Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Jako słomiana wdowa - wyspałam się dzisiaj - jedyny atut jak mojego małża nie ma - całe łóżko moje:)
agnb6 i za Ciebie i Twoje maleństwo również 3mam kciuki za wyniki:)
Penelope u mnie też jakoś około 2-4 września połówkowe - mamy więc trochę czasu "pogdybać" czy chłopiec czy dziewczynka - a Ty jakie masz przeczucia???
Doti pewnie wieczorkiem dopiero się budzi hehehe w dzień gorąco, mama w ciągłym ruchu - więc maluszek sobie drzemie:)
uuuu jak Ci dobrze, już za miesiąc będziesz tuliła maleństwo:)
Miłego i spokojnego dniaPenelope, agnb6, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny U mnie jak na razie caly czas nic sie nie zapowiada na jakis porod. Termin mam na 3.08 wg USG, wg belly na 4.08 a wg OM na 5.08 idzie zwariowac chociaz juz coraz blizej. Wszystko mam juz poszykowane,torby juz dawno leza spakowane. Musze jeszcze ogarnac tylko lozeczko
Anastazja nie czytaj takich rzeczy. Czekaj cierpliwie do poniedzialku i wtedy zobaczysz swoja kropeczke. Bylas juz na jakiejs wizycie czy to dopiero pierwsza ?Penelope, Anastazjaaa, ania.g, ivi, doti77, am lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Chciałabym sié przywitać.
Nasza pierwsza ciąża też będzie po 30tce, dokładnie będę miała skończone 31,mąż 32 lata.
Co do objawów Anastazjaaa ja oprócz lekko bolących UU nie mam żadnych a beta z poniedziałku >1500, no stress.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:16
Malenq, Penelope, Anastazjaaa, Amnezja, ivi, doti77 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Malenq. Mam przeczucie że to chłopak, nie to że chcę, bo coś bardziej ostatnio się skłaniam ku dziewczynce (a to nowość) ale czuję że chłopak. Chociaż gdybym miała spojrzeć na siebie i przepowiednie babć to dziewczynka, bo urodę mi zabrała Brzydka się czuję hahaha
ps. ja mam teraz już całe łóżko dla siebie, mąż sypia w drugiej sypilani żebym się mogła do woli przewalaćMalenq wrote:Dzień dobry:)
Jako słomiana wdowa - wyspałam się dzisiaj - jedyny atut jak mojego małża nie ma - całe łóżko moje:)
Penelope u mnie też jakoś około 2-4 września połówkowe - mamy więc trochę czasu "pogdybać" czy chłopiec czy dziewczynka - a Ty jakie masz przeczucia???
Miłego i spokojnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:17
Malenq, Amnezja, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja nie miałam żadnych mdlości Może kilka razy, ale to było później, pod koniec 1 trymestru. I to naprawdę był pikuś, w sumie można by to w ogóle pominąć. Początek całkiem bezobjawowy, cała ciąża właściwie taka bezproblemowa A myślisz, że Kropek słaby? Skądże znowu! Moje "bezmdłościowe" dziecko kopie mnie tak, że chyba muszę sobie z nim pogadać, bo aż boli! Także to są bzdurki z tymi mdłościami, że miałyby świadczyć o zdrowej ciąży. Nie ma to znaczenia. Każda ciąża jest inna i każda kobieta trochę inaczej ją przechodzi
Spokojnie!!!!Anastazjaaa wrote:witam serdecznie'
trochę mało ostatnio się udzielam bo remontujemy salon i nie mam zbytnio czasu, mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie
moja wizyta za 5 dni i mam coraz większego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
no i oczywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek???Penelope, malinka1984, Anastazjaaa, mada_lena, ivi, Amnezja lubią tę wiadomość
-
dobrze że masz zajęcie Anastazja, szybciej zlecą dni. ja tez miałam remont przed USG, dobrze że był, zleciało szybko. Będzie dobrze. W 6 tygodniu też nie miałam mdłości jeszcze, byłam na urlopie i nie czułam że jestem w ciąży. U mnie przyszły mdłości około 8 tygodnia, za to do dzisiaj jeszcze mam niestety .Anastazjaaa wrote:witam serdecznie'
trochę mało ostatnio się udzielam bo remontujemy salon i nie mam zbytnio czasu, mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie
moja wizyta za 5 dni i mam coraz większego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
no i oczywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 16:10
-
Trzymam kciuki Magda i czekam na wieści
Czesc Malinka
Bergo, chyba 3 trymestr ?
Pozdrawiam
Magda2013 wrote:Hej dziewczyny U mnie jak na razie caly czas nic sie nie zapowiada na jakis porod. Termin mam na 3.08 wg USG, wg belly na 4.08 a wg OM na 5.08 idzie zwariowac chociaz juz coraz blizej. Wszystko mam juz poszykowane,torby juz dawno leza spakowane. Musze jeszcze ogarnac tylko lozeczko
Anastazja nie czytaj takich rzeczy. Czekaj cierpliwie do poniedzialku i wtedy zobaczysz swoja kropeczke. Bylas juz na jakiejs wizycie czy to dopiero pierwsza ?malinka1984 lubi tę wiadomość
-
Hej
Upał masakra. Cały dzień spędziłam w stolicy. Najpierw poradnia diabetologiczna a potem gin. Potem jeszcze musiałam odebrać swoje dwa pieseczki które zwiały rano... Męczący dzień i dobrze że za mną.
Witam nowe koleżanki.
Bergo, gratuluję wkroczenia w trzeci trymestrMatka fantastycznej 4