Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
Martucha_ wrote:A jak u Was z aktywnoscia? chodzicie gdzies na basen? rower? jakies spacerki? czy juz nie macie siły?
Co do wizyt w pl tez zawsze mi mało
U mnie coraz ciężej, dzisiaj np robiłam na obiad pierogi (dużo-i część już zamrożona, przydadzą si po porodzie-jeden obiad z głowy
Nie chce mi się z domu wychodzić, mam wielkiego lenia.... -
ao12. wrote:Ale tu cisza....
Byłam dzisiaj w szpitalu na wizycie u ginekologa....cały następny tydzień mam zapełniony wizytami u lekarzy specjalistów w szpitalu
Okazało się, że mam cukrzycę ciążową....pocieszam się że do porodu niewiele czasu zostało.
a jednak:( jakich masz jeszcze lekarzy? -
Asia nie martw się, już za chwilę rozwiązanie, nie sądzę aby ta cukrzyca miała coś "nabroic".
Dziewczęta dostałam dzisiaj list z etosa ze mam odebrać znowu jakąś paczkę, tym razem ouders. Tez tak miałyscie?
A z prenatala dalej cisza, a już ponad miesiąc jak się rejestrowałam. -
Madlen222 wrote:Asia nie martw się, już za chwilę rozwiązanie, nie sądzę aby ta cukrzyca miała coś "nabroić".
Dziewczęta dostałam dzisiaj list z etosa ze mam odebrać znowu jakąś paczkę, tym razem ouders. Tez tak miałyście?
A z prenatala dalej cisza, a już ponad miesiąc jak się rejestrowałam.
Wiesz co mnie rozwala, to że w Polsce test na tolerancję glukozy robią od 24-28 tyg i to jest standard a tu jak coś się dzieje
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za około 2 tyg mała będzie z nami.
Kochana z etosa to paczka ouders, a z kruidvata już odebrałaś?
Pewnie się niebawem odezwą z prenatala...spokojnie -
ao12. wrote:Wiesz co mnie rozwala, to że w Polsce test na tolerancję glukozy robią od 24-28 tyg i to jest standard a tu jak coś się dzieje
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za około 2 tyg mała będzie z nami.
Kochana z etosa to paczka ouders, a z kruidvata już odebrałaś?
Pewnie się niebawem odezwą z prenatala...spokojnie
Bo tu wiele rzeczy robi się dopiero jak coś się dzieje, ale ja uważam że to wcale nie jest takie złe, bo w Polsce przez to ze jest milion badań i to wiele niepotrzebnych NFZ nie ma potem pieniędzy na naprawdę ważne badania.
Z etosa to ja odebrałam juz paczkę ouders a teraz przysłali mi list poczta ze gotowa paczka na mnie czeka i mam z tym listem iść i odebrać, a wcześniej na email mi wysłali. Wiec juz nic nie rozumiem.
Z kruidvata nie odebrałam, bo oni mi wysłali maila ze mam przyjść po porodzie po paczkę wiec tez jakoś bez sensu. -
Witajcie ☺
Chciałam Wam tylko powiedzieć ze poszłam do etosa z tym listem co mi wczoraj przysłali i odebrałam drugi zwanger box. Haha. Śmiesznie tak, że dwa mi dali ☺
Ten teraz jest lepszy bo ma jeszcze w środku balsam na rozstępy a tamten nie miał.