Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amnezja wrote:Dziewczyny,pomóżcie!!! Expander Mondo http://expander.czest.pl/produkty/mondo-grey/ czy Bebetto Flavio http://www.aroshop.pl/product-pol-894-WOZEK-DZIECIECY-FLAVIO-KOLOR-NIEBIESKI-NR-UL353.html
Nie wiem,który wybrać.
Tego drugiego nie widziałam, a ten mondo bardzo mi sie podobała gondola, natomiast okazało sie potem, że spacerówka ma taki brzydki stelaż widoczny z boku, no i jest raczej dla wyższych dziewczyn niż ja 165cm -
Domi jak Ci mało już zostało super,
Penelope bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. Najważniejsze aby dzieciątko się zdrowo rozwijało.
Agnb6 trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Ja dzisiaj jadę zamawiać wózeczek. Oglądałam tego ex. mondo, camarele, tako moonlight i rico nano.
Po długaśnych namysłach (mąż mój w końcu stwierdził "kup w końcu ten wózek!" wytrzymać ze mną już nie mógł) stanęło na tako moonlight.
Penelope, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzialenka wrote:Amnezja a widziałaś je na żywo?
Tego drugiego nie widziałam, a ten mondo bardzo mi sie podobała gondola, natomiast okazało sie potem, że spacerówka ma taki brzydki stelaż widoczny z boku, no i jest raczej dla wyższych dziewczyn niż ja 165cm
Ja jestem wielkolud-182cm,mondo wysokościowo jest dla mnie idealny A Flavio mniejszy ale lekki. I jeszcze złota rada mojego męża-wybierz ,który chcesz.Wrr... A ja nie wiem który. I flavio i mondo fajne.
Magdzialenka,tako śliczny ale dla mnie za ciężki i za mała gondola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 15:21
-
ha ha ha rada idealna, taka jak mojego eh, mój po drugim sklepie stwierdził, ze one wszystkie sa przecież takie same ;/,
rzeczywiście spokojnie możesz pozwolić sobie na mondo, jak zobaczyłam go sklepie (wersje czarną i szarą) to od razu mi się spodobał.
Tako cięższy o jakiej 2-3 kg a ja na trzecimi piętrze) ale stwierdziłam, ze czy on wazy 11 czy 14 kg to i tak go nie dam rady wniescAmnezja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem co lepsze czy jak maż mówi "sama wybierz" czy tak jak mój ma swoje teorie...zgadzamy się co do modeli, ale kolor to tragedia. On a swoje teorie na ten temat i jak tak dalej pójdzie to chyba dojdzie do rozwodu, hehe Dziś się wkurzyłam i powiedziałam że ma do wyboru ten albo ten i kropka. To siedzi już cicho A i tak póki co nic nie jest na 100% bo my dopiero te wózki w necie oglądamy...pod koniec sierpnia pojedziemy zobaczyć dwa: Camarelo Carera i Tako Extreme.
Krokodylica, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Ja domyślam się że wózek i kolor sama wybiorę, tylko mężowi pokażę. Nie będzie z tym problemu, i ja tak wolęMonikaDM wrote:Dziewczyny nie wiem co lepsze czy jak maż mówi "sama wybierz" czy tak jak mój ma swoje teorie...zgadzamy się co do modeli, ale kolor to tragedia. On a swoje teorie na ten temat i jak tak dalej pójdzie to chyba dojdzie do rozwodu, hehe Dziś się wkurzyłam i powiedziałam że ma do wyboru ten albo ten i kropka. To siedzi już cicho A i tak póki co nic nie jest na 100% bo my dopiero te wózki w necie oglądamy...pod koniec sierpnia pojedziemy zobaczyć dwa: Camarelo Carera i Tako Extreme.
-
Witam.Niestety nie udało mi się Was nadrobić.Czytałam,czytałam i już rano.Pozdrawiam Was serdecznie.Ja mam wizytę 4.08 i to będzie już ostatnia moja wizyta.Od rana nie czułam ruchów synka,dopiero
popołudniu sie rozruszał w brzuszku.Nażarłam się dzisiaj jabłek,śliwek,mam ostatnio mega smaka na owoce.Mogłabym je jeśc non stop.Nadal siara leci z piersi,ale co jakiś czas,brzuszek też czuję jakby się obniżył.Idę spać,bo już oczy mi się zamykają.Pa.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Dziewczyny środek nocy a ja nie mogę spać. Dopsdł mnie ból gardła. Masakra nie mapiętam kiedy mnie ostatnio tak gardło bolało. Piję wodę z cytryną, miodem i imbirem. Mam nadzieję, że uda mi się zasnąć i do rana choć trochę przejdzie. Jak nie to zagonię męża niech mi zrobi syrop z cebuli....brrr
-
agnb6 powodzenia na amniopunkcji
Penelope śliczny ten Twój człowieczek
U nas co do zakupów, to jest zawsz "wybierz coś i mi pokaż" a później... albo akceptacja albo marudzenie;)
doti77 ja też nie nadrobiłam wszystkiego;), widocznie rano mały odpoczywał
łał! wkraczamy w 15 tydzień))Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 02:58
Penelope, Anastazjaaa, agnb6, Magda2013, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Ponownie obudzona bólem głowy.....ech już mam dosyć...zaraz tydzień zamknę jak mnie tak boli
poza tym jutro do ginka:) może uda się podejrzeć maleństwo??? zobaczymy....
Buziaki i miłego dnia:)
16tydz. zakończony, 17sty rozpoczęty:) jejku a niedawno był 7dmy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 08:59
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq znam takie bóle...u mnie rekord to prawie 2 tygodnie mimo, ze wtedy brałam przeciwbólówki (pomagały na 20-30 minut). Teraz pytałam lekarza no i co...woli zeby nawet tego paracetamolu nie brać, iść na spacer, połozyc się z zimym okładem, ale to tez przynosi ulgę na chwilę. Jakie podłoże mają Twoje bóle? U mnie główny problem to zatoki Ale zauważyłam czasami wrażliwość na światło a dźwięk to wkurza mnie wtedy jak mało co, więc na pewno zbadam to później pod kątem migren.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 13:49
-
nick nieaktualnyhej Moniś...u mnie częściej to migreny pomieszane z bólem karku i głowy z tyłu...raczej ciśnienie za niskie mam i muszę się kawą ratować....
ja również staram się nie brać leków, ale czasem na wieczór mi się zdarza, bo już zmęczona jestem, że się nawet położyć nie mogę, bo jeszcze bardziej wtedy głowa boli...
jutro będę u gina i pogadam z nim na temat zbadania poziomu magnezu, bo czytałam, że jego niedobór to bóle głowy, karku i sztywnienie mięśni....więc może tu leży problem...uhmmmm zobaczymy....
ale już mnie to męczy bardzo....bo zawsze przy takich bólach głowy towarzyszą mi wymioty ....uhmmmmm -
MonikaDM wrote:Malenq znam takie bóle...u nie rekord to prawie 2 tygodnie mimo, ze wtedy brałam przeciwbólówki (pomagały na 20-30 minut). Teraz pytałam lekarza no i co...woli zeby nawet tego paracetamolu nie brać, iść na spacer, połozyc się z zimym okładem, ale to tez przynosi ulgę na chwilę. Jakie podłoże mają Twoje bóle? U mnie główny problem to zatoki Ale zauważyłam czasami wrażliwość na światło a dźwięk to wkurza mnie wtedy jak mało co, więc na pewno zbadam to później pod kątem migren.
Ja wcześniej w życiu moze ze dwa razy miałam, a w pierwszym prymestrze dostałam takich migren, że wzrok traciłam na pół godziny, wzrok wracał i zaczynała boleć głowa. Przeżyłam na paracetamolu, ale ile się strachu najadłam.