Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki!!!
Co tam u Was? My juz od piatku w Holandii ale robilismy pokoj dla malej i tak zeszlo ze wogole nie siadalam do kompa... pokoj skonczony teraz ino poukladac rzeczy tak jak maja byc spakowac torbe do szpitala i czekac na Mala
ao12. lubi tę wiadomość
-
witajcie, ja od piątku nocy w szpitalu. Do porodu już mnie nie wypuszczą. Sączą mi się wody z jednej owodni, tak na prawdę to mogę urodzić w każdej chwili. Smutno strasznie że muszę tu być tyle czasu ale co zrobić, najważniejsze dzieci. Dostalam już sterydy na płucka więc zaczyna się już robić bezpiecznie tak czy siak. Buziaki kochane!
-
madziallena wrote:Trzymajcie sie jak najdluzej w trojpaku!!!
zobaczymy co dzieci zadecydują. Lekarze mowia ze i tak jest już bezpiecznie, ale wiadomo, lepiej żeby jeszcze posiedziały. Najpóźniej w 36 tygodniu będę rodzićtakże jeszcze około 3 tygodni.
-
Madlen222 wrote:zobaczymy co dzieci zadecydują. Lekarze mowia ze i tak jest już bezpiecznie, ale wiadomo, lepiej żeby jeszcze posiedziały. Najpóźniej w 36 tygodniu będę rodzić
także jeszcze około 3 tygodni.
Odpoczywaj, oby dzieciaczki wytrzymały jeszcze te trzy tygodnie. Trzymamy za Was kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 10:17
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
madziallena wrote:Hej Dziewczynki!!!
Co tam u Was? My juz od piatku w Holandii ale robilismy pokoj dla malej i tak zeszlo ze wogole nie siadalam do kompa... pokoj skonczony teraz ino poukladac rzeczy tak jak maja byc spakowac torbe do szpitala i czekac na Mala
Ja mam dietę cukrzycową, znalazłam sobie w necie co mogę jeść i w jakich ilościach. Właśnie wróciłam od internisty ze szpitala, nie powiedział mi nic nowego, wszystkiego dowiedziałam się z internetu
Jutro mam wizytę u dietetyka w szpitalu...
Torbę do szpitala mam już spakowaną, tylko kosmetyczkę dorzucić na koniec i gotowe
-
Madlen222 wrote:witajcie, ja od piątku nocy w szpitalu. Do porodu już mnie nie wypuszczą. Sączą mi się wody z jednej owodni, tak na prawdę to mogę urodzić w każdej chwili. Smutno strasznie że muszę tu być tyle czasu ale co zrobić, najważniejsze dzieci. Dostalam już sterydy na płucka więc zaczyna się już robić bezpiecznie tak czy siak. Buziaki kochane!
trzymajcie sie juz sama koncóweczka, bedzie dobrze:)
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
a ja sie dzis wkurzylam... UWV jest popie... wzywaja mnie jutro na spotkanie z biurami pracy bym mogla znalesc prace a ja od soboty bede na macierzynskim... wogole tak mi strasznie puchna stopy ze chodzic nie moge
jutro ostatnie usg i wizyta u poloznej zobaczymy co powie...
-
Madzia mi też nogi puchną, już nie pamiętam jak wyglądały moje kostki
Miałam dzisiaj usg mała waży już około 3150g- niezły klocek, nadal jest więcej wód płodowych...dziecko już jest bardzo nisko, czasem czuję kłucie w szyjce, tak jakby mała na nią napierała.
Mam takie wrażenie, że pod koniec następnego tygodnia będzie już z nami
madziallena lubi tę wiadomość
-
Asia a tobie z racji cukrzycy nie kazali w 38tc przyjsc do szpitala na wywolanie? ciekawe ile moje urosla przez 2 tyg
ostatnio miala 2300
ksiegowa do mnie dzwonila zglosila ze jestem chora do dnia rozpoczecia macierzynskiego i nie musze isc jutro na to spotkanie
jak ja bym chciala juz urodzic...
ao12. lubi tę wiadomość
-
Ostanie USG za nami Emilka wazy 2720 wszystko rozwija sie prawidlowo.znudzila jej sie prawa strona i przeniosla sie na lewa polozna sprawdzala polozenie glowki to glowka znajduje sie nad spojeniem lonowym wiec powiedziala ze jest dobrze teraz wizyty u poloznej juz co tydzien bo jezeli glowka nie bedzie sie obnizac mam wtedy isc do ginekologa... no i nastraszyla mnie ze jak akcja porodowa bedzie sie szybko rozwijac to bede rodzic w domu...zaczelam sie bac...
ao12., Martucha_ lubią tę wiadomość