Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśśka gratuluje.Dzieciaczki masz przesłodkie. Mi też wsadzali tego balona i leżałam z nim okrakiem całą noc aż sam wypadł i nic nie pomógł.Dużo zdrówka wam życze i samej radości z dzieciaczków.
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:a po jakim czasie wypuścili Was ze szpitala? Jejku jak ja CI zazdroszczę, że już jesteś po rozwiązaniu i to szczęśliwym .... ja też już chce być w 38 tygodniu!!!!
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Ja już zaliczylam pierwszą wizyte i tym razem będe miała jedno dzieciątko.Mały babelek już mierzy 18mm.Według USG dzisiaj jestem w 8 tyg i 7 dniu a według okresu 8+4. Narazie wszystko jest ok i mam nadzieję,że tak juz zostanie.Pozdrawiam was gorąco i przesyłam buziaki.
Madlen222, Likable, moremi, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
Maja gratuluje:)
Dziewczyny czy pamiętacie może ile ważyły Wasze dzieci w 23tygodniu ciąży? Dzisiaj miałam usg i mnie nastraszyli że synek ma za mało, bo ma około 500g a córcia 600g. Czy to naprawdę tak malutko? W necie czytam że to w normie ale jestem już trochę skołowana. Za tydzień mam mieć powtórzone badanie. -
Dzięki za odpowiedź kochane.
Koral to wychodzi na to, że Twoje były jeszcze mniejsze od moich w tym czasie. I co? lekarz nic CI nie mówił? Ale widzę, że 3 tyg później zadgoniły i to szybko!!!
Szukałam właśnie starych postó Waszych o wadze ale tego troszkę za dużo jest:(