Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Pirelka hehe no nie wydaje mi się aby mogła nastąpić pomyłka przy takiej ilości USG jakie mialas
Justa 100 km to juz kosmos! Tutaj rodza dziewczyny z całego mazowieckiego albo i dalej a jak dzieci są w dobrym stanie to transportuja je bliżej. Gdyby była to kwestia tygodnia czy dwóch to spokojnie moglabym zostać w szpitalu.
Generalnie 25 km to 30 min jazdy pociągiem i 3 przystanki autobusem więc bez tragedii tylko muszę rozsądne godziny wybierać żeby luźno było
No niestety, u nas tak nie robią A ja będę rodzić w Krk i pewnie z co najmniej 2-3 tygodnie wcześniej przyjmą mnie już na oddział ale to mi jest akurat na rękę, bo ja się dobrze ubezpieczyłam na tę okoliczność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelka ja mam/miałam w planach,ale okazało się że fotografka,którą sobie upatrzyłam też jest w ciąży i pierwsze możliwe terminy miałaby we wrześniu.Tymczasem ja chciałam zrobić fotki noworodkom tak do 14 doby życia.Normalnie owa fotografka jeździ też do domów i tam fotografuje,ale teraz odpada.A my nie mamy auta,byłoby ciężko tak tułać się z 2maluszków 50km..
Może jeszcze znajdę jakiegoś dobrego fotografa.. -
pirelka wrote:Ja szukam fotografa do sesji noworodkowej. A Wy planujecie?
Niby noworodkowe najlepiej zrobić się do 14 dni życia, ale u nas z racji wcześniactwa dziewczyny miały na skończony miesiąc, bo musiały trochę masy nabrać ale wyszło megaFairuza, pirelka lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualnyFairuza wrote:Pirelka ja mam/miałam w planach,ale okazało się że fotografka,którą sobie upatrzyłam też jest w ciąży i pierwsze możliwe terminy miałaby we wrześniu.Tymczasem ja chciałam zrobić fotki noworodkom tak do 14 doby życia.Normalnie owa fotografka jeździ też do domów i tam fotografuje,ale teraz odpada.A my nie mamy auta,byłoby ciężko tak tułać się z 2maluszków 50km..
Może jeszcze znajdę jakiegoś dobrego fotografa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 10:22
-
nick nieaktualnyFairuza fajny, pojemny przewijak też chciałam osobno, ale brakuje miejsca
Ale mnie dzisiaj brzuch bolał, tak jak na biegunkę, u góry.. niby przeszło, ale się przestraszyłam trochę.. nie wiem jak bóle porodowe rozróżnię, skurcze.. i jak to przeżyję ! -
Pirelka,jesli u góry to moze to żołądek?A bóle porodowe rozróżnisz na pewno,skurcze będą przybierać na sile a przy tym będą coraz czestsze.Do tego pewnie dojdą inne objawy.Nie bój się,nie przegapimy porodu
A przewijak kupiłam taki,własnie żeby zaoszczedzic miejsca,bo do dyspozycji mamy tylko naszą sypialnię.Przewijak się składa i zajmuje mało miejsca,można go wcisnąć za szafe np. -
nick nieaktualny
-
Hej. Jestem jestem. Mąż skończył urlop i ciężko było znaleźć czas na forum bo coś z telefonu nie zawsze mi sie chce załadowac i kasuje posty na 98% mamy wszystko przygotowane. Jeszcze jakieś dorbnostki. Dziś byłam na usg szyjka 29,1mm a chłopcy mają 1800 i 1200g choć ten mniejszy może być większy bo nogi chowa za bratem i go ciężko sie mierzy. najważniejsze że gin mówi że wszystko ok.
ewcia gratuluje! dużo zdrówka i wytrwałości dla Was! :*
pirelka bardzo ładny ten pasek.
pirelka, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Hej jestem i ja czytam was regularnie
Jesteśmy po przeprowadzcce i żyjemy na kartonach do tego brak mocy po 6 tyg leżenia i CC a i do dziewczyn próbuje się transportować ale dziś muszę odpuścić bo wczoraj ledwo wrocilam a nie chce sobie tez krzywdy zrobić. -
nick nieaktualny