X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża bliźniacz
Odpowiedz

Ciąża bliźniacz

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znowu są limity, choć chciałabym, by mąż był dłużej.. można tylko 3 x dziennie po godzinie i to w określonych godzinach :/ jak przepadnie to nie ma.. mam nadzieję, że to tylko teoria.

nietupska dziękuję ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 10:17

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja mialam te majteczki canpol po poprzednim porodzie to były niezłe tylko tylko moje byly za duze ale ogolnie ok.

Ja się nie mogę doczekać powrotu męża i organizowania wyprawki,bo nie mam nawet 1 rzeczy ;)

PCO,hashimoto,wtòrny brak @,brak owu

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela23 wrote:
    Pirelka ja mialam te majteczki canpol po poprzednim porodzie to były niezłe tylko tylko moje byly za duze ale ogolnie ok.

Ja się nie mogę doczekać powrotu męża i organizowania wyprawki,bo nie mam nawet 1 rzeczy ;)
    Ja się zastanawiam czy większych na zaś jeszcze kupić jeszcze..

Wróciłam od lekarza, pokazały mi sie obie kruszynki :) jedna mniej, ale można było zobaczyć ! Akrobatki to są, rączka i nóżka przy głowie :D
    Wydają się też podobne do Tatusia :) chyba wezmą po połowie.
    Ważą po ok. 1.1 kg i 1,2 kg i są najpiękniejsze :)

jenny88 lubi tę wiadomość

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chyba dzisiaj ja pierwsza ;)
    Pirelka fajnie,ze zobaczylas buziaczki dziewczynek :-)

Jejku jak ja kolejna noc zle spałam wrr. Masakra jakas ciagle zmeczona sie czuję.

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • Fairuza Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka,jak fajnie ze udało ci się zobaczyć buzki córek.Niech rosną pięknie i zdrowo!

Izabela,z tym spaniem to chyba będziesz musisiala się przyzwyczaić,potem wcale nie spi się lepiej :/ Spróbuj odsypiać w dzień,przynajmniej tak po godzince.

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już dawno na nogach, byłam w szkole w po wyniki egzaminów, niestety jeden do poprawki, ale to w przyszłym roku dopiero najwcześniej..
    Zrobiłam od razu małe zakupy do domu. W końcu mimo pobudek do wc dość dobrze spałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj skończyłam 29 lat :) a dzisiaj kończę 29 tc z moimi dziewczynkami <3 <3 Mamy już po ponad 1 kg !! :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18788f03e563.jpg

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Pirelka,ale cie wystrzeliło brzuszek przez te dni :-) to za tydzień corkom pyknie 30tka :-)

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuszek troszkę się powiększa, ale bez większych wystrzałów :D każdy pyta gdzie chowam dwójkę ;) i dziwią się, że to już 7 mies. :D Haha.

A no za tydzień kończymy 30-sty tydzień, a ja za rok 30 lat :D haha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa, co u Ciebie? Jak się sprawy mają i jak znosisz to wszystko?!
    Mam nadzieję, że jest lepiej :* Kciukam!

• Fairuza Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Pirelka,brzuszek rośnie i dzieciaczki razem z nim.Tobie "stuknęło" 29 lat i 29 tydz ciąży,jaki zbieg okoliczności.Ja nawet nie chce myśleć ile mam już lat,wiec pochwalę się ze w czwartek my już zaczniemy 32 tydzień...Zleciało jak nie wiem...I coraz bliżej..

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • Izabela23 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak ja bym chciała już zbliżać sie do tego 30tc a to dopiero 21i2

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela miałam to samo ;) ale zleci Ci jak z bicza strzelił, naprawdę.. ja dopiero nie mogłam się doczekać aż dobiję 20 tc, a tu już bliżej do 30 tc :O

Właśnie odebrałam paczkę z MotherHood :) Super :D

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co zamawialas?

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela23 wrote:
    A co zamawialas?
    Fasolkę do karmienia i pieluszki flanelowe z promocji ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b4e09e8e106.jpg

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka tez nie myśle butelek brać do szpitala bo u nas przynajmniej karmią dzieci jednorazowymi butelkami z mlekiem enfamil. Butelki chce mieć na potem do domu. Jak tam dziewczynki po usg? Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

ewa dasz rade :) podziwiam Cie za wytrwałość. ja jutro mam wizyte ale bez usg. mam nadzieje, że moje debilne zapalenie zniknęło i z szyjką wszystko ok, choć czasem mam wrażenie takiego "musowania" w c... :(

Izabela zleci Ci. ja też tak mówiłam a tu już 27tc i cały czas modle sie o 30tc a potem o dalsze

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea dziewczynki dobrze, dziękuję :) dziękuję za życzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo pobudek w nocy do wc i kłucia w podbrzuszu to nawet nieźle śpię ostatnio.

Teraz jem śniadanko i na 10-tą jadę do dentysty, mam nadzieję, że to już ostatni raz w ciąży :/

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) ale cicho tu ostatnio :(
    Ja nt.mojego spania nie bede sie wypowiadac, masakra totalna.

Pirelka powodzenia u dentysty :)

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przeżyłam i jeśli nic się nie wydarzy, nie zacznie boleć to do porodu mam spokój. Zrobiła mi dwa zęby, jeden kiedyś będzie chyba kanałowo musiał być i korona, ale jak teraz nie rozboli to będzie na chwilę.
    Ogólnie z dziąsłem masakra, zakrwawione.. ale ma się zaleczyć. Także nic tylko być dobrej myśli i skupić się wyłącznie na dzieciach ;)

‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ