Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie znowu są limity, choć chciałabym, by mąż był dłużej.. można tylko 3 x dziennie po godzinie i to w określonych godzinach jak przepadnie to nie ma.. mam nadzieję, że to tylko teoria.
nietupska dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 10:17
-
Pirelka ja mialam te majteczki canpol po poprzednim porodzie to były niezłe tylko tylko moje byly za duze ale ogolnie ok.
Ja się nie mogę doczekać powrotu męża i organizowania wyprawki,bo nie mam nawet 1 rzeczy -
nick nieaktualnyIzabela23 wrote:Pirelka ja mialam te majteczki canpol po poprzednim porodzie to były niezłe tylko tylko moje byly za duze ale ogolnie ok.
Ja się nie mogę doczekać powrotu męża i organizowania wyprawki,bo nie mam nawet 1 rzeczy
Wróciłam od lekarza, pokazały mi sie obie kruszynki jedna mniej, ale można było zobaczyć ! Akrobatki to są, rączka i nóżka przy głowie
Wydają się też podobne do Tatusia chyba wezmą po połowie.
Ważą po ok. 1.1 kg i 1,2 kg i są najpiękniejszejenny88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No Pirelka,brzuszek rośnie i dzieciaczki razem z nim.Tobie "stuknęło" 29 lat i 29 tydz ciąży,jaki zbieg okoliczności.Ja nawet nie chce myśleć ile mam już lat,wiec pochwalę się ze w czwartek my już zaczniemy 32 tydzień...Zleciało jak nie wiem...I coraz bliżej..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelka tez nie myśle butelek brać do szpitala bo u nas przynajmniej karmią dzieci jednorazowymi butelkami z mlekiem enfamil. Butelki chce mieć na potem do domu. Jak tam dziewczynki po usg? Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
ewa dasz rade podziwiam Cie za wytrwałość. ja jutro mam wizyte ale bez usg. mam nadzieje, że moje debilne zapalenie zniknęło i z szyjką wszystko ok, choć czasem mam wrażenie takiego "musowania" w c...
Izabela zleci Ci. ja też tak mówiłam a tu już 27tc i cały czas modle sie o 30tc a potem o dalsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo przeżyłam i jeśli nic się nie wydarzy, nie zacznie boleć to do porodu mam spokój. Zrobiła mi dwa zęby, jeden kiedyś będzie chyba kanałowo musiał być i korona, ale jak teraz nie rozboli to będzie na chwilę.
Ogólnie z dziąsłem masakra, zakrwawione.. ale ma się zaleczyć. Także nic tylko być dobrej myśli i skupić się wyłącznie na dzieciach