala, kaaasiaczek_, Miriam, blueberry, pillow, Karolka, ;oniqa, Paulina1986, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojoj jake szkraby! Jak to słodko wyglada jak ciuszki za duże i w tym fotelikach siedzą takie Kruszynki
Moje dziewczyny- wychodzimy!!!!!darijka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no mają jeszcze oj mają ale dzisiaj coś mnie bóle męczą, położę sie i policzę co i jak. w razie czego będe dzwonić na oddział.
a oto zdjęcie z 7.11
pillow, Karolka, vivien, ;oniqa, Martynika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ulala brzuszek rewelacja wysoko jeszcze jest. ile przytylas chyba jak na blizniaki nie duzo :)mi zostalo 5kg. w sumie to brzucha juz prawie nie mam tylko skora troche luzna. moge polecic pas poporodowy rewelacyjnie sciaga brzuch w ciagu kilku dni.
a moje szkraby to mega zarloki ostatnio sa jedza po 100-120 ml. sa bardzo grzeczne. musze je dokarmiac sztucznym gdyz nie mam na tyle pokarmu, ciezko jest wykarmic takie zarłoki.ogolnie dzieci sa przecudowne milosci do nich nie da sie opisac. pozdrawiamAndzia33 lubi tę wiadomość
-
no wczoraj się ważyłam i było równo 10 kg na plusie. ja do tego tez nie puchnę na całym ciele- tylko palce u rąk i nogi jak za długo stoję.
no kochana będą jadły coraz więcej oj będą ja w sumie nie dziwię się,że musisz dokarmiać bo jednak to są dwa osobne ciałka chcące się nasycić. niektóre kobiety muszą dokarmiać jedno. ja jestem w pełni przygotowana na oby dwa rodzaje karmienia
a to masz sam pas? bo ja mam takie majtochy ściągające, które sięgają prawie pod cyck- myślisz te to zadziała tak samo? jak szybko po cc zaczęłaś nosić pas?Andzia33 lubi tę wiadomość