Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen222 wrote:Dziewczyny pomocy!!! Czy to jest strona etosa?
http://www.oudersvannu.nl/contact/
Cholera dostałam maila że paczka do odbioru gotowa ale nigdzie nie jest napisane skąd ten email. Nie mogę znaleźć ;(Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Hej! Jak samopoczucie? Nareszcie pogoda dopisuje troche słoneczka jest muszę zacząć robić pranie ciuszków dla dzieci żeby ładnie na podwórku powysychały
Dziewczyny, a jak sie odbiera paczke z kruidvata? przyszła wiadomość, że moge ją już odebrać. Ale nie wiem jak, pokazane sa produkty - sama biore je z półki i ide do kasy? -
pestka86 wrote:Hej! Jak samopoczucie? Nareszcie pogoda dopisuje troche słoneczka jest muszę zacząć robić pranie ciuszków dla dzieci żeby ładnie na podwórku powysychały
Dziewczyny, a jak sie odbiera paczke z kruidvata? przyszła wiadomość, że moge ją już odebrać. Ale nie wiem jak, pokazane sa produkty - sama biore je z półki i ide do kasy?
no to ja pościel dzisiaj wypiorę, szybko wyschnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:44
-
Czesc Dziewczynki jestem po wizycie polozne bardzo fajne spotkanko najwazniejsze z list co miec w domu to wanienka do kapieli jeden ten termofor komoda i kraampaket az sie zdziwilam a reszte kupujemy wedlug uznania nawet nie sprawdzala pokoju w ktorym bedzie dziecko opisala tylko jak wyglada pomoc z ich strony troche pozartowalysmy i posmialysmy sie i tyle
Madlen222, ao12. lubią tę wiadomość
-
My po wizycie:) Dzieci ładnie rosną i wszystko inne również w jak najlepszym porządku:) Lena ma już 1741gr a Julek podobnie, niestety nie udało się zmierzyć jego główki ale brzuszek i nóżki podobnie jak siostra, więc lekarka stwierdziła że są prawie równi wagowo:) Super:)
Nie sądziłam że one już takie duże:)ao12., Martucha_ lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:My po wizycie:) Dzieci ładnie rosną i wszystko inne również w jak najlepszym porządku:) Lena ma już 1741gr a Julek podobnie, niestety nie udało się zmierzyć jego główki ale brzuszek i nóżki podobnie jak siostra, więc lekarka stwierdziła że są prawie równi wagowo:) Super:)
Nie sądziłam że one już takie duże:)Madlen222 lubi tę wiadomość
-
pestka86 wrote:Ten kraampaket jednak trzeba miec? myslalam, że skoro rodze w szpitalu to nie musze. W takim razie musze wypelnic formularz w ubezpieczalni. Ciekawe czy bede miała go za darmo czy bede musiala płacić.
-
Przyszedl no powiem ci ze chociazby dla tego kremu na rozstepy z bephanten to warto bo sam krem 25e w kruidvacie no sa tam tez tabletki na spanie hihi jakies witaminki maly szampon ghula nasaczane chusteczki do demakijarzu zel pod prysznic z nivea ten co razem z balsamem jest i dl dziecka puder i takie male kremiki takze jak dla mnie warto bylo za 10 e plus wysylka
wlasnie patrze i chyba juz nie ma tej promocji bo tez mi wyskakuje ze nie ma strony. -
czesc dziewczyny jak wchodze na forum to nic nie piszecie jak mnie chwile nie ma to sie rozpisujecie:) Madlen super że dzieciaczki rosną i mają sie dobrze:)Ja za to mam już dosyć co chce coś załatwić to jakieś problemy są... nie moge załatwić uznania ojcostwa, nie wiem czy w pore uda mi sie załatwić małej paszport przez co mozliwe że nie pojedziemy na świeta do pl, uwv nie płaci mi za chorobowe i nie moge sie doprosić zeby mi ktoś powiedział czemu:/
-
Martucha a od kiedy masz zgłoszone chorobowe? Ja na pierwsze pieniadze i telefon od nich od momentu zgłoszenia, czekałam 7 tyg. Teraz tak sie zastanawiam czy moje biuro zacznie mi robic problemy jak nie bede chciala isc do pracy tylko na zasiłek.