Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kataloza ciesze sie ze pomoglam z zamieszczeniem fotki Synek przeslodziutki i ten paluszek w buzi..piekny
Kai jak bedzie tak jak z moja mala to niedlugo twoj Mikolaj bedzie juz przesypial nocki
A my chyba znowu mamy skok wzrostowy bo jestesmy niespokojne, krecimy sie i budzimy w nocy i rosniemy w oczach -
Kataloza, Wojtuś taki słodziak jak śpi Jak mój Antoś, najsłodszy jak smacznie śpi
Kai, Antoś pierwszy raz świadomie się do mnie uśmiechnął dzień po skończonym miesiącu i od tamtej pory codziennie się uśmiecha. Do męża kilka dni później. Teraz uśmiecha się nawet kilka razy dziennie i na dodatek gaworzy, mówi po swojemu do zwierzątek w karuzeli. I od kilku dni nie budzi nas płaczem tylko właśnie gaworzeniem do zwierzątek
Myślę że każde dziecko rozwija się w swoim tempie i Twój synek też zaraz zacznie się uśmiechać i gaworzyć
-
Kataloza, śliczny ten Twój Wojtuś
Mnie dzisiaj całą noc straszyły skurcze co 15 minut i biegunka. Nie wiedziałam, że mam taką pojemność jelit Teraz chyba odpusciło, ale wygląda na to, że poród tuż tuż...mus.zka, Allmita, kataloza lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Izieth wrote:Kataloza, śliczny ten Twój Wojtuś
Mnie dzisiaj całą noc straszyły skurcze co 15 minut i biegunka. Nie wiedziałam, że mam taką pojemność jelit Teraz chyba odpusciło, ale wygląda na to, że poród tuż tuż...kataloza lubi tę wiadomość
-
marta258 wrote:Kataloza, Wojtuś taki słodziak jak śpi Jak mój Antoś, najsłodszy jak smacznie śpi
Kai, Antoś pierwszy raz świadomie się do mnie uśmiechnął dzień po skończonym miesiącu i od tamtej pory codziennie się uśmiecha. Do męża kilka dni później. Teraz uśmiecha się nawet kilka razy dziennie i na dodatek gaworzy, mówi po swojemu do zwierzątek w karuzeli. I od kilku dni nie budzi nas płaczem tylko właśnie gaworzeniem do zwierzątek
Myślę że każde dziecko rozwija się w swoim tempie i Twój synek też zaraz zacznie się uśmiechać i gaworzyć