Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja też robiłam tylko usg genetyczne, testu pappa nie. Wczoraj byłam na wizycie, dzidzia ma prawie 10 cm i jest dziewczynka,bardzo chciałam chłopca ale cóż. Moja 6 letnia córka jest w euforii i twierdzi że spełniły się jej marzenia o rodzeństwie,a jak to siostra to już w ogóle zachwyt. I jak twierdzi to ona zajmie się dzidziusiem, ja mam tylko zmieniać pampersy ☺ Miłego dnia i wszystkim życzę udanych wizyt☺
kamenkaa, Est, krysiak, nowatorka, Edka lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Hej dziewczyny, ja też robiłam tylko usg genetyczne, testu pappa nie. Wczoraj byłam na wizycie, dzidzia ma prawie 10 cm i jest dziewczynka,bardzo chciałam chłopca ale cóż. Moja 6 letnia córka jest w euforii i twierdzi że spełniły się jej marzenia o rodzeństwie,a jak to siostra to już w ogóle zachwyt. I jak twierdzi to ona zajmie się dzidziusiem, ja mam tylko zmieniać pampersy ☺ Miłego dnia i wszystkim życzę udanych wizyt☺
pozdrawiam
aaa ja dzis taka spiącaaaaa ahOllaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaimama, bardzo sie ciesze, ze dzidzia zdrowie rośnie. Zazwyczaj marzy sie o parce ale los czasem szykuje inne niespodzianki. Dwie siostrzyczki tez sie fajnie dogadają, mimo, ze troche różnicy wieku jest, z czasem bedą mialy wspólne tematy i bedą szczęśliwe, ze siebie maja. Ja bardzo cieszyłabym sie z posiadania dwóch córek, a co będzie to zobaczymy
-
Hej, strasznie ciężko mi się wstawało. Noc przespana cała. Wczoraj rano dopadły mnie płaczki, ale koleżanka mnie zagadała i przeszło, po południu jak mąż wrócił, to znowu się rozmazałam, że rano sie rozmazałam . Mam jakiś brak apetytu, czuję głód, ale jak myslę co zjeść to na nic nie mam ochoty, jem to na siłę.
-
A mi sie chce jesc ciezkie rzeczy jak np hamburgera bym zjadla albo frytki albo pizze. Takie tam. A staram sie jesc zdrowo. Dzisiaj robimy rybke w piekarniku z ziemniaczkami od killu dni mam lekkie mdlosci ktore trwaja caly dzien...
Milej soboty! -
witam to moja pierwsza ciąża, i to od zawsze planowana na po 30-ce
maimama wrote:Wczoraj byłam na wizycie, dzidzia ma prawie 10 cm i jest dziewczynka,bardzo chciałam chłopca ale cóż.
do 20tc mówili, że na 90% będzie dziewczynka, aż tu któregoś dnia taadaam: chłopak bardzo się ucieszyłam, bo chciałam mieć syna, choć do myśli o różowym kolorze wszędzie już zdążyłam się przyzwyczaić
nowatorka, Est, maimama lubią tę wiadomość
-
Witaj Grosz_ek , Ty juz na ostatniej prostej. Jak się czujesz?
No z tą płcią przed 20 tc to trochę wróżenie z fusów moim zdaniem,bo wielu osobom się zmienia Ja też w kolejnej ciąży będę madrzejsza i nie będę nastawiala sie na płeć zbyt szybko.
Nowatorka a daleko mieszkasz? Ja też mam nadzieję, że sytuacja niedługo się uspokoi i w końcu doceniam mieszkanie na końcu świata czyli w Polsce
-
Est wrote:Witaj Grosz_ek , Ty juz na ostatniej prostej. Jak się czujesz?
faktycznie, już bliżej niż dalej samopoczucie rewelacyjne - czasem jakiś ból w plecach zwłaszcza nocą, ale ogólnie nie mogę narzekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 22:04
Est lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki co tam u was? ja zaraz do roboty wychodze, dzisiaj mam tylko do poludnia a potem wolneeeee wieczorem idziemy kupic nowa kanape bo mamy dziure w starej
groszek zazdroszcze ze ty juz tak blisko porodu jak masz zamiar rodzic?Nanatasza lubi tę wiadomość
-
nowatorka, udanych zakupów
no u mnie wiesz już co - bliźniaki
dopiero dociera do mnie ta informacjaEst, grosz_ek, krysiak, Edka, nowatorka, Madziuśka lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]