Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Bardzo dawno się nie odyzwałam, czasu brak. Nie zapomniałam jednak o Was. Myślami cały czas byłam z Wami. Mam nadzieję, ze u WAS OK?
Penelope trzymam &&& Bedzie dobrze.
U nas ok. Mała jest zdrowa, ładnie przybiera na wadze. Teraz przygotowujemy sie do chrztu który bedzie 10 sierpnia.MonikaDM, Domi IRL, Penelope, Amnezja, doti77, am lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Ania g gratulacje
Ja mam termin za 10 dni ale tak naprawde nic sie nie dzieje. Szyjka zamknieta,dluga na 4,5 cm. Oprocz boli miesiaczkowych i skurczy kilkanascie razy na dzien to cisza na razie nic nie zapowiada zebym wczesniej miala urodzic
U mnie dzis w nocy mega klocie w pachwinach i caly dzien klocie w pochwie raz na jakis czas polaczone z takim ''jakby'' skurczem w dole brzucha.
Jeszcze tydzien wiec trzymam te kolana razem:)
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Domka, ja też mam mega wzdęcia, po prostu czasem nie do zniesienia. !domka122 wrote:witam
prucz mega wzdec wszystko jest ok,nie czuje juz niepokoju jak po wynikach pappa,w poniedzialek wizyta u mojej gin a we wtorek o 9 z genetykiem pobranie plynu owodniowego jestem dobrej mysli -
Ja po USG, Pani doktor powiedziała że życzyłaby sobie i mamom tylko takie ładne dzieci oglądać Według USG (moje pierwsze oficjalne do karty ciąży), jestem w 13 tygodniu 3 dniu i termin porodu na 27 stycznia. Więc jestem już w drugim trymestrze Kolejne USG 9 września - połówkowe. Kamień z serca, nie mogłam się napatrzeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:35
diamonds, Domi IRL, Magda2013, Malenq, MonikaDM, Anastazjaaa, Amnezja, agnb6, ania.g, Krokodylica, Bergo, doti77, ivi, Edyta84, Bogusiar80, am, Carola55, Kajarzyna, Fairuza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPenelope super wieści Masz termin niedługo po mnie bo ja mam na 15.01. ale maluch będzie szybciej bo ja będe mieć cesarkę i tu w DE podobno cc robi się 6-10 dni wcześiej A jaki duży jest twój maluch, co do płci coś Pani doktor sie wypowiedziała Alez ja jestem ciekawska
Penelope lubi tę wiadomość
-
Monika, CRL to 72.4 mm. Co do płci nie było nawet zgadywanek, muszę czekać do 9 wrześniaMonikaDM wrote:Penelope super wieści Masz termin niedługo o mnie bo ja mam na 15.01. ale maluch będzie szybciej bo ja będe mieć cesarkę i tu w DE podobno cc robi się 6-10 dni wcześiej A jaki duży jest twój maluch, co do płci coś Pani doktor sie wypowiedziała Alez ja jestem ciekawska
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Penelope - fajne maleństwo!
Domka- trzymam kciuki za Twoją amniopunkcję w poniedziałek.
DomiIRL - jak mało Ci już zostało do porodu! ))
Mnie nie było kilka dni, no cóż u nas wieści nie są dobre.
We wtorek na usg u genetyka wyszło, że przepuklina pępowinowa naszego maluszka sie nie wchłonęła, więc to pierwszy sygnał, ze coś jest nie tak.
Do tego przezierność karkowa za wysoka, niewidoczna kość nosowa, powiększone nerki. Amniopunkcja 1 sierpnia, potem 3 tyg czekania na wynik.
Dwa dni przepłakałam, teraz to już łez brak. Szykujemy się na najgorsze...
Przepraszam dziewczyny, nie chciałam psuć Wam humorów. Będę tu dalej zaglądać i kibicować wszystkim Waszym brzuszkom! Od czasu do czasu postaram się odezwać.
Trzymajcie się!Penelope, Domi IRL lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
nick nieaktualny
-
Przykro mi że masz zmartwienia. U mnie też dopiero o ryzyku Downa dowiem się w ciągu tygodnia jeśli coś będzie nie tak, dwa jeśli wszystko ok. Modlę się żeby nie zadzwonili. Nie wiem co bym zrobiła, dziś się zastanawiałam czy poddałabym się amniopunkcji czy nie, i nie wiem. Trzymajcie się Kochanaagnb6 wrote:Penelope - fajne maleństwo!
Domka- trzymam kciuki za Twoją amniopunkcję w poniedziałek.
DomiIRL - jak mało Ci już zostało do porodu! ))
Mnie nie było kilka dni, no cóż u nas wieści nie są dobre.
We wtorek na usg u genetyka wyszło, że przepuklina pępowinowa naszego maluszka sie nie wchłonęła, więc to pierwszy sygnał, ze coś jest nie tak.
Do tego przezierność karkowa za wysoka, niewidoczna kość nosowa, powiększone nerki. Amniopunkcja 1 sierpnia, potem 3 tyg czekania na wynik.
Dwa dni przepłakałam, teraz to już łez brak. Szykujemy się na najgorsze...
Przepraszam dziewczyny, nie chciałam psuć Wam humorów. Będę tu dalej zaglądać i kibicować wszystkim Waszym brzuszkom! Od czasu do czasu postaram się odezwać.
Trzymajcie się!agnb6 lubi tę wiadomość