Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka niestety nie sa legalni maja wlasnie procesy z tvn i polsatem, tylko to tak wszystko ladnie wyglada.
Ja mialam tv na karte, ktora w sumie na terenie dE tez jest nielegalna i nie wolno ich uzywac, bo te platformy nie placa za nadawanie na terenie DE a kupic cyfrowy polsat tez mozesz nba DE "niby legalnie". Kazde korzystanie z deokodera polskiej tv za granica jest nielegalne.
Na tvn legalni dystrybutorzy sa tutaj:
http://www.itvn.pl/jak-odbierac.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:09
-
No dokladnie Migotka Zonk, tle ogloszen ze legalni dystrybutorzy, a to jeden wielki kit.
Ja nie wiem czy ja sie juz kiedys "chwlilam" ze w PL pracowalam w prokuraturze - "legalni dystryburtorzy" czegokolwiek to byl chleb powszedni- najgorzej bylo z ubezpieczeniami i komorkami, ale to bylo 10 lat temu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:21
-
Endokobietka ale Jaś jest duży i uroczy
.
Hej kobietki moja Mała ciągle by wisiała na cycu, czasem co godzinę nawet. Czy to normalne? Pokarmu mam sporo, ona zreszta wolno je i zazwyczaj trochę przysypia, i zastanawiam się, czy ona nie traktuje piersi jak smoczka czasami, a smoczka póki co jej nie chce dawać żeby nam karmienia nie zaburzył. -
nick nieaktualnyEndokobietka ale Jaś jest superowym chlopakiem!!
Cassie ja pamiętam świetnie te wędrówki nocne do kibelka...jak mnie budzik pęcherz to taka zla bylam ze masakra.
Tigana ja chodziłam z Vincentem na Rückbildunggymnastik i byli super. On się albo patrzył na inne dzieci albo na to co ja wyczyniam. I generalnie większość dzieci zawsze byla spokojna. Pamiętam tylko jedna kobietę z maluszkiem ktora cale pierwsze zajęcia uspokajala dzidzię a male usnelo dopiero jak gimnastyka sue skonczyla. Tam gdzie ja chodziłam byla tez taka "niania" co zajmiwala sie dzieciaczkami.Endokobietka, Tigana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTigana na poczatku dziecko wisi non stop na piersi
z czasem sie to ureguluje.
Ja sie przeniose chyba z materacem do kibelka, bede miala blizej
Endokobietka Ty w prokuraturze a ja w Sadzie jako protokolantka
Rozprawy drobne przestepsta i zadluzenia.
Masa wnioskow przechodzila mi przez rece odnosnie nie placenia za cos.
No i mandaty.
Jak dla mnie najwiekszy absurd: wraca koles po imprezie droga lesna do domu rowerem, lapia go policja i zabieraja prawko... do dzisiaj tego durnego przepisu zrozumiec nie moge...Tigana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzewczyny musze kupis szafke na buty i nie wiem czy kupic szafke na buty taka waska z przegrodkami, wiecie jakie, takie ze buty Stoja na czubkach czy zwykly waski sidebord i trzymac buty luzem lub w pudelkach. Doradzcie.
Sidebord ma zazwaczaj chpciaz 1 szuflade co by mnei chyba bardziej cieszylo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:51
-
Halo mamusie
Endokobietka
Ja bym polecała zwykła szafkę na buty . Buty w pudełkach zajmują duzo miejsca .
A ja dziewczyny mam pytanie jakie macie termometry dla dzieci ? My od urodzenia mierzymy tym z wyginająca sie końcówka przez pupkę z tym ze teraz colin jest taka wierci dupcia ze nie ma szans go utrzymać w tej pozycji długo. Ogladalam w jakimś sklepie ostatnio bez dotykowe termotery ale cena ok 50€ nigdy tyle nie dam za termometr !!
Polecicie cos ?
Widziałam jakis czas temu reklamę w lidlu 10€ kosztował ale przegapiłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koalka ja to mam taki strach przed pająkami ze od razu jest mi źle ma widok. Nienawidzę !!!!! Chyba mój lek jest az tak mocny ze powinnam to leczyć . Na dodatek u mnie duzo pająków na balkonie !!! Na jeden juz wogole przestałam wchodzić ze strachu .
Żałuje ze przegapiłam ta promocje tutaj w lidlu .
Sprawdzałas moze juz dokładność tego termometru ? Np sobie mierzylas zwykłym a potem tym? Jaka firma to jest i model?
Wlasnie tak przeglądam te termometry i moze ma jakaś mama jakies doświadczenie z termometrem w smoczku ?
-
He he no to nie pomoglyscie mi, wlasnie mam te same argumenty co Wy i nie wiem nadal co wybrac
Jak dziecko pozwoli to pojade na zywo poogladac.
Ja mam z Lidla termomentr bezdotykowy i jest do dupy, pokazuje 38 stopni a dziecko ma 41 w pupie, masakra jakas, trzeba korygowac, wole ten do pupy i odejmuje 0.5 stopnia.
Jas rosnie bardzo powoli (jesli chodzi o wzrost), ciagle okolice 3 centyla -
Ja mam do ucha Braun, pokazuje identyczną temp jak zwykły rtęciowy bo sprawedzalam, do pupy u nas się nie sprawdził bo np Lenie w nocy bardzo szybko rośnie temp i muszę spr co kilka minut i niestety nie jestem w stanie zrobić tego na śpiocha i jeszcze ją rozbierać, a tak bez wybudzania to robię w uchu.
Koalka no nie wiem właśnie, babka mówiła że mogą mi zwrócić tylko za usg piersi, za pozostałe niby nie, że to tylko badania przeciwko rakowi się liczą, zostaeilam cały rachunek to może jeszcze się coś zmieni