Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek
No mnie to nie dotyczy, ale Madzia dziękuję za linka
Z położnymi to tu przynajmniej nie ma problemu fajne babeczki i pożartują...
Kiedy jedziecie do Pl...dzisiaj?
Jakoś dzisiaj tak pochmurno może się jeszcze wypogodzi, przynajmniej jest ciepło. -
witajcie
Kurcze, ja nie mam żadnego zaświadczenia. Muszę powiedzieć gin, żeby mi takie wystawili. Ja tyle ostatnio nad tym rozmyślałam, że mi sie dzis w nocy sniło. Ajj tak to jest jak sie pracuje przez chore biuro
U mnie dzis też pochmurno. W weekend pewnie bedzie padac -
No maz ma mi dac znac czy go juz dzis puszcza jak nie to w srode jedziemy do mnie wlasnie ksiegowa dzwonila ze mam zalatwione macierzynskie od 27 wrzesnia i jak list nie dojdzie do 25 wrzesnia mamy tam dzwonic chociaz sie troche uspokoilam bo stresa mialam...
-
Miałam dzisiaj groeiecho, nasza córcia rozwija się prawidłowo waży już 2500g
i co Wam powiem babeczka, która robiła usg śmiała się że mała ma już długie włoski -przynajmniej wiem, że coś jest z tym powiedzeniem, że jak się ma zgagę w ciąży to dziecko rodzi się z włosamiMartucha_ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Tez mieszkam w Nl niedaleko Beverwijk(od Amsterdamu jakies 30 km). Co prawda jestem po porodzie i moj synus ma 3,5 miesiaca ale chetnie odpowiem na wasze pytania jesli macie dot ciazy i calego jej przebiegu.
Nie czytalam wszystkiego co tu piszecie ale jesli chodzi o macierzynskie to tez mialam 6 tyg przed rozwiazaniem i ze wzgledu na to ze maly urodzil sie po terminie to mi przedluzyli.
Madlen222, Martucha_, ao12. lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png -
Cześć Lolka to niedaleko mnie gdzies mieszkasz. Dziewczyny co sądzicie o ten firmie zwitsal dla dzieci bo w prenatalu teraz jest promocja i nie wiem czy kupować. I co wogole planujecie kupic na sam początek? Tutaj jest link same zobaczcie http://www.prenatal.nl/shop/verzorging-Verzorgingsproducten/Zwitsal-Zwitsal-babybox-10-delig-97262.htm?startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=97262