Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomi - przeurocza Twoja mała Fajnie, ze jest z Wami a najważniejsze ze zdrowiutka. Równiez dziękuję za tak rozwiniętą relację. Wydaje się ze tak spokojnie to piszesz, i ze wszystko przebiegło tak spokojnie. O tych dreszczach tez mi siostra wspominała, ze nie mozna ich powstrzymać w żaden sposób. I to podejście personelu tak bez problemu...super.
Bogusiu, tzn. że jeszcze w 100% nie wiesz kto tam się w brzuszku ukrywa? Jejciu ja mam nadzieję na pewną informację za tydzień
Ja mam póki co 2,5 kg na plus - dziś zaczęłam 5-ty miesiąc; ale ja mam duża nadwagę więc pewnie gdybym była "normalna" wagowo to przytyłabym więcej.
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
Amnezja wrote:Dziewczyny,nie martwcie się waga.Zrzucicie ładnie po porodzie Jak macie xboxa z kinektem to polecam nike kinect training.Ćwiczyłam przed ciążą 4x w tyg.i w ciągu 4tyg.poleciało 7cm z bioder
Obyś miła racje z tym zrzucaniem wagi. Ja przez ostatnie trzy lata przytyłam jakieś 8 kg a to głównie przez luteinę i leki do stymulacji, a starałam się mądrze i zdrowo odżywiać. Książkowo pieczywo razowe, dużo warzyw i owoców zero cukrów, regularne posiłki itp. Terazm mam już 2 na plusie. Nie ma co narzekać byle dzidzia była zdrowa -
W ciągu roku na Metizolu przytyłam ponad 20 kg.Tyłam właściwie z powietrza.Od kilku lat jestem na diecie cukrzycowej (bo najzdrowsza),bardzo dużo ćwiczę. I jak mi lekarka mówiła,że za dużo jem to chciało mi się płakać.Najlepsze było to,że wg mojej siostry i męża prawie się głodziłam. Odstawiłam Metizol i w ciągu 3 miesięcy poleciałam 10 kg bez zmiany diety,właściwie to nawet jadłam więcej. Na początku ciąży zrzuciłam jeszcze 5 Później cieszyłam się,że przytyłam 2 ale to chyba była woda bo ta 2 szybko zjechała.I dalej jest -5 Maluszek rośnie,więc się nie martwię A tycie po lekach najgorsze bo właściwie nic z tym nie możesz zrobić.
-
Między moją siostrą a mną jest niecałe 7lat różnicy. Kochamy się strasznie Jak młoda była mała to potrafiłam jej nawet zmienić pieluchę.A jak trochę podrosła to obowiązkowo musiałam być przy niej podczas kąpieli bo inaczej młoda ryczała na cały blok
Anastazjaaa, ivi, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa, Amnezja między mną a moją siostrą jest 7 lat różnicy i do dziś pamięatm jak prosiłam rodziców o siostrzyczkę i jaka byłam szczęśliwa jak ją w końcu dostałam. Też się nią na początku opiekowałam a dzisiaj jestśmy najlepszymi kumpelami, nikt tak nie wysłucha, nie doradzi jak siostra:))
Amnezja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Jak zrobiłam test ciążowy to najpierw zadzwoniłam do mojej siostry. Zapłakana zapytałam ją czy może rozmawiać a ona od razu zapytała czy jestem w ciąży Mąż dowiedział się jako 2 ale cały czas myśli,że 1. Nie będę go uświadamiać
ivi, MonikaDM, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa - tez uważam, że absolutnie nie masz co się przejmowac różnica wieku. Mój mąż ma dwie siostry jedna młodsza o 2 lata druga o 10 i to z tą młodszą ma lepszy kotakt i super się rozumieją. Ja mam siostrę młodsząo 3 lata i nie wyobrażam sobie jej nie mieć, choc czasem mnie drażni i jej decyzje, ale jej zycie a ją kocham strasznie i niechby ktos spróbował jej krzywdę zrobić!!!
Amnezja - nie uświadamiaj Moja koleżanka uswiadomiła męża że ja wiedziałam iut szybciej i do dziś jej to wypominaivi, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
MonikaDM to chyba Ty wspominałaś jakiś czas temu o świątecznych porządkach? To dziękuję za mobilizacją - połowa półek w kuchni ogarnięta;) Jak sobie pomyślałam, że przed świętami to ja będę tuż przed a w pracy też będę chciała jak najdłużej wytrzymać (do świąt właśnie) to się dziś wzięłam i efekt jest;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 18:19
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja tez uwazam, ze fajne jak sie ma rodzenstwo, sama mam siostre mlodsza o rok i w sumie nie wyobrazma sobie jak by to bylo bez niej, ciezko, bo jestesmy jak przyjaciolki, mimo ze ostatnio rozdzelone dystansem, no ale mamy siebie. Ja sama zawsze myslalam, ze tez chialabym miec conajmniej dwoje dzieci w zblizonym wieku, tez aby siebie mialy, no i do zabawy najpierw , ale ze pozno sie zdecydowalam na ciaze, nie wiem jak to sie skonczy i czy jeszcze pozniej cos skrobniemy ...
ivi lubi tę wiadomość