Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika rodzilas dzien po mnie i chrzcilas dzien po mnie dobre smaruje malemu pepek fioletem i juz wiekszosc tego czerwonego nie wiadomo czego odpadla. Zostala mala czerwona kropka maly wali kupy, ze albo wychodza bokiem, albo na plecy normalnie szal. Wcina sobie i jeszcze w miare spi. We wtorek idziemy na usg bioderek
Upieklam dzis placek w 50 stopniach i tak sie spalil. Musze kupic nowy piekarnik bo na leb -
Hej
dziś jest 10 czyli równo za miesiąc mam termin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:37
-
shimmer_lip wrote:Hej
dziś jest 10 czyli równo za miesiąc mam termin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
!!!!!!!!!!!!shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Amnezja wrote:Shimmer lip a dla Basi już wszystko przygotowane?
Tylko monitora oddechu nie zamówiłam jeszcze ale szczerze mówiąc to zabrakło mi kasy w tym miesiącu zwolnienia mam teraz krótsze niż dwa tygodnie i pensję dostaję w iluśtam kawałkach więc rozchodzi mi się w dwie sekundy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:59
am, Amnezja lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Tak już mamy wszystko jeszcze jedno pranie mi zostało bo dziś przyjechała pościel i kocyk. Pakować się będę pewnie za jakieś dwa tygodnie bo absolutnie nic się nie dzieje co mogłoby zwiastować poród. W czwartek powinnam wiedzieć czy będę mogła rodzić sn (mam dużą torbiel/guza na jajniku).
Tylko monitora oddechu nie zamówiłam jeszcze ale szczerze mówiąc to zabrakło mi kasy w tym miesiącu zwolnienia mam teraz krótsze niż dwa tygodnie i pensję dostaję w iluśtam kawałkach więc rozchodzi mi się w dwie sekundy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c40b4cb21125.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1fb809f329b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11fa3f8a2ee2.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/89dfcf65f38e.jpg
Shimmer_lip prześliczne te rzeczy, a zestawienie róż i szary - moje ulubione
A z pakowaniem, lepiej zrobić to na spokoju, zawczasu, niż potem w nerwach na szybko (ja się tak musiałam pakować, przy jakimś fałszywym alarmie, nie polecam).
Oczywiście daj znać po czwartku co się dowiedziałaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 22:42
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
am wrote:Shimmer_lip Twój poród to musi pójść mega szybko bo my tu wszystkie za Ciebie kciuki będziemy zaciskać. Chyba jako ostatnia udzielająca się na wątku jeszcze jesteś w ciąży
No właśnie było jeszcze kilka dziewczyn ale tylko się przywitały i uciekły a w tak zwanym międzyczasie możecie mi kochane uprzyjemnić czekanie fotami swoich maluchówam lubi tę wiadomość
-
No to wczorajsze wieści same pozytywne Basia duża nie będzie, waży 2500g ale wszystko z nią dobrze. Guza nie widać w usg więc najprawdopodobniej go łbem swym wielkim (niestety główka po mamusi i już 33,4cm) przepchnęła a jak go nie widać przed głową to rodzimy naturalnie
Dziś tylko telefon z przychodni, ze ketony mi w moczu wyszły i trzeba powtarzać się zrobi w poniedziałekam lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Utworzyłam stronkę na Facebooku" Ustąp miejsca kobiecie w ciąży".
Po ostatnich moich doświadczeniach i opowieści innych kobiet postanowiłam coś zrobić w tym kierunku,zwrócić na to uwagę,żeby ludzie byli bardziej wyrozumiali...Nigdzie o tym nie mówią,nie piszą ludzie udają,że problemu nie ma. A jak pojawi się ciężarna w sklepie to patrzą na nią jak na intruza który chce się wepchać w kolejkę...
Nie chcę tu spamować i zaśmiecać forum ale byłabym wdzięczna,gdybyście polubiły strone
Chciałabym żeby to się rozeszło,może ktoś " z góry" w końcu zwróci na to uwagę,pojawią się nowe akcje,plakaty w autobusach,tramwajach,sklepach...
Wbijajcie na fejsa,wpiszcie : Ustąp miejsca kobiecie w ciąży i klikajcie lubie to
Zróbmy to dla nas