Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny wszystko się zgadza 16 kwietnia o 21:50 urodziłam Basię i nie było wcale tak źle w sumie to Basia się urodziła w 5 godzin
cieszę się z tego, że maleńka aktualnie je i śpi i staram się trochę przyzwyczaić do nowej sytuacji do końca tygodnia jestem z mężem w domu a od poniedziałku zostajemy same i nie powiem, trochę się boję
Bogusiar80, Amnezja, MonikaDM, am lubią tę wiadomość
-
Shimmer_lip gratulacje raz jeszcze A Basia cudna, takie malutka kruszynka. Na pewno sobie poradzicie, zobaczysz
Dziewczyny co do glutenu, ja też podawałam od skończonego 5 miesiąca, łyżkę kaszy manny gotowałam w pół szklanki wody, mieszałam z odrobiną mleka i podawałam na łyżeczce, na początku kilka łyżeczek z tej porcji, potem pół, a za chwilę całość. Robiłam tak codziennie przed kąpaniem. W pierwszych dniach nawet jakbym chciała dać Małemu całą porcję ugotowaną to i tak by nie zjadł. Ważne żeby dawać systematycznie, coraz większe porcje.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
smutna35 wrote:A ja mam 35 lat i boje się zajść w pierwszą ciążę;(;(
am, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShimmer - śliczna ta Twoja córeczka. Gratulacje.
U mnie właśnie 24 tydzień leci. I im bliżej porodu, tym większego stracha mam. Ale jak tyle z nas dało radę i to ja musze dać
Smutna - nie martw się, porób badania, idź do lekarza i zobaczysz.
Ja też teraz pierwsze dziecko (mam 37lat), też tak wyszło, że późno, ale lepiej późno niż wcale.shimmer_lip, Miuu lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:No coś Ty ja 35 i właśnie urodziłam najpiękniejszą istotę na tym świecie dla mnie oczywiście nic się nie bój, bycie mamą jest super nawet taką trochę starszą młodą mamą
Shimmer kochana...wielkie gratulacje...milo cie znalezc slonce, ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo
Ja mam 36 , co prawda druga ciaza ale po 14 latachshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Witam.Już dawno mnie nie było. Nie będę pisać o smutkach,bo już mam dość.Napisze,że Damianek wnet będzie miał 9 MC,tak nie pomyliłam się tak ten czas zapiernicza.Siedzi ładnie i nawet od jakiegoś czasu chwyra się poręczy łóżeczka i wstaje.Ostatnio chorowaliśmy i Damianka tez złapało gorączka wysoka i okropne gardło,bierze antybiotyk.Byle do czwartku, bo wtedy ostatnia dawka przypada.Gratuluje świeżym mamuśką i witam nowe dziewczyny.Pozdrawia ta co niedługo jej 40 stuknie.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png