Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, czuję się ok, dziś odebrałam wyniki badań, które budziły moje obawy, jeżeli chodzi o utrzymanie ciąży, ale wyszły ok
Brzuch mnie boli momentami i tyle.
Nie mogę się przyzwyczaić do tego fioletowego wystrojuMalenq, Anastazjaaa, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja....no poleżałam - ale nadal ten ból jest - jak utrzyma się kilka dni, to pewnie uznam za normalne ale dzisiaj trochę "fiksuję" może też z powodu, że sama w domku zostałam.... mam nadzieję, że w nocy uda mi się zasnąć bez problemu.....
olka30 przyzwyczaisz się, ale i tak na różową będziesz wracać...czyli do korzeni:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Tak myślę, chociaż już mało kto ze starej gwardii tam został, za to tu są dziewczyny, z którymi byłam od początku i one już są na końcówce ciąży, a ja dopiero swoją drogę zaczynam.. Poczytywałam was na 30stkach ale mało się udzielałam ostatnio gdziekolwiek, jakoś tak mi to zbrzydło troszkę. Pisanie o kolejnych niepowodzeniach. A tu surprise.
Malenq, Penelope, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlka30 witaj.
Domi ja też bedę trzymac kciuki.
Laski uczyłam się do egzaminu, który mam jutro rano - stresuję się i się nie sttresuję, już sama nie wiem. Nic nie zalezy od tego egzaminu, chodziłam na kurs i teraz bedę pisac ten egzamin, ale chciałabym go zdać, jakoś tak wbiłam sobie do głowy, ze z certyfikatem bedzie mi lepiej później znaleźć pracę, choć były w grupie osoby które tego egzaminu nie piszą. Ehhh - idę na spacer z psem i powtórze prezentację jeszcze. Za mie też troszke kciuków potrzymajcie Od 9:00 do...nie wiem której (pewnie ok. 15:00 skończę)Malenq, Domi IRL, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika, jak widziałam to jak podchodziłaś do tematu to nie mam wątpliwości że zdasz. Ja byłam taka sama, i zawsze zdałam, a co do przydatności egzaminów, certyfikatu , póki co mi się do niczego nie przydał papier, tylko umiejętności będzie dobrzeMonikaDM wrote:Olka30 witaj.
Domi ja też bedę trzymac kciuki.
Laski uczyłam się do egzaminu, który mam jutro rano - stresuję się i się nie sttresuję, już sama nie wiem. Nic nie zalezy od tego egzaminu, chodziłam na kurs i teraz bedę pisac ten egzamin, ale chciałabym go zdać, jakoś tak wbiłam sobie do głowy, ze z certyfikatem bedzie mi lepiej później znaleźć pracę, choć były w grupie osoby które tego egzaminu nie piszą. Ehhh - idę na spacer z psem i powtórze prezentację jeszcze. Za mie też troszke kciuków potrzymajcie Od 9:00 do...nie wiem której (pewnie ok. 15:00 skończę) -
nick nieaktualnyDzień dobry w piątunio:)
Jak się dzisiaj czujecie??
U mnie się ochłodziło iiiiiiiiii z tego powodu aż mi się skakać chce, bo lżej się oddycha i cokolwiek można zrobić...
po wczorajszym bólu w miednicy ani śladu, pewnie jakieś "inne rozciąganie" było, stąd ta moja panika....
na 16.30 dentysta i zobaczymy co poradzi na moją bolącą ósemkę....
śniadanko zjedzone, kawa wypita......i lenia ogromnego mam:)
Miłego dnia:)
Domi jeszcze raz powodzenia:)Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Witajcie, ja już wczoraj wieczór myślałam, że będzie po wszystkim Od wieczora prawie do rana bóle i skurcze macicy, krzyża, plamienie, nie mogłam spać, zeżarłam tonę magnezu, bo nawet nospy nie mam i dopiero nad ranem mi przeszło, ale czuję się jakbym konkretną @ miała Dziś jestem nie do życia.
Domi trzymam kciuki. -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Magda_lena nie raczej nie kolka, bardziej takie pieczenio-uściski macicy...jeszcze takich nie miałam....dziwne to......
no ja już sama nie wiem co tam u mnie jest...we wrześniu się przekonam:)
u mnie chłodek to był w nocy hehehe, a teraz muszę okna zasłaniać....
Moze to wiezadla. Zapytaj na wizycie. I ńie martw sie na zapas, na pewno nic poważnego:)
Olka podejdz do gina po luteine, po drodze zaopatrz sie w no spe i odpoczywaj. Wszystko bedzie dobrze:) 3 mam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 08:42
Malenq lubi tę wiadomość
-
Mój gin nie przyjmuje codziennie, a luteiny mam jeszcze parę tabletek więc biorę. Boli mnie od zeszłej niedzieli, ale wczoraj to były cholerne skurcze, takie jak miewam w pierwszy-drugi dzień @, zwijałam się z bólu Mam nadzieję, że to przejdzie wraz z terminowym końcem @ czyli za jakieś dwa trzy dni i będę mogła odetchnąć.
-
nick nieaktualny
-
Olka odpoczywaj. Bycz sie dzisiaj ile wejdzie. Mnie na poczatku bolały pachwiny i w krzyżu pamietam.
No wlasnie jak pisze malenq rosnie wszystko, fasolka robi sobie wygodna miejscówkę
Ale gdyby ci sie nasiliło plamieniem podejdz chociaz na IP. Musza cie zbadać.
Kciukasy&&&&Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wspolczuje bolacej 8 mi kiedys na ten bol nawet dwa ketanole nie pomogly. W koncu ja wyrwalam. Ale jestem ciekawa co Twoj dentysta poradzi. Nie zapomnij tylko powiedziec ze jestes w ciazy.
Olka30 tak jak dziewczyny radza,duzo odpoczywaj. A jak Cie cos niepokoi to jedz na IP.Malenq lubi tę wiadomość