Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
Chciałam poinformować , że 26 czerwca o godz. 11:35 przyszła na świat Hania z wagą 3400g i wzrostem 54 cm. Jest przepiękna, i.... ma czuprynkę. Pozwolicie że po południu jak mąż wróci z pracy to wstawi zdjęcie.
Chciałam pogratulować też nowo upieczonym mamom i życzyć powodzenia pozostałym brzuchatkom.
PRZEPRASZAM że nie dawąłam o sobie znać i dziękuję za kciuki i troskę!am, Bergo, Domi IRL, Penelope, Bogusiar80, MonikaDM, ania.g, Amnezja, Carola55, sylwia1985, Magda2013, doti77, dojrzała lubią tę wiadomość
-
Edyta84 wrote:Cześć Dziewczyny!
Chciałam poinformować , że 26 czerwca o godz. 11:35 przyszła na świat Hania z wagą 3400g i wzrostem 54 cm. Jest przepiękna, i.... ma czuprynkę. Pozwolicie że po południu jak mąż wróci z pracy to wstawi zdjęcie.
Chciałam pogratulować też nowo upieczonym mamom i życzyć powodzenia pozostałym brzuchatkom.
PRZEPRASZAM że nie dawąłam o sobie znać i dziękuję za kciuki i troskę!
Gratulacje EdytkoEdyta84, Joaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyta84 wrote:Cześć Dziewczyny!
PRZEPRASZAM że nie dawąłam o sobie znać i dziękuję za kciuki i troskę!
Edytko Gratuluję z całego serducha Czekamy na foto A jak będziesz miała chwilkę to moze i na jakąś małą relacyjkę z porodu??Edyta84 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
ja mam skończone 30 lat, to moja pierwsza ciąża, będzie synek. Całą ciążę znosiłam bardzo dobrze, troche objawów na początku ( umiarkowane mdłości, bóle brzuszka), drugi trymestr super, w trzecim już trochę ciężko i hormony mi dokuczają. Czekam na cesarkę ze względu na wadę wzroku. Z jednej strony cieszę się i nie mogę doczekać, z drugiej coraz bardziej się boję samej operacji oraz tego jak to będzie z Maluchem ( zerowe doświadczenie z dziećmi).
Radę mam dla dziewczyn w pierwszym trymestrze - cieszcie się ciążą ile możecie bo zleci piorunemPenelope, am lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny myślę, że strach towarzyszy każdej ciężąrnej, ale trzeba myśleć, że będzie dobrze.
Olenka moja córa też chorowała na epi, a nawet nie biorę pod uwagę, że drugie dzieciątko nie będzie zdrowe, będzie i koniec
Monika MD ja też beczę bez powodu, albo przerastają mnie zwykłe rzeczy, albo wzrusza reklama to hormony.
Edytko mega gratulacje napisz coś więcej jak będziesz chciała się z nami podzielić wrażeniami czekamy na zdjęciePenelope, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki:)
Ja mam 32lata a urodzę już mając 33. Ciąże znoszę bardzo dobrze, I trymestr bez żadnych objawów praktycznie :)a już zaraz III:) leci to bardzo szybko!!!
Trzymam kciuki za wszystkie 30- tki, praktycznie teraz wszystkie moje koleżanki rodzą po 30 roku tak więc , to jest już norma. Mój lekarz tak samo twierdzi.
PozdrowionkaPenelope, Edyta84, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, witam też nowe koleżanki. ja po moich weekendowych bolesnych przejściach obudziłam się jak nowo narodzona, bez żadnych objawów (teraz kolejny powód do zmartwienia ehhhh, czy to się kiedyś skończy ) Byłam w pracy, wróciłam, wyprasowałam ponad 20 koszul męża, prosiły się już od kilku tygodni, i teraz szykuję się na koncert, mój mąż gra, od miesięcy mnie prosi żebym poszła a ja taka leniwa, ale dziś idę i dwa dni wolnego od jutra
Jak u Was ? -
nick nieaktualny
-
Hej
Kajarzyna, cieszę się że jesteś. Polecam Ci mleczko pszczele na szybką fizyczną regenerację organizmu. Mnie po poronieniu postawiło na nogi w tempie ekspresowym.
Witam nowe koleżanki.
Edyta, gratuluję córeczki HaniEdyta84 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Penelope wrote:cześć dziewczyny, witam też nowe koleżanki. ja po moich weekendowych bolesnych przejściach obudziłam się jak nowo narodzona, bez żadnych objawów (teraz kolejny powód do zmartwienia ehhhh, czy to się kiedyś skończy ) Byłam w pracy, wróciłam, wyprasowałam ponad 20 koszul męża, prosiły się już od kilku tygodni, i teraz szykuję się na koncert, mój mąż gra, od miesięcy mnie prosi żebym poszła a ja taka leniwa, ale dziś idę i dwa dni wolnego od jutra
Jak u Was ?
Na czym i co gra Twój mąż?
Aniu czy to Ty jesteś tym "grubasem" na zdjęciu? ładny brzusio i duży, mój podobny. Widzę, że rodzimy prawie razemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:03
ania.g lubi tę wiadomość
-
Magdzialenka wrote:Aniu czy to Ty jesteś tym "grubasem" na zdjęciu? ładny brzusio i duży, mój podobny. Widzę, że rodzimy prawie razemMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyWitam nowe koleżanki. Jak fajnie dużo nas się robi. Chyba teraz faktycznie rodzenie po 30-stce to norma już
Kajarzyna jak się czujesz Kochana? Mam nadzieję, ze choć troszkę lepiej. Kochana może to niedelikatne pytanie i za wcześnie, dlatego mam nadzieję, ze Cie nie urażę i oczywiście nie musisz odpowiadać...pisałaś że lekarz kazał się wstrzymac 3 miesiace ze staraniem, czy to konieczne? Nie chcę dawać niepotrzebnych złudzeń, ale sporo czytałam, ze właśnie od razu rozpoczete starania często przynoszą spowrotem fasolkę. Sama mam tutaj koleżankę na OF, która zaraz po stracie (tylko bardzo wczesnej, bo chyba 5 lub 6 tydz.) zaraz w następnym cyklu odzyskała Kropka i wszystko jest rewelacyjnie. Kochanie bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki...w końcu dzięki Tobie tu istniejemy!
Domi słońce, a tak z ciekawości zapytam - jaka masz wadę wzroku? Ja mam -4,00 na obydwa oka I od w ciągu ostatnich dwóch lat co roku jest gorzej o jedną dioprię. Akurat też będe mieć cc, ale pytam z ciekawosci.