Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po kontroli u gina. Wszystko na miejscu, nic się nie dzieje. Pozwolenie na wakacyjny wyjazd jest
Niestety trochę popsuł mi plany co do 13 października. Dziś się dowiedziałam że cc będzie jak skończę 39 tyg czyli 20 października. Też się cieszę bo obie moje córki są urodzone właśnie 20 i było by super mieć trzecie dziecko też z 20. Zobaczymy jak to będzie bo za poprzednim razem też miał być październik a mała wyskoczyła w 35 tyg.Penelope, Domi IRL, Amnezja lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam się, choć tylko na chwilę córcia wzywa
Kochane to jak przeżyjemy poród, zależy tylko od naszego nastawienia i podejścia. Ja osobiście od samego początku podchodziłam do tego pozytywnie,chciałam pomóc mojej córci powitać ten świat jak najszybciej i jak najmniej stresowo. Poród to taka magia, nagle pojawia się mała istotka i świat się zmienia a my z nim. Poradzicie sobie, tylko nie myślcie wyłącznie o bólu, bo wtedy to nie będzie to samo.
Pozdrawiam i ściskam mocno!!!Magda2013, ania.g, am lubią tę wiadomość
-
Dzieki:)
Juz nie dlugo zostalo- za 2 tyg ciaza donoszona, we wtorek mam wizyte i sie pewnie okaze czymi cesarki lekarz nie wpisze planowanej bo mala nie chce sie przekrecic, a jesli tak by sie stalo to pewni w 38 juzbede miala.
Musze sie brzuszkiem nacieszyc:)
Mowie Wam dziewczyny ktore jeszcze brzuszkow nie macie- super uczucie jak tak juz jest co poglaskac i w koncu widac ten stan i mozna z taka duma chodzic i mowic do niego, a ruchy maluszka to juz wogole jest cos niesamowitego!!!!!!!!!!Penelope, jusella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi sliczny brzusio Ja dziś sie czuję jakby mnie coś zeżarło i wypluło Brzuch mnie boli, takie skurcze w dole brzucha jak na @, termin @ mam za ok. tydzień więc może dlatego...ale teraz jakieś takie te skurcze że przeszkadzają mi...ogólnie od samego początku coś tam czuję, ale dziś sa takie własnie, ze mnie drażnią strasznie. Zastanawiam sie czy wziać NoSpę, bo zaraz ma wpaśc kolega męża a nie chcę być taka zrzędą! A dziś marudzę za cały poczatek ciąży.
Penelope, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Domi,śliczny brzuszek
W końcu mogę się pochwalić-moja córeczka ma siusiaka Wyrósł sobie w ciągu tyg.
W ramach ciążowego nakazu przytycia zrzuciłam 1,2 kg.Lekarka mnie zabije
I uwaga!!! W 22tyg.pojawił się brzuch!!! W końcu! Co prawda wygląda jakbym za dużo zjadła ale jestMagdzialenka, dojrzała lubią tę wiadomość
-
No to my też, my też się chwalimy Matka z głupią miną i synek
Ale tak na poważnie to ja za dużo tyję...
Już ponad 6 kg...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 14:31
Amnezja, Kajarzyna, Penelope, Domi IRL, Carola55, doti77, ania.g lubią tę wiadomość