Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
te skurcze, po których wylądowałam w szpitalu były nie do porównania z miesiączkowymi. Jak mnie łapało to aż mnie skręcało (w samochodzie jeszcze sprawę pogarszały nieróności drogi) i były zlokalizowane nie w dolnym podbrzuszu tylko lekko wyżej po lewej stronie z kłójącym epicentrum.
Trwały trochę ponad 3 godziny z jedną dłuższą 20 minutową przerwą i nospa (1x zwykła) nie pomogła.
Ale jak w szpitalu w nocy znowu mnie złapały to dostałam od razu 2x nospę (zwykłą) i przeszły po godzinie i 20 min.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:32
29.08.2014 - 35t5d
Iga 2150g 50cm
Emi 2580g 50cm -
A tak w ogóle to zaczęliśmy dziś III trymestr:) super. Wklejam Wam z tej okazji mój dzisiejszy brzuszek:) cały czas mam wrażenie że jest za mały i wbijam sobie jakieś chore fazy...że może faktycznie waga dzieci za niska.
Co myślicie??
Dziewczyny co u Was tak poza tym?
Zuza gdzie jesteś? dawno Cię tu nie było, zastanawiam się czy wszystko u Was ok:)MistrzyniWKochamCieMisiu, Simba lubią tę wiadomość
-
Hej...jestem w szpitalu. Juz sie ucieszylam, bo mam to samo lozko pod oknem z widokiem na Giewont. Dzis na USG wyszla waga dzieci 1350g i 1450g wiec duzo wiecej niz u mojego gin 2 dni temu!
Niestety...jutro biora mnie do Krakowa do kliniki... -
no i jak tu wierzyć w te pomiary usg...widzę że wielka różnica u Ciebie w tych pomiarach...mam nadzieję że i u mnie okaże się iż ten ostatni pomiar nie był dokładny.
A jak się czujesz Misty? lekarze mówią coś konkretnego? masz jeszcze ten brązowy śluz? -
Ten sluz to tylko wczoraj rano, faktycznie wyraznie po badaniu.
Koral zapraszam
A wie ktoras z Was cos odnosnie opieki w tej klinice??
O ile mnie pamiec nie myli, jest to do bolu nie przypominajaca klinike rudera... -
nic się nie martw aneczka:) u mnie było tak że w 6 tygodniu to tylko jedno dziecko widziala lekarka, i ja byłam przekonana że mam pojedynczą ciążę. 2 tygodnie później ukazał się drugi zarodek:) to jeszcze bardzo wcześnie i zobaczysz że na następnej wizycie już ujrzycie dwrugie serduszko:) a kiedy masz nastepna wizyte?
Jak się czujesz ogólnie? jakies dolegliwości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 16:35
-
cieszymy się obydwoje. Jak się dowiedzieliśmy to szok teraz już minął i jest radość. Śmiejemy się że moja mama wykrakała nam bo gadała że na pewno będą bliźniaki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 17:28
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Misty- kciuki caly czas zacisniete.
Madlen-piekny brzuszek! wielkosc zalezy chyba od ulozenia dzieci.
Moja kolezanka jest w 9mcu a wyglada gora na 5ty, ja jestem w 4tym a tez wygladam na 5ty. Wolalabym miec troche mniejszy, bo juz widze swoje rozstepy (po pierwszej ciazy byla juz masakra, co bedzie teraz tego chyba wole nie wiedziec).
Aneczka- gratuluje i oczywiscie witamy na watku.Madlen222 lubi tę wiadomość