Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mada_lena wrote:Witajcie mamusie. Moge dołączyć? Co prawda 30 tka czai sie dopiero za rogiem, ale juz bliżej niz dalej:)
Witam koleżankę z listopadówek
Bergo,ale szybko zleciało
A ja się pochwalę Byłam u endo i nie idę pod nóż Najpaskudniejsza trucizna pomogła Jak wyszłam z gabinetu to miałam ochotę wycałować wszystkich ludzi na ulicymada_lena, ivi, MonikaDM, Malenq, ania.g, am, Fairuza lubią tę wiadomość
-
Amnezja super, ze lekarstwo pomogło!!!
Co do przeczuć, to ja na początku myślałam,że będzie chłopiec. Już nawet imię wybraliśmy:) ale od kąd znajoma powiedziała mi, że jej zdaniem będzie dziewczynka (więc i ja zbrzydłam Penelope;) to już sama nie wiem...teraz każe moim przeczuciom cicho siedzieć i czekam do 27 sierpnia na usg.
Mdłości miałam/mam choć do przeżycia, smaki były a teraz nie mam na nic ochoty... i być tu mądra;)Amnezja, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Amnezjo super wieści:) cieszę się.....
U mnie dzisiaj znowu upalnie...i znowu nie ma czym oddychać....
jakoś dziwnie dzisiaj brzuch się rozbolał, jeszcze takiego bólu nie miałam trochę mnie to zmartwiło, zobaczę jak w ciągu dnia to się rozłoży...
magda_lena imienniczko witaj:)mada_lena, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Witam witam:)
A u mnie chłodek:) przyjemnie w koncuuuu:)
Malenq a co to za bol? Moze kolka?
Co do przeczuć na poczatku myślałam, ze synek, ale jak zaczęłam mdlosci i wciąganie słodyczy to mi przestało to pasować na siusiaka:)Malenq, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena nie raczej nie kolka, bardziej takie pieczenio-uściski macicy...jeszcze takich nie miałam....dziwne to......
no ja już sama nie wiem co tam u mnie jest...we wrześniu się przekonam:)
u mnie chłodek to był w nocy hehehe, a teraz muszę okna zasłaniać.... -
nick nieaktualnypytałam na styczniówkach, ale jeszcze żadna mi nie odpisała....
mam pytanie co do badania połówkowego: między 18-22 tygodniem
mnie zaprosił gin na początek września i tak teraz patrzyłam, że 1 września - to będzie 21tydz+1dzień...myślicie że dobrze?, nie za późno? czy umówić się w 20tyg.+1 dzień? ..... uhmmmmmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi, Wow, super, już pewnie się nie możesz doczekać i czas Ci się dłuży, bo pewnie już spakowana dawno Nie mogę się doczekać też Czekam na Was tuDomi IRL wrote:Dziewczyny- trzymajcie kciuki za nas jutro z rana:)
Ostatnie zdjecie przed cieciem:
38tyg 4 dni:)
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.Miałam własnie trochę poczytać co tam na forum,bo mąż na nockę pojechał,a tu kurka burza nadchodzi,zaczyna grzmieć.Nie cierpię burz,a do tego jeszcze jak jestem sama w domu.Trudno,może przejdzie w nocy,to jeszcze coś poczytam.Pozdrowionka.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png