Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogusiar80 wrote:Kajarzyna jak tam zdrowko?
Shimmer coraz blizej
Doti, Am, Penelope i inne kobietki co tam u Was?
Bogusia dzięki że pytasz Wszystko ok, Mały rośnie, na początku miesiąca ważył 8,5 kg, jeździmy już spacerówką i odliczamy dni do skończonego 9 miesiąca, aż nie wierzę, że to już !!!
Shimmer to super,że u Was wszystko ok, cieszysz się że masz pozwolenie na sn?
Bogusia Sylwester mały słodziak
-
am wrote:Bogusia dzięki że pytasz Wszystko ok, Mały rośnie, na początku miesiąca ważył 8,5 kg, jeździmy już spacerówką i odliczamy dni do skończonego 9 miesiąca, aż nie wierzę, że to już !!!
Shimmer to super,że u Was wszystko ok, cieszysz się że masz pozwolenie na sn?
Bogusia Sylwester mały słodziak
Jak dziecko jeździ spacerówką to dla mnie jest już takie poważne i duże dziecko fajnieam lubi tę wiadomość
-
Shimmer_lip gratulacje, dużo zdrówka dla Was i czekamy tu na Ciebie
Bogusia, tak Dawid to już mały chłopiec, już stracił niemowlęcą urodę, ząbki ma dwa póki co
A Twój Mały słabo przybiera że ruszasz z dodatkowym jedzonkiem?
Dziewczyny co u Was? Zagląda tu jeszcze któraś?
MonikaDM jaj się wózek sprawuje? Zadowolona jesteś? A ten fotelik? -
Bogusiar80 wrote:Am my jestesmy na mm. A za tydzien w niedziele rozpoczniemy 17 tydzien, wiec powoli mozna bedzie jemu cos podawac. Zanim sie rozkreci to pewnie troszke potrwa.
Aha, jasne ja przy kp dużo później wprowadzałam mu jedzonko
O to teraz czeka Was zabawa i super miny przy poznawaniu smaków -
nick nieaktualnyShimmer_lip gratulacje ogromne. Czekam na relacje z porodu i pierwszych chwil z malutką
Bogusia Sylwus jest dzien starszy od Vincenta więc podobnie będziemy rozszerzać dietę. Ale ze to tak juz??? Piszesz ze tydzień...ja chciałam najwcześniej jak skończy 4 miesiące czyli 05.05. Choc zastanowię się czy mu wcześnie na noc kaszki nie zagęścić bo przesypiał już cale noce a od kilku dni zaczął budzic się na jedzenie a do tego ma niby tych kilka wskaźników do rozszerzania diety. Mnie najbardziej nurtuje wprowadzanie glutenu, nie kiedy tylko jak?
Am wózek jest super. Jestem zadowolona u maly chyba tez . Fotelik tez jest ok, wyciągnęłam mu ta wkladke dla noworodkow i spróbujemy następny razem jechac bez tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:17