Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
skorpiolenka gratulacjeeee fajnie ze porod poszedl sprawnie
co do mojego mleka to ja juz go nie mialam wiec zycie zdecydowalo za mnie. planowalam karmic do 6 mcy ale juz ostatnio jak odciagalam laktatorem to jakies resztki splywaly typu 20ml... ale i tAK sie ciesze ze tylekarmilam bo od poczatku u mnie byl problem z tym..Scorpiolenka lubi tę wiadomość
-
Dziękuje wszystkim.
Kataloza ,to szykuj się teraz, to już naprawdę niedługo,a pierwsze miejsce zobowiązuje.
Moje małe szczęście ładnie śpi a ja chciałbym odpocząć,ale nie mogę z tej ekscytacji.
Synuś miał poczekać bo jutro moje urodziny a urodził się dziś i wszyscy się tu śmieją,że nie chciał dzielić dnia urodzin z mamą.kataloza, atagata, marta258, żonaAnia lubią tę wiadomość
-
Pępek odpadł! Położna zwazyla maluszka, przybrał bardzo ładnie, przy porodzie 3010, w trzeciej dobie 2880, w szóstej 3110 i teraz w pietnastej 3390 g. Czyli mój pokarm mu służy. Jupi!
Scorpiolenka, gratulacje! Kataloza, my tu wszystkie przed tp rodzimy, więc może już niedlugo...Milcia, Izieth, kataloza, marta258 lubią tę wiadomość
-
Scorpiolenka gratuluję!
Kataloza, teraz Ty... Nie martw się, ja też się boję, ale ja jeszcze nie rodziłam, a Ty już tak, z pewnością pójdzie Ci łatwiej. Każdy mówi, że z drugim jest dużo łatwiej i szybciejScorpiolenka, kataloza lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Pępek odpadł! Położna zwazyla maluszka, przybrał bardzo ładnie, przy porodzie 3010, w trzeciej dobie 2880, w szóstej 3110 i teraz w pietnastej 3390 g. Czyli mój pokarm mu służy. Jupi!
Scorpiolenka, gratulacje! Kataloza, my tu wszystkie przed tp rodzimy, więc może już niedlugo...
-
Nita wrote:Scorpiolenka gratuluję!
Kataloza, teraz Ty... Nie martw się, ja też się boję, ale ja jeszcze nie rodziłam, a Ty już tak, z pewnością pójdzie Ci łatwiej. Każdy mówi, że z drugim jest dużo łatwiej i szybciej
-
nick nieaktualny
-
Ja to taka jestem spanikowana......nakręcam się bardzo......boję się.....i obawiam....Wczoraj byłam w Lidlu na zakupach i czuje że coś mi leci myślałam że to wody mi odeszły pobiegłam do ochrony żeby mnie do toalety wpuścili i wiecie co to było???? Normalnie się zsikałam wiem że to może śmieszne ale nawet nie poczułam że mi z cewki to leci:-( No normalnie taka spanikowana już jestem.....Mój to mówi że ten stres mnie wykończy......a ja czuję ciągle w brzuchu takie motyle......i niepokój.....
-
nowatorka wrote:Dziewczyny troche wam zazdroszcze tego napiecia przedporodowego. Chociaz nie chcialabym jeszcze raz przechodzic przez porod ale ta ekscytacja przed poznaniem dzidzi jest fajna:)
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Leirion wrote:Hej Dziewczyny, dpiszcie mnie prosze do listy oczekujących Termin mam na 20.05, więc jeszcze daleko. TO moja pierwsza ciąża, w dniu porody będę mieć 31 lat.
Pamiętam jak ja byłam w tym tygodniu ciąży i dołączałam do grupy:-) Zobaczysz jak zleci:-)
-
Nita wrote:Hehe, oj a pamiętam jak byłaś przed porodem i się bałaś bardzo fajnie, że masz to już za sobą
Ps. Spadam zmieniac pieluche z olbrzymia kupa ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:33
Nita lubi tę wiadomość
-
Leirion, witamy w naszym gronie
Ja też pamiętam jak to było w 10 tc, to takie ekscytujące początki, jeszcze brzucha nie było widać, byłam przed badaniami genetycznymi i po 2 usg, miło wspominam całą ciążę, a teraz w domu jest z nami 6-tygodniowy maluszeknowatorka, kataloza, żonaAnia lubią tę wiadomość