X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po 30-stce :)
Odpowiedz

Ciąża po 30-stce :)

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki! co tam dzisiaj porabiacie? ja siedze w domu i sie lenie :D

kamenkaa lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dzisiaj raczej odpoczywamy, może wyjdziemy gdzieś na obiad i to pewnie tyle z rozrywek :-)
    Mieliśmy jechac do ikei ale stwierdziliśmy, że w niedzielę na pewno tam jest tłum i pojedziemy lepiej jutro.

kamenkaa lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• GMarylka Debiutantka

Wysłany: 15 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszacie mnie tym że po 30 w ciąży można czuć sie dobrze jednak...wszytskiego dobrego zatem:)

kamenkaa, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

GMarylka
  • maimama Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, my dziś leniuchujemy, zrobiłam sobie właśnie mała kawkę i wcinam wafelki orzechowe,mniam. Miłej niedzieli ☺

Est, nowatorka lubią tę wiadomość

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to żeśmy chyba wszystkie lenia załapały :-)Ja też hihi.Jakoś tak się dziś dobrze czuję, tak mi lżej na serduszku po wczorajszej wizycie.Miłej niedzieli:-)

nowatorka lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    i lubia sie nawzajem? jakiego masz psa?
    Shih tzu,suczkę, lubią się :) ale bardziej się lubi mój pies z kotką mojej mamy, się miziają dziewczyny nawzajem nawet. Mój kot jest kocurem, relacja pozytywna, ale mega miłości tu nie ma ;) No chyba, że oboje o coś żebrzą ;) wspólny cel jednoczy ;)

nowatorka lubi tę wiadomość

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    hej dziewczynki! co tam dzisiaj porabiacie? ja siedze w domu i sie lenie :D

hejka tez mam lenia ;-)
    zrobilam obiadek i leże spanie mnie coś bierze

Ollaala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez leniuchuje, i to tak na maxa. Nawet mąż zarządził, ze zamówimy sobie cos na obiad do domu. Wczoraj popołudniu straszny ból głowy mnie dopadł i jeszcze nie tak całkiem opuścił. Tak sobie myśle, ze pewnie cos mnie bierze i dlatego od kilku dni taka słaba jestem. Generalnie cały czas leżakuje i nie robię nic. Miłego niedzielnego popołudnia Wam :)

kamenkaa, Est, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GMarylka wrote:
    Pocieszacie mnie tym że po 30 w ciąży można czuć sie dobrze jednak...wszytskiego dobrego zatem:)

Można można , zwłaszcza po wizytach to my latamy na wysokości lamperii ze szczęścia :-)

krysiak, Fairuza lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka fajne sa shih tzu. Ja mam westa.

Dziewczyny dzisiaj jak sie walnelam do lozka po poludniu to spalam jak zabita kilka godz. Mam nadzieje ze jutro sie rozbudze bo do pracy trzeba isc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 18:32

Edka lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Nanatasza Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja wczoraj też cały dzień na kanapie :) lenistwo na maksa! :D

A dziś pora wziąć sie w garść :)

miłego dnia!!

Est lubi tę wiadomość

starania od 2007
    mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
    "..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
    ivf czerwiec 2016 [*] [*]
  • Est Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też weekend przelezalam i aż mi się dzisiaj chcialo wyjsc z domu:-)

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Wam Przemilego wieczorka;)

Est, krysiak, Ollaala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki. Ja postanowiłam pojsc dzisiaj do lekarza,moze uda mi sie dostać zwolnienie na pare dni. Od soboty meczy mnie ból głowy i nie chce przejść wiec moze lepiej gdy przesiedze to w domu....

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysiak pewnie odpocznij sobie pare dni.

Ja dzisiaj ochrzcilam pierwszy haft. Mam nadzieje ze mi przejdzie bo caly dzien w robocie dzisiaj :/ zjadlamkrakersa troche lepiej ale dalej mdli lekko :/

Co tam u reszty?

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Krysiak pewnie odpocznij sobie pare dni.

Ja dzisiaj ochrzcilam pierwszy haft. Mam nadzieje ze mi przejdzie bo caly dzien w robocie dzisiaj :/ zjadlamkrakersa troche lepiej ale dalej mdli lekko :/

Co tam u reszty?
    No i mam zwolnienie do konca tygodnia. Jesli chodzi o wymioty to ja tylko raz wymiotowałam i to dlatego, ze gdy wstałam rano zamiast cos zjeść od razu, poszłam sie myć. Potem już wiedziałam, ze muszę najpierw zjeść śniadanie a dopiero potem iść do łazienki. I tak robię do tej pory, bo mimo, ze mdłości już praktycznie przyszły, to bez śniadanka zaraz po przebudzeniu sie nie obejdzie :) ale ogólnie to już naprawde super sie czuje. Od jakiegoś 6 tygodnia o 19 szlam już spać, teraz wytrzymam już do 20 a nawet 21 :)

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak no ja wlasnie tez dzisiaj rano sie kiepsko czulam. teraz zjadlam obiad i lepiej, chociaz caly czas czuje cos "na zoladku" no ale takie tam mdlosci to mozna jeszcze przezyc, oby gorzej nie bylo

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja niby wolne 2 dni ale jakoś mi tak czas zasuwa, dopiero wstałam a tu już 14 i zaraz będzie ciemno :/

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia odpoczywaj :-)

Współczuję Wam Dziewczyny tych wymiotów, ja nie wymiotowałam ani razu, mdłości też miałam może tylko kilka razy na początku. Ogólnie fajnie wspominam ten I trymestr, chyba najlepiej się czułam.

Edka lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Krysia odpoczywaj :-)

Współczuję Wam Dziewczyny tych wymiotów, ja nie wymiotowałam ani razu, mdłości też miałam może tylko kilka razy na początku. Ogólnie fajnie wspominam ten I trymestr, chyba najlepiej się czułam.
    A teraz jak sie czujesz? Bo ja właśnie czekam na jakis powrót energii :) teraz ograniczam sie naprawde do minimum a resztę czasu leżakuje. Dzisiaj to już w ogóle przesada, tylko leżę.

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ